Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם משלמים על חניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חניה בתשלום? מה זה?

אומנם כיום אני גר באיזור הצפון אז חניה ממש לא חסר לי בבית.

לעומת זאת בעיר גם כשיש מדחנים אני פשוט לא משלם! מעדיף להסתכן להחנות בכחול-לבן ואולי לזכות מן ההפקר(בד"כ זה ככה) מאשר לשלם להם כסף בטוח. לפעמים חוטפים דו"ח ולרוב לא...

לעומת זאת כשגרתי במרכז לפני שנה גם אז לא הייתי משלם כמעט חניות(בקיץ כשהיינו הולכים לטיילת בת"א יצא לי לא פעם ולא פעמיים להחנות בסופר-מזל בחניות בחינם. וגם כשהייתי משלם על חניון אז זה לא היה יוצא מהכיס שלי...

גם כשהייתי מחנה במרכז של המרכז בת"א הייתי מעדיף להחנות בכחול-לבן ולהסתכן בדו"ח של 100 שקל מאשר לשלם לגנבים. ואף פעם לא יצא לי לשלם בכחול-לבן!!!

גם כשהייתי במילואים בכרמיאל עד לא מזמן כל האיזור היה מלא בחניות בתשלום ואף לא אחת בחינם, לכן פשוט החניתי בכחול לבן וזכיתי.

אני לא עושה את זה מתוך קמצנות אלא מתוך עיקרון! גם בעוד אלף שנה אני לא אשלם חניה, אני אעדיף להסתובב חצי שעה ולחפש חניה מאשר לשלם מינימום 30 שקל חניה על זכות בסיסית.

די לגניבה!!! תפסיקו להיות פראיירים.

אל תדאג חבובו,

יום אחד אתה תחנה בכחול-לבן לבן בת"א וכשתחזור לא תמצא את הרכב שלך. ואז תתחיל לחשוב אם גנבו או גררו (ולך תברר לאן).

אל תהיה גיבור גדול...

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פאנגו, דרך שיחת טלפון (שבסופו של דבר לא עולה לי כסף כי יש לי בנק דקות שאני גם ככה לא מגיע לתקרתו).

רק פנגו, עובד נפלא.

יש אפליקציה לאנדואיד\iOS :) לא צריך לחייג\לשלוח כלום.

פנגו.

באנדרואיד זה מחייב אותך בחצי שקל עבור הפעלה/ביטול.

גם באייפון יש חיוב של חצי שקל על כל הפעלה שלו, ללא קשר לזמן החנייה שחנית.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ברוב המוחלט של המקרים, אני חונה בחניון בתשלום (בדר"כ תשלום אחיד לכל היום).

חנייה בכחול לבן היא בדר"כ חנייה במקביל והמחשבה שמישהו ייתן לי מכה בטמבונים, מצליחה טיפה להלחיץ אותי, כך שאני תמיד מחפש חניון מסודר וחנייה מבודדת. אגב, ברור שגם שם יכול להיגרם לי נזק, אבל אני מאמין שהסיכויים פחותיים.

אם קיימת חנייה בכחול לבן, אשר היא לא במקביל, אני משלם באמצעות המדחן.

פורסם

בד''כ מסתכן ולא משלם בחיפה ברוב המקומות, אם זה בעיר התחתית או הדר אז מדחן או חניונים של 10 שקלים ליום.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני לא גר בגוש דן, אלא בקריות, אז אני לא ממש יודע מה זה חניה בתשלום, הקונספ עצמו של לשלם עבור ח-נ-י-ה נראה לי הזוי. לפחות אם זה היה בחניון, אבל באמצע הרחוב?! המקום היחידי שבו אני משלם על חניה זה רק כשאני חונה בשד' מוריה בחיפה. וגם זה לא בגלל ששם זה נראה לי הגיוני אלא רק בגלל שאין חניה בד"כ גם במרחק של 10+ דקות הליכה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

סלופארק.

הכי נוח, הכי זול. :)

ממש כיף לראות שאתה חונה בתל אביב ואחרי 5 דקות שהלכת מהרכב נשלחת הודעה שהרכב נבדק על ידי פקח ונמצא שולם. :D

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

חניה? מי משלם היום על חניה? למי שיש מפתח דיסקונט יש חניה חינם ברשת סנטרל פארק כל יום החל מהשעה 4 ובשישי וסופ"ש חופשי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פנגו

דרך שיחת טלפון.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
סלופארק.

הכי נוח, הכי זול. :)

ממש כיף לראות שאתה חונה בתל אביב ואחרי 5 דקות שהלכת מהרכב נשלחת הודעה שהרכב נבדק על ידי פקח ונמצא שולם. :D

+1. כבר באתי לרשום שאני כנראה היחיד שמשתמש בזה, אבל הקדמת אותי. באמת שכיף לקבל הודעה כזו :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...