Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להתחיל לשפר את המערכת ברכב מדובר בהונדה סיוויק 93 .. אז רציתי לבקש המלצה לרדיו דיסק וקומפוננט (אינלי מושג איזה מידה מתאים בהונדה) עד איזור ה 1000-1100 ש"ח.

תודה מראש.

פורסם

שלום,

ההודעה שלך קצת כללית מידי, לא ציינת לאן אתה רוצה להגיע.

אתה מתכוון להוסיף הגברה מתישהו? סאב?

או רק להישאר עם רדיו דיסק ורמקולים מוגברים עליו?

פורסם

כמובן שבהמשך (חודש בערך לאחר הרכישה הזאת) אני אקנה מגבר ומשם כבר סאב. זה כאילו רק ההתחלה של השיפור ולאט לאט נתקדם. אני רוצה כמובן שיהיה הרכיב האיכותי יותר במחיר שציינתי ברור שזה לא הכי הכי אבל אני בכיוון של האיכות, קצת פחות העוצמה.

פורסם

תראה בסכום הזה לקנות גם רדיו דיסק וגם סט קדמי זה ללכת על משהו מאוד בסיסי.. אפילו אם את פתוח ליד שנייה זה גבולי..

פורסם

אז אולי עדיף להשקיע את כל הסכום קודם כל בסט קדמי ונגיד עוד איזה חודש להתקדם לר"ד יותר טוב? כי יש לי קקה של ר"ד עכשיו. ואם כן אז מה שווה בתקציב הזה ?

פורסם

בדר״כ הייתי אומר להתחיל מרדיו דיסק כי הוא החולייה הכי חשובה במערכת, אבל רק הרעיון שתוכל ממש להרגיש בהבדלים במעבר בין אחד לשני על סט חדש שתקנה נשמע טוב.

הבעיה היא שאם כבר אתה משקיע סכום כזה בסט זה כבר יהיה סט שיידרוש הגברה ואז זה שוב צריך להקפיץ את התקציב.

לדעתי תחסוך עוד קצת עד שיהיה לפחות לסט + מגבר.

פורסם

אתה יכול לקנות רדיו דיסק לא יקר של פיונייר עם 2 יצאות RCA, לדוגמה:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=DEH3250UB&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=he

וסט קומפוננט של MOREL (פולס\טמפו ), רק תבדוק מה מידת הרמקולים ברכב שלך.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-speakers&db141014=141049&db25457=58867

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

להתחלה נראלי זה יספיק לא? ראיתי שגם מציעים פה ר"ד של CLARION CZ200A האם הוא עדיף על הר"ד של PIONEER שהוצע פה ?

• תוכן חדש...