Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין הנדסת חשמל/אלקטרוניקה באו"פ, רק הנדסת מחשבים.

אין מסלול לימודי ערב באוניברסיטאות, אלא אם אתה טייס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני גר במרכז ולכן הכיוון הוא די סגור על אונ" תל אביב.

אני הנדסאי,בן 23 כבר,תכלס כבר מת להתחיל לעבוד ולחיות כמו בנאדם ולכן השיקול הכי חזק על מכללה הוא שלא אצטרך לישקוע בלימודים שוב ל-5 שנים הקרובות באוניברסיטה.

בתוכנית המוצעת אני מקבל את כל לימודי ההנדסה כולל המכינה(בגרויות ופסיכו) והלימודי הנדסה חינם בלי שקל!

לעומת מכללה שאצטרך לשלם על הלימודים אבל גם יוכל לעבוד איכשהוא.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם תלך לעשות קורס ברמנים תוכל לעבוד תוך כדי ואפילו אחרי!

ברצינות - עבודה תוך כדי התואר זה שיקול חשוב אבל לא חשוב מאוד. כי התואר לוקח 4-5 שנים ואחר כך יש לך 30 שנה של עבודה. הרבה יותר חשוב (וכלכלי) לדאוג לעבודה 30 שנה קדימה מאשר לדאוג לעבודה ל-5 שנים עכשיו.

גם באוניברסיטה אפשר להתחיל לעבוד תוך כדי הלימודים. בוא נגיד שמאמצע השנה השלישית זה כבר די סביר, גם מבחינת עומס וגם מבחינת הידע המקצועי שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הנדסת בניין, משמעו מהנדס בניין (כלומר מנהל פרוייקטים וכו'). אתה מודע לעניין שזה 5 שנים לתואר + 3 שנים התמחות = 8 שנים עד שאתה מוכר בתור מהנדס רשמי? (או שעבדו עליי ומדובר באדריכל :lol: ). בכל מקרה, מה שכתבת גם אני מעוניין, מאוד, ואני בן 24 עוד מעט ועדיין בקבע, ככה שאנחנו באותה סירה. תביא כיף :lol::lol::lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
+1

לדעתי עדיף לך להשאר שנה בקבע ואם אתה הנדסאי אז אמור להיות לך תוספות למשכורת אאל"ט זה תוספת של 700~1000 ש"ח בחודש.

לא סיפרת איפה אתה משרת, אני לומד הנדסת חשמל\אלק' בHIT בחולון במסלול הגמיש קרי מסלול ערב איתי לומדים 80% אנשי קבע שהרוב הם גם הנדסאים.

אם תצליח לשלב את השניים זה יהיה מצוין המשכורת אמורה להיות די גבוהה (~6500) יחסית למה שתקבל בחוץ,

מניסיון אני לצערי לא יכולתי להשאר בקבע מסיבות כאלו ואחרות :).

מחזק ביותר, עדיף לך להיות בקבע ולשלב לימודים וצבא , אם תצליח לעמוד בזה , רק תרוויח.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אז עכשיו אני שלוש שבועות לפני שחרור,והדילמה רק גדלה וגדלה.:x

התוכנית אופקים להייטק שדיברתי עלייה יורדת מהפרק בגלל כמה סיבות ועכשיו דילמה חדשה:

לעשות עכשיו פסיכמוטרי ולשפר בגרות אחת ולקוות שהתקבל ללימודי הנדסה בתל אביב בשנה הבאה תוך כדי זה כמובן לשלב עבודה או שפשוט להירשם להנדסה בHIT בלי לשפר שום דבר ולחסוך מעצמי פסיכומטרי(הנדסאי שלי מספיק לקבלה) ללמוד פעמיים בשבוע ולסיים אחרי 3.5 שנים עם תעודה.

הדילמה הגדולה היא האם באמת תעודה מממכלה לא תיפתח לי פחות דלתות בעתיד מאשר תעודה מאוניברסיטה?

או שזה יחסי ולא כדאי להיכנס לאוניברסיטה בשביל כמה הצעות עבודה נוספת?

האם באמת משנה המון מאיפה התואר?:roll:

יש לי כמה הצעות עבודה מחברות גדולות לטווח ארוך שאי אפשר לדעת איך אני ישתלב בהם ולכן גם לא מוכן לסמוך על זה.

מה גם שכל העבודות האלה כוללות נסיעות לחו"ל ובמשמרות שלא יאפשרו לי שום לימודים אפילו לא פעמיים בשבוע במכללה(אלא אם כן יתגמשו איתי לצורך הלימודים).

בבקשה עזרה ועידוד!:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בוא נסכם משהו אחד: אוניברסיטה עדיפה על מכללה ברוב המקרים.

אם יש לך אפשרות לעשות פסיכו' על חשבון הצבא (לא הפקדון אלא וואצ'ר מסובסד) תעשה ללכת לHIT תמיד תוכל.

מצד שני אם אתה מתכנן לעבוד תוך כדי הלימודים משהו שהרבה עושים אז HIT תספק לך את התואר.

שמע בסוף זה תלוי בך אם אתה יודע שבאונ' אתה תיהיה שפיץ עם ציונים של 90+ יחטפו אותך מצד שני במכללה אתה יכול לעבוד ולהקנות לעצמך ניסיון בעבודה רלוונטית ואז גם אם אתה בא ממכללה אתה תמצא עבודה במהירות. (כמובן שזה נאמר "בגדול" זה תלוי מה הניסיון ועד כמה הוא רלוונטי וכו'..)

גילוי נאות:אני לומד בHIT במסלול ערב, כך שאם יש לך שאלות לגבי המכללה אתה מוזמן לשאול..

404

פורסם
ללמוד פעמיים בשבוע ולסיים אחרי 3.5 שנים עם תעודה.

מה שאתה מתאר נשמע לא רציני. תעודת ההנדסאי שווה באוניברסיטה לא יותר מסמסטר, כך שלקבלת תואר מהנדס דרושים עוד 7 סמסטרים מלאים, לא יומיים בשבוע. אז או שלא הבנת, או שזה לא תואר מהנדס, או שהלימודים לא רציניים.

שים לב לעוד דבר - יש דבר שנקרא "תואר ראשון בהנדסה" - אלה לימודי תואר של 3 שנים, אבל התואר אינו מהנדס - וכדי להשלים תואר מהנדס צריך להשלים 1-2 שנים נוספות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...