Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל כי בקרוב אני יעשה איטום ברכב,הרכב שלי 92 ואני ימכור אותו למדינה לגריסה מתי שהוא..שאלתי היא האם אפשר להוריד ת היריעות איטום להדביק אותם שום על רכב אחר ? או שזה דבוק בצורה שאי אפשר להוריד את זה? שווה לעשות את זה בכלל ?

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

ג'ינו

זה תלוי בחומר שאתה משתמש בו אבל החומרים האיכותיים - בוא נאמר שאנשי השווק אומרים שאפשר להוריד אותם ולהשתמש בהם שוב, במציאות - אתה תתייאש אחרי חמש דקות.

מה גם שעם הזמן החומרים האלה מתייבשים קצת - יש בתוכם נפט (אלה שמבוססים בוטילן) שמתאדה עם הזמן וגימשות החומר אובדת.

אל תתפתה לקנות חומרים מבוססי זפת - הם רעילים ומסריחים - שום דבר לא שווה את זה שאתה תהיה חולה סרטן חס וחלילה באחד הימים.

ראיתי לא מזמן חומר שמזכיר מאוד את האקסטרים והוא משווק ע"י אתר שנקרא www.dvakim.com אבל הוא טיפה דק יותר מהאקסטרים ואני לא יודע עד כמה הוא עמיד בחום אבל הוא לא רעיל ונטול ריח. אם הוא זול יותר משמעותית - יתכן וזה פתרון טוב בשבילך.

זה החומר שאני מדבר עליו:

http://www.dvakim.com/page.asp?pid=249

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ג'ינו

זה תלוי בחומר שאתה משתמש בו אבל החומרים האיכותיים - בוא נאמר שאנשי השווק אומרים שאפשר להוריד אותם ולהשתמש בהם שוב, במציאות - אתה תתייאש אחרי חמש דקות.

מה גם שעם הזמן החומרים האלה מתייבשים קצת - יש בתוכם נפט (אלה שמבוססים בוטילן) שמתאדה עם הזמן וגימשות החומר אובדת.

אל תתפתה לקנות חומרים מבוססי זפת - הם רעילים ומסריחים - שום דבר לא שווה את זה שאתה תהיה חולה סרטן חס וחלילה באחד הימים.

ראיתי לא מזמן חומר שמזכיר מאוד את האקסטרים והוא משווק ע"י אתר שנקרא www.dvakim.com אבל הוא טיפה דק יותר מהאקסטרים ואני לא יודע עד כמה הוא עמיד בחום אבל הוא לא רעיל ונטול ריח. אם הוא זול יותר משמעותית - יתכן וזה פתרון טוב בשבילך.

זה החומר שאני מדבר עליו:

http://www.dvakim.com/page.asp?pid=249

תודה על ההסבר,החומר שהבאתי לי קישור לגביו,הוא כמו דנמייט של האיטום ? מתקשה ועוזר בשביל הסאב למשל? כי זה מה שאני מחפש,אני רואה גם שהוא מגיע בצורה שיהיה קשה לבודד מרחב גדול,זה יהיה מגובה בהמון עצבים :-) .

בכל מיקרא תודה רבה אדי,שוב כל הודעה שלך כיף לקרוא. תודה רבה,אני יוותר על מיחזור איטום :) בעזרת ה' חודש הבא זה הייעד שלי לאטום את הבגז' בנתיים לפחות,ואז להתקדם. לפני זה אני מביא עוד CVR,הCVR שלי עכשיו בתיבה הכפולה אטמתי את החור של הסאב החסר והשארתי פורט אחד פתוח,משמיע בצורה מטורפת!! עובד על 4אוהם בלבד על המגבר שקניתי מדיויד המאק 1000 פירלס,משגעה איזה הבדל עוצמה,משמיע לבד יותר חזק ממה שהדאבל היה משמיע לי ביחד,תענוג!.

אה,ואני חייב לעשות הגבהות עץ לוופרים בדלתו כי אין הרמוניה כי הם לא מורכבים טוב הם מוגבהים כי הם גדולים מידי :p

תודה אדי!

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

יוסי,

זה שהיד שלך יוצרת אפקט של "רתכת" זה לא אומר שכולם מצמידים ככה את היריעות :-D

אבל ככה באמת צריך להצמיד אותן - עם רולר והיטב ואז באמת מה שיורד זה חתיכות חתיכות או אפילו סוג של עיסה ואי אפשר לעבוד עם זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לי מושג מה הקשר בין הגבהות עץ להרמוניה אבל שרק יהיה לך טוב

:-D

לגבי החומר הזה - אני ממש לא יודע, נראה שיש לו את כל התכונות שצריך בשביל להיות גם מתאים לרכב אבל אין לי מושג איך הוא באמת וזה הימור.

לקנות את החומרים הייעודיים כמו סקנד סקין פרו ודיינאמאט אקסטרים זה לא הימור - זה בטוח.

אפרופו - בזמן האחרון המחירים של דיינאמאט עלו בצורה דרסטית - לפי מה שהבנתי זה קשור לעליית מחירי הנפט, ייצור הבוטילן תלוי בכך באופן ישיר ולכן החומר התייקר.

תנסה לבדוק כמה עולה היום באלק דיינאמאט ישירות מהמפעל אתה תישאר עם הלסת פעורה.

אם אתה מצליח להשיג מחיר טוב על החומר שהראיתי לך - אולי זה באמת שווה את זה. אתה יכול לקנות חתיכה קטנה בחנויות (רצועה ברוחב של 4 ס"מ) ופשוט לבדוק אותו ולבחון אותו בעצמך.

Pioneer TS-X150

פורסם

מהנסיון המר - אחרי הדבקת יריות איטום עם רולר אין סיכוי להוריד אותן (מקסימום שתקבל זה ערמת חתיכות קרועות). למרות שכבר ראיתי "עבודות איטום איכותיות" כשלקוחו יריה, הצמידו לשטח הנדרש ונתנו כמה מכות קלות ע"מ להדביק אותה - במקרה כזה כן ניתן להשתמש ביריה שוב :)

פורסם

עם שיטת עבודה כזו - שתיים שלוש מכות חניה טיפוסיות ואתה נוסע עם יריאה מנותקת בתוך דלת - אחרי הפעם הראשונה שתנסה להוריד חלון ולהעלות אותו בחזרה - אני ממש לא מקנא בך.

:-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...