Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשישי האחרון חברים, התביישתי.

 

הלכתי כמו מאות חובבי הגה כמוני, לאחד ממפגשי המכוניות הרשמיים שקיימים בארץ.

אני בטוח שהיו שם מאות אנשים עם ידע עצום, רכבים מדהימים, תחומי עניין ומה לא בעצם אשר היינו יכולים לחלוק אחד עם השני, לשטף להכיר וללמוד.

בכל זאת, לאחר מספר דקות, נכנסתי עם החברה לאוטו ונסעתי משם .

 

בכל העולם תרבות הרכב רק הולכת ומתרחבת, פורומים, מועדונים, טיולים, מוזיאונים ומה לא?

למה לעזאזל אני צריך להרגיע את חברה שלי מאיזה אידיוט שהחליט להרים בלם יד ממש לידינו תוך התעלמות מוחלטת מעשרות ילדים ונשים ששוהים באזור??

עכשיו שמעו, אני באמת לא מתיימר להיות בנדיקטוס השישה עשר,אחרת הייתי כנראה גולש ב-7 שנים האחרונות בפורום אחר ולא פורום שמתעסק ברכבים על כל המשתמע מכך, אבל אני מדבר איתכם על מגרש חנייה מפוצץ רכבים , באור יום עם פאקינג ילדים מסתובבים שם!!!

לאחר מכן זה המשיך למרוצי מיאוץ קלאסים, או שמא בשפה הספרותית "פתיחות" , תוך כדי שאנשים מריעים לשני בעלי הסיביק ששרפו איזה 20 שקל דלק ב50 מטר. כאילו באמת, מה נראה לכם???

 

לא יודע על מי לכעוס?

על המשטרה שדואגת להכניס לנו שאותו בנדיקטוס השישה עשר עובר את ה100 קמ"ש בכביש החוף, אבל מתעלמת לחלוטין מהאירועים הנ"ל? (ותאמינו לי, יש לה מספיק דרכים למנוע את הנושא).

על עדר הבבונים שהריע לתופעה במקום לעצור את תת התרבות הנ"ל?

עליי ,שבשיא תמימותי חושב ומשקיע שעות על גבי שעות בניסיון לעשות משהו מהתחום בארץ? (וכן, בעיניי אפילו אחרון המשתמשים כאן מבין חבריי הפורום אשר קורא ושואל שאלות, תורם משהו לנושא)

 

ברור לי שהתרבות המוטורית מתקדמת בצעדים ענקיים שנה אחר שנה, אם זאת צורם וכואב לי שחובבי רכב, חבר'ה משלנו פשוט משתינים לנו בבריכה, ולא בריכה ציבורית, בריכה בחצר הבית.

 

מפגש הבא אני מקים אוהל מחאה באמצע החנייה , מוזמנים...

פורסם

אני מניח שאתה מצכוון למגרש החנייה שצמוד להיכל נוקיה.

כבר שנים רבות שמפגשי שישי של מועדון ה 5 מושכים אליהם חובבי רכב רבים, שבאים להנות מבילוי שקט, ומצד שני מיזדנבים שבהתנהגותם הצליחו לגרום לכך שהמועדון העביר את מקום המפגש 4 פעמים, ותמיד הריטואל חוזר על עצמו.

תקופה מסויימת עיריית ת"א גבתה תשלום עבור החנייה, והתופעה הצטמצמה מאד.

אין הרבה מה לעשות בנדון, זולת דאגה לנוכחות מישטרתית מרתיעה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תמיד יהיה מיעוט שיזרוק בוץ על הכלל,

 

את המיעוט הזה צריך להוקיע,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

כי כל אחד חושב שהוא שומאכר ורוצה להראות את כישורי הנהיגה שלו. בגלל ששני הדברים האלה תופסים חלק כלכך גדול במוח באותו הרגע, אין מקום פנוי שמאפשר לחשוב על הילדים ושאר האנשים שנמצאים שם..

מה עושים? מועדוני הרכב צריכים לעשות מפגשים במקומות יותר 'סודיים' שיהיו מעין למוזמנים בלבד.

אחרת באים כל מיני אורחים לא רצויים.

פורסם

אכן מקומם וחבל ,אבל ...

כל עוד תרבות הפנאי כולה בישראל תוגדר למספר מצומצם של משחקי כדור ,תופעות מעין אלה רק תתגברנה !

מצד אחד אתה מקדם יכולות מוטורית, מצד שני אין שום מקום מוסכם להפגין יכולות אלה ,בדיוק כמו לקנות כדורגל ,ואיסור מוחלט לשחק בו.

פורסם

פלייסטיישן ?! :roll: ועכשיו ברצינות, חבורות "מהיר ועצבני" נפוצות יותר ויותר בארץ, במיוחד באיזור המרכז, ואין ספק שצריכים למצוא להם את הפלטפורמה החוקית המתאימה להוציא את האגרסיות האלה או להפגין את כישוריהם. חוק הספורט המוטורי והתקנות הנילוות לו אמרוים להסדיר את הנושא. הבעיה היא תרבות השופוני במדינה שכל אחד רוצה שיראו אותו עושה את השטויות האלה בכביש הציבורי, בדיוק כמו אלה ששמים באוטו מערכת "איכותית" בשווי עשרות אלפי שקלים כדי שכ-ו-ל-ם יצטרכו לשמוע את הלהיט החדש של הבבון התורן שהם אוהבים. (אגב, עוד לא ראיתי מישהו ששם שלמה ארצי או פינק פלויד בפול ווליום, אבל זה כבר לדיון אחר ...).

בקיצור לא יעזור כלום, רק אכיפה נוקשה מצד המשטרה תוכל להדביר את התופעה.

פורסם
(אגב, עוד לא ראיתי מישהו ששם שלמה ארצי או פינק פלויד בפול ווליום, אבל זה כבר לדיון אחר ...)..

 

 

פיק פלויד, ספין-וולף, ראמשטיין, the doors, סקורפיון,

 

אומנם אין לי מערכת "מפוצצת" אך ווליום בהחלט יש,

והיו פעמים שהצלחתי להשתיק עארס עם פיאט אונו ועופר-בכי ברמקולים, :-)

 

 

אך לעניינינו, בארץ יש תרבות שאפוני מזרח תיכונית מסריחה (ובלי לפגוע, אני חצי מרוקאי חצי טריפולטאי)

אבל זה משהו שירשנו מהבני-דודים כאן ומהשכנים מסביב (מדינות ערב) מנטאליות ים תיכונית,

מלאת רוח וצילצולים, - אני לא אומר שאני יותר טוב, אצלי ה"שאפוני" הוא יותר בסגנון אמריקאי,

מצחיק לראות מתלהב באפלאוז ליד GMC גדולה וחבוטה, הוא חושב שהוא מלך העולם,

אחרי הרמזור הוא מבקש ממני כבלים להניע :-D

 

צר לי אך אני לא אוהב את התרבות שהביאה איתה המוזיקה המזרחית, ולא אוהב את התרבות

(או החוסר תרבות במקרה זה) שהביאו איתם הערסים, וזה כולל בתוך זה גם אלמנטים של

נהיגה פרוע עד כדי מופקרת "כדי להרשים בנות" פריחות שגם ככה לא שמות עליהם קצוץ,

 

סוג של תרבות שגורמת לי לסלוד ממנה,

 

אבל מה אני מבין,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

זה לא העניין פה , אתם מפספסים את הנקודה.

בכללי, אני לא אדם שאוהב להכליל גם אם זה מוצדק. מה שהכי עצוב היה לי לראות זה הבמה שהחבר'ה קיבלו (ולצורך העניין היה שם קשת רחבה של אנשים מכל המינים).

 

מיעוט, תמיד יהיה בכל מקום ובכל צורה. העצוב במקרה הנ"ל, שאני הייתי המיעוט שקם והלך ומאות האנשים ששמחו מריח הצמיגים של הלאנטיס שהרימה בלם יד כל שניה היה הרוב. וזה חברים, חומר למחשבה....

פורסם

לא חסר, מה לעשות זה פומבי וכל ילד עם רכב ב10 שקל חושב שהוא כרגע עבר מיונים למהיר ועצבני 17

אגב הם נמצאים גם בכבישים אם תשימו לב, פתאום איזה סובארו פשע, או אפלאוז חותכים אתכם כאילו זה R1

 

האמת מועדון ה 5 מבלה שם עם עצמו, ופשוט אנשים פיתחו גם כן מועדונים בחניית המקום ולכן רוב חניית נוקיה תהיה בהונדות עם אגזוזים או כל מיני דברים בסגנון, כל פעם שאני מגיע לשם אני צוחק מכמה רכבים שעושים מעצמם צחוק עם איזה לדים או תוספות של 13 שקל ועושים רעש כאילו הקורבטים מול נוקיה יפנו להם מקום בחניה.

 

בקיצור או שתתמודד עם זה או שפשוט עדיף להשאר בבית - זה המצב היום לצערנו ולא רחוק היום שמישהו באמת ירים בלם יד וידפוק שם איזה 2-3 רכבים במקרה הטוב, אנשים במקרה היותר מכוער

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

משום מה לא נראה לי שאני היחידי פה שהיה עושה את זה כשהייה צעיר, נראה לי פשוט אני היחידי שמודה בזה.

למרות שאני נזהרתי שאני רחוק מרכבים אחרים ואנשים.

 

אם אתם באמת רוצים לצמצם את התופעה צריך לדאוג למסלולים מסודרים, אבל אנחנו חיים במדינה שהחליטה שהיא יודעת יותר טוב מכל העולם, אז פשוט תצטרכו להתרגל.

אני אומר לצמצם ולא להעלים כי אתם לא תוכלו להיפטר מהקמצן\אדיוט שלא מוכן לשים 100 שקל בשביל לעלות על מסלול ומעדיף להתפרע על הכביש הציבורי.

 

 

תחשבו על זה ככה, אם לא היו מגרשי כדורגל בארץ וילדים היו משחקים ברחוב, הייתם באים בטענות לילדים שמשחקים ברחוב או למדינה שאוסרת על בניית מגרשי כדורגל?

ואל תגידו לי שזה לא אותו הדבר, כי זה בדיוק אותו הדבר, Big boys - Big toys.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
פלייסטיישן ?! :roll: ועכשיו ברצינות, חבורות "מהיר ועצבני" נפוצות יותר ויותר בארץ, במיוחד באיזור המרכז, ואין ספק שצריכים למצוא להם את הפלטפורמה החוקית המתאימה להוציא את האגרסיות האלה או להפגין את כישוריהם. חוק הספורט המוטורי והתקנות הנילוות לו אמרוים להסדיר את הנושא. הבעיה היא תרבות השופוני במדינה שכל אחד רוצה שיראו אותו עושה את השטויות האלה בכביש הציבורי, בדיוק כמו אלה ששמים באוטו מערכת "איכותית" בשווי עשרות אלפי שקלים כדי שכ-ו-ל-ם יצטרכו לשמוע את הלהיט החדש של הבבון התורן שהם אוהבים. (אגב, עוד לא ראיתי מישהו ששם שלמה ארצי או פינק פלויד בפול ווליום, אבל זה כבר לדיון אחר ...).

בקיצור לא יעזור כלום, רק אכיפה נוקשה מצד המשטרה תוכל להדביר את התופעה.

הייתי חייב להגיב,

יום אחד נסעתי בלילה, עם חלונות פתוחים,

שלמה ארצי בפול ווליום (עוד בימי הקורולה הרובוטית של ההורים),

ואיזה ערס בחוץ בשכונה שלי צועק לי חרא מוזיקה,

שמתי לו יותר חזק שישמע את האיכות D:

 

ותכלס,

אף אחד כמעט לא שומע מוזיקה איכותית בפול ווליום,

אני לפעמים שם לערסים מוזיקה קלאסית, זה לפעמים משתלב טוב עם עומר אדם או שאר הזמרים עם הליריקה בשקל עשרים. :twisted:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כל שבוע יש שם את החבר'ה שמרימים את הבלם ים, אבל השבוע זה בהחלט היה מוגזם עם הב.מ.ו שהחליט לעשות "בנאאוט" ו"צלחות" מול עשרות אנשים שבשיא טיפשותם מחאו כפיים והתלהבו, היה מאוד מעניין אם הוא היה מעיף כמה אנשים באויר זה לא היה רחוק מזה.

חבל שזה המצב ואנשים לא לומדים ובגלל אנשים כאלה המצב רק מתדרדר. רק בגלל החברה האלה החלטתי שאני פשוט הולך משם כמה שיותר מוקדם כדי לא לראות עוד זוועה.

 

אגב למישהו יש צילומים של רכבים מעניינים שהגיעו בשישי האחרון?

פורסם
כל שבוע יש שם את החבר'ה שמרימים את הבלם ים, אבל השבוע זה בהחלט היה מוגזם עם הב.מ.ו שהחליט לעשות "בנאאוט" ו"צלחות" מול עשרות אנשים שבשיא טיפשותם מחאו כפיים והתלהבו, היה מאוד מעניין אם הוא היה מעיף כמה אנשים באויר זה לא היה רחוק מזה.

חבל שזה המצב ואנשים לא לומדים ובגלל אנשים כאלה המצב רק מתדרדר. רק בגלל החברה האלה החלטתי שאני פשוט הולך משם כמה שיותר מוקדם כדי לא לראות עוד זוועה.

 

אגב למישהו יש צילומים של רכבים מעניינים שהגיעו בשישי האחרון?

 

 

יש צילומים מקסימים בתת מדור "אספנות" בפורום הנכבד הזה.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

×
×
  • תוכן חדש...