Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משום מה לא נראה לי שאני היחידי פה שהיה עושה את זה כשהייה צעיר, נראה לי פשוט אני היחידי שמודה בזה.

למרות שאני נזהרתי שאני רחוק מרכבים אחרים ואנשים.

אם אתם באמת רוצים לצמצם את התופעה צריך לדאוג למסלולים מסודרים, אבל אנחנו חיים במדינה שהחליטה שהיא יודעת יותר טוב מכל העולם, אז פשוט תצטרכו להתרגל.

אני אומר לצמצם ולא להעלים כי אתם לא תוכלו להיפטר מהקמצן\אדיוט שלא מוכן לשים 100 שקל בשביל לעלות על מסלול ומעדיף להתפרע על הכביש הציבורי.

תחשבו על זה ככה, אם לא היו מגרשי כדורגל בארץ וילדים היו משחקים ברחוב, הייתם באים בטענות לילדים שמשחקים ברחוב או למדינה שאוסרת על בניית מגרשי כדורגל?

ואל תגידו לי שזה לא אותו הדבר, כי זה בדיוק אותו הדבר, Big boys - Big toys.

רובנו משתגעים.

השאלה איפה?!

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

חברה - אל תהיו תמימים כל כך.

גם בבריטניה, שבה התחום המוטורי הוא מהמתקדמים בעולם, ישנם מפגשים של רכבים משופרים בכבישים ציבוריים, מציגים את המכוניות, עושים חרקות, משמיעים את המנועים, וכן, יש גם כאלה שמתחרים.

ישנו גם מגזין (לפי מה שאני יודע הוא הנמכר ביותר) שמגיע לסקר את אותם מפגשים - כמובן שזה לא המגזין היחיד.

כמובן שזה ידוע לכולם (שבימי שבת בערב יש בכבישים המסויימים האלה בלגן), וכמובן שהשוטרים מגיעים מדי פעם, אך עדיין התופעה ישנה. מיותר לציין שמגיעים המון צעירים וילדים לצפות במחזה.

הרי מאיפה לקחו את הרעיון לסרט מהיר ועצבני (הראשון) - נכון ששם זה מוגזם, אך זה על אותו העיקרון.

ולא, זה לא משמועות, הספקתי להיות שם כבר 8 פעמים, ובו נגיד שאחרי שקוראים מגזינים רציניים משם בתחום הרכב, מגזין אוטו כבר נראה "צעצוע".

פורסם
בשישי האחרון היגיע שוטר ואסף מספרי מכוניות משודרגות ,הבעייה היא שגם השוטר היה במצב לא נעים כי פוצצו חזיזים כמה מטרים ממנו .

אני לא מתפלא שזה קורה , עצוב לשמוע שאיו הרבה מה לעשות בנידון .

לקראת החשיכה הפך המשטח החלקלק שסביב לנוקייה לקרקס רכב ,זה כבר מתחיל להיות מסוכן לחיי אדם ,טוב שהלכתם הביתה ולא ראיתם ,לא טוב שבין עשרות מקבלי המשכורות של כוחות השיטור אפילו אחד לא היה שם ,אפילו סמוי ,היה צריך רק מצלמת וידאו ,היתה מצלמת וידאו אבל בידי מפעילי הקרקס המסוכן .

החינוך והתרבות בישראל מתרחקים משאר המדינות המפותחות בצעדי ענק .

באיזה שעה הגיעו שוטרים? לא ראיתי לרגע שוטרים בכמה שעות שהייתי שם...

פורסם
אני ראיתי אותך ,גידלת זקנקן קטן ,אחרי שהלכת היגיע שוטר רשם מספרי רכב ,חטף שפע חזיזים ורעמי נפץ והלך .

לא אתפלא אם תבוא תגובה מצד המשטרה על ההתנהגות המביישת כלפי איש החוק .

מיעוט הורס לכלל את התחביב שהפך להיות מפוקפק ולא נעים .

מאוחר יותר החל ה החלקת הקרח הגדולה על הריצוף החלק של ההיכל הלאומי .

זה מסוג הדברים שמוציאים לי את החשק לחזור לשם ,באתי אחרי העדרות מאוד ממושכת וחזרתי עם הרגשת גועל .

לא לזה פיללו מרבית התחביבנים בארץ ,לבער את הנגע אפשרי רק בכוח המשטרה או החוק .

חבל שאתה מיישר קו עם מדיניות הממשלה של מקל ומקל גדול יותר...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

האמת אני לא מבין איך בעלי ההונדות הבנות 20 שנה + לא מתביישים לעשות את מה שהם עושים,אני שיש לי רכב הרבה יותר מתקדם וגם לפניו היה לי רכב לא רע שנותן אחלה ביצועים לא העזתי לפתוח ולעשות שטויות מול אנשים (גם עם עצמי לבד או עם חברים שלי) רק בגלל המחשבה מה יחשבו האנשים מסביב,מי זה האידיוט הזה ומה הוא חושב לעצמו,אז ראבאק איזה 2 "עלק ערסים" עם רכבים ב 2 שקל עושים דברים כאלה,בחיאת הם מביישים את עצמם ומי שעוד יותר מבייש את עצמו זה האנשים מסביב מתלהבים כאילו מדובר עכשיו בפורשה מול R8.

אנשים פה חיים בסרט רציני ולפעמים אתה מסתכל מהצד וחושב מאיזה כוכב הם נחתו.

מה שכן בושה למדינה שלא נותנת לנו מסלולים חוקיים על מנת להגיע באיזשהו יום חופשי שיש לנו בשבוע ולהתפרק על המסלול איך שבא לנו וכמה שבא לנו,תרבות מוטורית בזיונית שלא נראית בשום מקום בעולם,כמו כן חוקים וכו' וכו'.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא משנה עם איזה רכבים מגוחכים הם עושים שטויות מול קהל, אם היו באים להתפרע שם עם פרארי ומזראטי זה אותו הדבר.

זה הכל בגלל המנטליות המסריחה הזאת, להראות לכולם מי הגבר. עובדה, אתם מספרים שהקהל מריע זה מה שאנשים פה רוצים לראות.

המדינה היא לא האשמה היחידה בזה שאין פה מסלולים חוקיים לכל מי שרוצה. תמיד יהיו את האלה שיהרסו לכולם. הטימטום הוא שבמקום לתת להם כאפה מוחאים להם כפיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לחברים

הרעיון להכנס לרכב ולהראות מי נוסע מהר\טוב\מרעיש\מסריח יותר הוא בערך כמו ,הזנות ההימורים והסמים בעולם

זהו טבע האדם

כמו הפרסומות לסגריות "מי שמעשן הוא יותר "גבר" " בנוסף תעשיית הפרסומות והסרטים הכבלים המשחקים שוטפים את מוחנו

לא ניתן למנוע את ההשפעות של כל אלה ,אך ניתן להסדירן

ומי ששם לב בסמוך יש מקום מוסדר על פי חוק שבו כל אדם יכול לקחת את אופניו ,או הסקטבורד ולהתאמן ולהשויץ

לגבי הבני דודים

אוכל לומר שחלק לא מבוטל של רוכבים ונהגים בעלי כשרון נמצאים ב"מגזר" ועוד חזון למועד

פורסם
אני ראיתי אותך ,גידלת זקנקן קטן ,אחרי שהלכת היגיע שוטר רשם מספרי רכב ,חטף שפע חזיזים ורעמי נפץ והלך .

לא אתפלא אם תבוא תגובה מצד המשטרה על ההתנהגות המביישת כלפי איש החוק .

מיעוט הורס לכלל את התחביב שהפך להיות מפוקפק ולא נעים .

מאוחר יותר החל ה החלקת הקרח הגדולה על הריצוף החלק של ההיכל הלאומי .

זה מסוג הדברים שמוציאים לי את החשק לחזור לשם ,באתי אחרי העדרות מאוד ממושכת וחזרתי עם הרגשת גועל .

לא לזה פיללו מרבית התחביבנים בארץ ,לבער את הנגע אפשרי רק בכוח המשטרה או החוק .

אני לא מצליח לחבר את הכינוי לשם, תזדהה :)

פורסם

מצד אחד, היה מפגש, שלא היה הרבה זמן עם כמות רכבים אדירה , אני לא יודע לספור את הכמות של הרכבים שהיו שמה, אך, הכמות שהייתה פשוט שלא היה מקום חנייה, רק ש...

אותם אנשים שהיו, אלו לא אותם אנשים קבועים שפוקדים את המפגש באופן קבוע,

מדובר בקבוצה של בעלי רכבים, מהצפון, מדרום, ומזרח ירושליים, שפשוט החליטו להגיע כולם במכה למפגש, פשוט לעשות את המפגש שלהם, כאן ברמת גן, מקובל, סבבה, היו לא מעט רכבים שהיו מושקעים ואיכותיים, יחד עם זאת , אני לא יודע מהיא הסיבה, לכל אופן ההשתוללות שלהם, כניראה שחשבו שזה משהו שיגרום לאנשים לתפוס מהם או משהו , או מגניב לעשות את זה ..

יצא לי לא מעט לשמוע אנשים/ ילדים/ כאלו שפעם ב.. מגיעים למפגש, שאומרים :"היה SHOW, היה עשן, רעשי מנועים, ממש חו"ל."

שורה תחתונה ממש לא, מאכיר את האווירה, גורם לך לחשוב פעמיים שבאתה למפגש, גורם לך להשתדל לעמוד מאחורי אחד מהמעקות בטיחות בגלל כל ההשתוללויות שמה, ובכלל להחנות את הרכב בצד השני של היקום כדי שחס וחלילה מישהו לא יוריד לך את הרכב (מה שכמעט וקרה לא פעם),

הלכתי בדיוק כשהשוטר הגיע, כי ראיתי את הקבוצה השונה של אנשים שהתחילו פשוט לקפוץ עליו, אני מתפלא איך לא הזמין לשמה עוד כמה ניידות שיעכבו איזה אחד או 2, היה ממש עצוב לראות את זה,

הפעם זה כדור ברגל, ללא ספק, שבא מחובבי המוטוריקה, בין אם זה כאלה שמתוך הפורמים השונים או לא, זה לא רלוונטי, בפעם הבאה שיהיה מפגש, אני בטוח ששוב יהיה הפתעה מצד הכחולים, או שכמו בפעמים הקודמות, יסגרו שוב את החניון.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
מצד אחד, היה מפגש, שלא היה הרבה זמן עם כמות רכבים אדירה , אני לא יודע לספור את הכמות של הרכבים שהיו שמה, אך, הכמות שהייתה פשוט שלא היה מקום חנייה, רק ש...

אותם אנשים שהיו, אלו לא אותם אנשים קבועים שפוקדים את המפגש באופן קבוע,

מדובר בקבוצה של בעלי רכבים, מהצפון, מדרום, ומזרח ירושליים, שפשוט החליטו להגיע כולם במכה למפגש, פשוט לעשות את המפגש שלהם, כאן ברמת גן, מקובל, סבבה, היו לא מעט רכבים שהיו מושקעים ואיכותיים, יחד עם זאת , אני לא יודע מהיא הסיבה, לכל אופן ההשתוללות שלהם, כניראה שחשבו שזה משהו שיגרום לאנשים לתפוס מהם או משהו , או מגניב לעשות את זה ..

יצא לי לא מעט לשמוע אנשים/ ילדים/ כאלו שפעם ב.. מגיעים למפגש, שאומרים :"היה SHOW, היה עשן, רעשי מנועים, ממש חו"ל."

שורה תחתונה ממש לא, מאכיר את האווירה, גורם לך לחשוב פעמיים שבאתה למפגש, גורם לך להשתדל לעמוד מאחורי אחד מהמעקות בטיחות בגלל כל ההשתוללויות שמה, ובכלל להחנות את הרכב בצד השני של היקום כדי שחס וחלילה מישהו לא יוריד לך את הרכב (מה שכמעט וקרה לא פעם),

הלכתי בדיוק כשהשוטר הגיע, כי ראיתי את הקבוצה השונה של אנשים שהתחילו פשוט לקפוץ עליו, אני מתפלא איך לא הזמין לשמה עוד כמה ניידות שיעכבו איזה אחד או 2, היה ממש עצוב לראות את זה,

הפעם זה כדור ברגל, ללא ספק, שבא מחובבי המוטוריקה, בין אם זה כאלה שמתוך הפורמים השונים או לא, זה לא רלוונטי, בפעם הבאה שיהיה מפגש, אני בטוח ששוב יהיה הפתעה מצד הכחולים, או שכמו בפעמים הקודמות, יסגרו שוב את החניון.

גם שכם ועזה זה חו"ל ... :roll:

• תוכן חדש...