Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להעיף את הקומפוננט הישן (MBQ)

ולהכניס את החדש- HERTZ HI ENERGY

עלה סכום יפה של כסף אבל אחרי ההתקנה נשארתי עם פה פתוח זוג קומפוננטים מדהים ושווה כל שקל!

מעבר לזה שהחיוך לא יורד מהפנים האיכות שבסאונד הפתיעה אותי לא ציפיתי לכזה דבר.

רק רציתי לשתף יום טוב לכולם :-o

פורסם

מתעלק בבקשה :)

האם שווה לקנות קומפוננטים כאלו יד שניה לבמה אחורית, במחיר של 1400 ש"ח? והאם הם ישודכו טוב למורל הייבריד מקדימה?

כמובן שהם יוגברו כמו שצריך. עריכה: זה היי אנרג'י XL

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

ה xl הוא אחלה סט בסט קדמי, אני לא רואה סיבה להתקין אותו מאחורה עם הייבריד אוביישן מקדימה.

ההרץ מאוד דומיננטי וחזק, ודי שונים באופי ממורל. הייתי שוקל שילוב טמפו או דוטק כאחוריים. ביחד עם הייבריד, או לחילופיןxl מקדימה עם אנרג'י מאחורה

אם אתהאא מעוניין רק בעוצמה, טכנית אין בעיה לבצע זאת

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סליחה על הניצול שרשור

SROOL , ביטלת אפשרות לפנות אליך בפרטי? רציתי לשלוח הודעה ולהתייעץ.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
ה xl הוא אחלה סט בסט קדמי, אני לא רואה סיבה להתקין אותו מאחורה עם הייבריד אוביישן מקדימה.

ההרץ מאוד דומיננטי וחזק, ודי שונים באופי ממורל. הייתי שוקל שילוב טמפו או דוטק כאחוריים. ביחד עם הייבריד, או לחילופיןxl מקדימה עם אנרג'י מאחורה

אם אתהאא מעוניין רק בעוצמה, טכנית אין בעיה לבצע זאת

יש לי מקום לבמה אחורים עם טוויטרים, האם אני לא יהנה מאיכות הסאונד? ומה לגבי יתר השאלות? אתה יודע מחירים בשוק?

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם
תתחדש. ללא ספק סט מעולה. עם מה את המגביר אותו?

ההגברה זמנית לא משהו אבל נותנת אחלה כוח בינתיים עד השדרוג

המגבר הוא LANZAR VIBE 800 וואט

דגם 420 השחור הגרסאות הישנות היותר טובות:twisted:

שוקל לקנות מגבר מחבר של HERTZ

אני לא זוכר את הדגם אבל הוא 5 יציאות והבנתי שלא מייצרים אותו

אני אבדוק את זה מחר

תמונה למגבר:

http://importbestbuys.com/catalog/images/VIBE240.jpg

פורסם
יש לי מקום לבמה אחורים עם טוויטרים, האם אני לא יהנה מאיכות הסאונד? ומה לגבי יתר השאלות? אתה יודע מחירים בשוק?

אתה תהנה- אבל מקדימה אתה תהנה יותר.

אתה לא מנצל את מלוא יכולות הרמקול כשהוא מותקן מאחור, צלילים נבלעים, הבמה מתבלגנת.

מה שכן- עוצמה חזקה עדיין תתקבל. אך אליה וקוץ בה! בהנחה שהסט הזה יקבל את אותה ההגברה כמו ההייבריד, הוא יהיה חזק ממנו ויאפיל עליו, מה שיגרום לך לרצות להנמיך אותו אולי, שזה יביא לשאלה: האם זה נכון לרכוש סט חזק ואיכותי ולא להביא את היתרונות האלו למיצוי? האם לא היה עדיף לרכוש את ההיי אנרג'י הרגיל שכסט אחורי (במערכת שיש בה הייבריד מקדימה ודאבל סאב) לא ירגיש שונה במהות ויעלה חצי מה XL ביד שניה ? או לחילופין לרכוש הייבריד כסט אחורי, לשמור על אותו אופי צליל ?

הדבר לא יהיה תקף במערכת שמטרתה עוצמה גבוהה ככל הניתן, כי אז שיקולי במה ואיכות מתבטלים וכסט מול סט- ה XL יותר חזק הן מההייבריד והן מההיי אנרג'י הרגיל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
מתעלק בבקשה :)

האם שווה לקנות קומפוננטים כאלו יד שניה לבמה אחורית, במחיר של 1400 ש"ח? והאם הם ישודכו טוב למורל הייבריד מקדימה?

כמובן שהם יוגברו כמו שצריך. עריכה: זה היי אנרג'י XL

אתה מוזמן בשמחה להגיע למפגש מרכז הקרוב ולשמוע את הXL שלי ביחד עם דאבל סאב של הרץ

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...