Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריצת ראש מנוע בפנדה 2011?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הרכב ברשותי 9 חודשים עם 10.700KM,מידי שבוע שהייתי בודק מפלס שמן ,הייתה טיפה ירידה, היום לאחר 9 חודשים השמן עומד טיפה מעל המינימום,סתם פתחתי את המכסה מילוי שמן ולא האמנתי למה שאני רואה,סימנים לבנים\בז' על המכסה.

מחיפוש בפורום הנעתי את הרכב ואחרי שהתחמם,בדקתי מדיד השמן הוא היה נקי,נוזל הקירור ממש טיפה מעל מינימום (כשהרכב קר) אני לא זוכר אם ככה הוא היה כשקיבלתי את הרכב,כי המיכל עיבוי ממוקדם במיקום ללא זוית ראיה טובה אך תמיד היה נידמה לי שהוא כמעט ב FULL,רק היום הארתי בפנס וראיתי את מצבו האמיתי.

בחיפוש בפורום הבנתי שזה יכול להיות מנסיעות מאוד קצרות,בשבוע האחרון כול הנסיעות שלי הם של 2 דקות וזהו.

ויש קשר למזג האוויר? לחות במנוע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סימנים של אמולסיה (ערבוב שמן ומים) על מכסה מילוי השמן, לא מעידים לרוב על ראש מנוע, אלא על לחות שמופיע שם בצורה טבעית ומתערבבת עם קצת שמן שיש על הפקק.

לדעתי אין לך מה לדאוג אבל אתה יכול להעלות תמונה בשביל חוות דעת נוספות.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שלום,אין בכוונתי להלחיץ , אולם במקרה שתארת תקף הפתגם : " אין עשן בלי אש" .

מניסיון ארוך טווח עם מנועי פיאט הוותיקים והמוכחים 1242 סמ"ק ( סדרת FIRE) הרי בניגוד ליצרני מנועים אחרים אלו מנועים שאינם

"שורפים" שמן . הייתה לי פיאט פנדה במשך 4 שנים / 100,000 ק"מ. אף פעם לא ירד מפלס השמן בין טיפול למשנהו ביותר

ממילימטר אחד לכל היותר. (החלפה כל 20,000 ק"מ). גם מפלס הפארפלו אינו יורד כלל ברכב פיאט תקין.

בצירוף לתופעה הויזואלית שציינת בפתיחת פתח מילוי השמן ייתכן שמדובר בכשל נדיר אך חמור. אל תזניח - גש למוסך מוסמך

שאתה סומך עליו. רצוי אם תצליח להגיע למרכז - למרות שהבנתי שאתה צפוני - גש לחייים במוסך שמשון יהוד להיוועצות.

לחילופין מוסך שאינו מוסמך סמל"ת , אך מומלץ מאוד - מוסך פיאטון , ישראל בק 30 ת"א - גש אל שלמה.

רכבך באחריות - אל תתן שימרחו אותך. בבדיקת מיכשור מקצועי - למשל , בדיקת לחץ הפוך בצילינדרים תגלה/תשלול תקלה.

פורסם

אני גם מיצטרף להמלצה על מוסך שמשון, גש לחיים והוא ידאג לך ויבדוק אם הכל תקין ולא ימרח אותך בשטויות, אני מטפל אצלו עם 2 פיאטים ומאוד מרוצה מהמקצועיות ומהיושר של העובדים שם. אני מבטיח שיהיה שווה לך את הזמן הנסיעה הנוסף (דלק לא ניחשב- הפנדה רק מריחה דלק :-) )

ואם תירצה תחליף את השמן לשמן אכותי ולא סתם משהו זול שיש במוסכים (תוצרת כחול לבן) תיראה שינוי ממש לטובה

אני ניסיתי את LM הסגול ומאוד מרוצה

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...