Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עושים את הבלתי אפשרי: שוטרי ומתנדבי משטרת התנועה במרחב הגליל מנסים לבצע משימה שהיא כמעט בלתי אפשרית. 120 שוטרים ומתנדבים אחראים על קטע כביש של למעלה מ-820 קילומטרים. לילה-לילה הם יוצאים לדרכים ועוצרים עברייני תנועה רגע לפני שהם פוגעים בעצמם או באחרים.
המשמרת מתחילה בהפתעה לא צפויה. עבריין התנועה הראשון שנתפס באקדח הלייזר של השוטרים הוא קצין משטרה. רב פקד המשרת בתפקיד מודיעיני בצפון נתפס כשהוא נוסע במהירות של 170 קילומטרים לשעה. כנשאל לאן מיהר ענה:

"לא האמנתי שיתפסו אותי".

סרטון וקישור למקור:

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=867851&pid=54

מדהים, לא? :roll:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן משעשע/עצוב.

איפה בדיוק זה קרה?

נראה לי כמו כביש 90 באיזור של מחניים/אליפלט...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קצת מהר אפילו לכביש ריק בלילה עם 2 נתיבים וגדר הפרדה, אבל גם שוטר הוא בן אדם.

לא מצפה ממנו לנסוע 90 בכביש הנ"ל כמו שאני לא מצפה מאף אחד לנסוע שם 90.

חבל שלא מתייחסים לזה בכתבה.

אגב, זה ברור שלא היו עושים לו כלום רק מהציטוט של "מה עושים עכשיו?" ששאל אחד השוטרים.

והנה עוד סיפור שהייתי מעורב בו אישית (שוב, אני לא שוטר!).

קצין בכיר מאוד נתפס עם רישיון שתוקפו פג לפני 12 שנים, אותו קצין היה, בן היתר, אחראי על הדרכות נהיגה (!).

רשיונו המשטרתי נשלל לכשבועיים ושם זה נגמר.

לא קנס, לא רישום, לא הערה, נדה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אכן משעשע/עצוב.

איפה בדיוק זה קרה?

נראה לי כמו כביש 90 באיזור של מחניים/אליפלט...

עכשיו כשאתה אומר זה, זה באמת נראה מוכר. כנראה שזה המקום רק שמדובר בין מחלף אליפלט לעמיעד.

כל מי שגר באזור הזה יודע שלפני הגשר (לכיוון דרום) מאיטים מכיוון שבחלק נרחב משעות היום יש פקידי אוצר במחלף.

מדובר בכביש איכותי מאוד, סלול היטב, שוליים רחבים בשני הצדדים, יש הפרדת בטון ותאורה לילית.

לרוב התנועה דלילה אז היא זורמת סביב 110-120. בנוסף, באזור המחלף (לכיוון דרום) יש ירידה ולכן השוטרים הלוזרים תופסים רכבים שתפסו מומנטום מהירידה, טרף קל לשוטרים.

פורסם

מה שיותר מוזר

משתמשים בלייזר החדש, שלמיטב ידיעתי טרם אושר סופית .

מי שרואה את הסרטון גם יבחין כי אין קשר עין רציף, השוטר מבצע את המדידה , מסתובב לאחור ונכנס לניידת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

3 דברים הפליאו אותי:

1-הרבה נוסע ב 170 ומישהו שואל "מה עושים"? למה כמה אופציות יש חוץ מאשר לנסוע אחריו?

2-הם גילו שזה קצין בכיר ועוד פעם השאלה "מה עושים",כאילו באמת התכוונו לא לעשות כלום? לדעתי אם לא היו צלמים זה מה שהיה.

3-כשנתפס הקצין,איך אפשר היה לומר לא חשבתי שיתפסו אותי? הרי זה כול כך משפט של עבריינים.:mm_nah:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואם עיניי לא מטעות אותי, גם נוהג בלי חגורה.

מה שעוד מוזר לי, הוא שהניידת עומדת על הגשר, מעל הכביש, בנתיב ההשתלבות במחלף, ומודדת מהירות לרכבים שנוסעים על הכביש למטה, כאשר הם מתרחקים ממנה.

לא ידעתי שזה אפשרי בכלל.

!AWDSOME

פורסם
מה שיותר מוזר

משתמשים בלייזר החדש, שלמיטב ידיעתי טרם אושר סופית .

מי שרואה את הסרטון גם יבחין כי אין קשר עין רציף, השוטר מבצע את המדידה , מסתובב לאחור ונכנס לניידת.

מה שעוד מוזר לי, הוא שהניידת עומדת על הגשר, מעל הכביש, בנתיב ההשתלבות במחלף, ומודדת מהירות לרכבים שנוסעים על הכביש למטה, כאשר הם מתרחקים ממנה.

לא ידעתי שזה אפשרי בכלל.

זהו - גם אני ראיתי את כל הדברים האלו.

המכשיר שונה (לא ידעתי שהוא עדיין לא אושר לשימוש)

מודדים מלמעלה

אין שום קשר עין - הרכב ברח להם

מה לא יעשו בשביל חגיגה תקשורתית.

לאמרות שאני מסכים - אין שום סיבה לנהוג במהירות כזו עם קורולה. :?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

זאת שיטה נאלחת במיוחד, בשימוש בכמה מחלפים שאני יודע עליהם :

מחלף אליפלט המצולם בכתבה (בין ראש פינה לעמיעד), לכיוון דרום.

מחלף בת שלמה, לכיוון יקנעם. במו עיני ראיתי בשבת בבוקר ניידת ושני אופנועים יושבים על המחלף, רכב עובר על הכביש הראשי, לוזרים מאחורה, ואחד האופנועים יוצא לעצור אותו מיד.

אומרים גם שבמחלף החדש בין פולג לנתניה לכיוון צפון זה בשימוש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

רק בשביל לוודא, אין פה אף אחד שבאשליות שאם לא היו מצלמות הוא לא פשוט היה ממשיך לדרכו, נכון?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...