Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

צריך דחוף עזרה לגבי רכב יד שניה בסגנון הברלינגו קנגו וכ"ו אוטומטי עם מעל ל5 מקומות ישיבה אחרי חיפושים רבים היחיד שמצאתי בקטגוריה הזו הוא הפולספאגן ואני ממש לא רוצה רכב גרמני, גם לא מחפש מיני ואן יקר לתחזוקה, סידרת הברלינו קנגו דובלו וכו' זה בדיוק מה שאני צריך אבל ברובם אין גיר אוטומט או שיש ואז אין אופציה ל מעל ל 5 מקומות ישיבה .

אם יש למשהו רעיון או עיצה אני אשמח.

פורסם

תחפש בפורום מידע לגבי הרנו לוגן. אמנם זה לא רכב מושלם ויש לו את החסרונות שלו, אבל בסוף היום הוא מסוגל לשנע 7 נפשות עם (קצת) מטען ואפשר גם להשיג אותו במחירים לא מופקעים (יחסית) והוא יצור כלאיים של ת פרייבט עם מספר כיסאות של מיניואן.

לי יצא לנסוע איתו מדי פעם בגרסה ידנית, רכב קצת חלש אבל עשה את העבודה בסה"כ.

פורסם

מה שאתה מחפש, גיר אוטומטי ו 7 מקומות ישיבה ברכב מסחרי, זה רק קאדי.

לרנו יש דגם שנקרא לוגאן MCV:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=1650&FromYear=&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=

מנוע בנזין 1600 סמ"ק וגיר אוטומטי.

קיים מ 2009, ובקרוב (אולי כבר) ייצא למכירה מספר לא קטן שלהם מחברות ליסינג אלבר\אלדן .

מדובר ברכב לא יקר שמבוסס על חלפים של רנו מהעבר, מיוצר ברומניה במפעל דא'ציה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם כבאר רנו לוגאן, גם 307SW יכולה להיות אופציה ראויה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה בתנאי שיכולים להסתפק בשני המושבים הנוספים אשר מתאימים לילדים בלבד

ולא צריכים נפח הבגאז' של מסחרית (לוגאן עם השורה השלישית מקופלת מציעה בגאז' יותר גדול מקנגו\ברלינגו).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרנו לוגאן מפחיד אותי ,גם ככה ללכת על רכב לא יפני מפחיד ,אבל לא מצאתי אף רכב יפני בקטגוריה הזו של 7 מקומות ולא מיני וואן יוקרתי , אני בעצם מבין מכל התשובות שלרנו קנגו אי אפשר להוסיף כיסא נוסף.

בעצם נשאר לי רק ה 307 של פגו אם כך ???

הסיטרואן גאמפי הוא רק בדגם ידני לא ??

פורסם

הסיטרואן גאמפי הוא רק בדגם ידני לא ??

נכון.

אם אתה לא מפחד מקנגו אוטומטית, אין לך מה לפחד מלוגאן.

מדיווחים, מדובר ברכב אמין, לא מסובך, בנוי מכיבים שהוכיחו את עצמם בדגמים הקודמים של רנו.

פורסם

לדובלו ישנה גירסת 7 מקומות עם תיבה אוט' ואבזור נדיב.

אם אני לא טועה המחיר עומד על 160K+-.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם מותר לשאול, למה אתה מתנגד לרכב גרמני?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ב-2009 הגיעו כמה גרסאות מוארכות של הברלינגו עם 7 מושבים.

כאלה:

berlingo%207.bmp

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אבל ברלינגו עם 7 מקומות בעלי גיר ידני בלבד.

למחטב ידיעתי, גם דובלו עם 7 מקומות היו ידניות בלבד וגם בודדות.

פורסם

תודה לכולם

לפני שפניתי לעזרתכם אני חרשתי את היד 2 כל יום כמה שעות בשבועות האחרונים ועברתי על כל הדגמים ולא מצאתי שלאף חברה יש רכב עבודה אוטומטי עם 6-7 מקומות שיכול להיות אחלה רכב משפחתי חזק אמין ובמחיר עממי, בטוח שמדינות יצור הרכב יש דגמים כאלה פשוט היבואנים בארץ כנראה לא מצאו לנכון להביאם לישראל , לפחות ביפן ראיתי שלכל חברה כמעט יש רכב שעונה על הקטגוריה הזו בדגמי 600 סמ"ק 900 סמ"ק 1300 סמ"ק ומעלה. ולהפתעתי הרבה כולם סחבו בעליות הקשות,אף אחד מהם לא הגיע לישראל לצערי.

לא רוצה רכב גמני אך על פי שברור לי שהוא מצויין פשוט אני עדיין זוכר שהם (הגרמנים ימח שמם וזכרם) מצויינים בעוד דברים ואני זוכר זאת למות שאין בי אף צד אשכנזי.

כרגע ללא ברירה אני שוקל ללכת על גיפ פגרו די ישן 99 למרות שאינני נחוץ לגיפ פשוט מחוסר דגמים בישראל

פורסם
אם מותר לשאול, למה אתה מתנגד לרכב גרמני?

יש כאלו שלא מעונינים ברכב גרמני מסיבות ברורות..

פעם זה היה נפוץ יותר. כנראה שהזמן עושה את שלו.

• תוכן חדש...