Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כל חורף מאז השיחרור מהצבא, אני סובל מיובש רציני בידיים עד כדי חתכים ודם :cry: (אולי יש כאן עילה לתביעה).

לא עוזר כלום, ניסיתי כמה וכמה קרמים, ביניהם, "ד"ר פישר"U Lacit 10% קרם פורטה טיפולי. נספג מהר וטוב ואולי עוזר מעט, אך שורף בטירוף, ממש בטירוף! גם מה שהוא משפר אחרי כמה שעות בחוץ או אחרי מגע במים (אני מייבש את הידיים אחרי, כמובן) המצב חוזר לקדמותו ואפילו מחמיר. עוד קרם שניסיתי נקרא "דרמסילק" של חברת "כצט" גם עוזר בקטנה אבל לא נספג בשיט ושאני אומר לא נספג, זה ממש לא נספג. גם אחרי 5 שעות. עוד נסיון לא מוצלח, היה עם קרם של NIVEA שמשום מה התחילה לי פריחה בידיים אחרי שהשתמשתי בו. למרות שהוא דיי עזר ונספג והכל.

אולי לכם יש נסיון והמלצות למוצרים נוספים שלא ניסיתי והתגלו כאפקטיביים.

אשמח לכל עזרה ועצה שהיא שתשפר אתה המצב.

שיבוא כבר הקיץ למען השם! :|

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף להמלצה לרופא עור, יכול להיות שיש לך איזו שהיא פטריה בעור שקרם פשוט שרופא יתן לך תפתור לך את הבעיה, ואף קרם לחות לא יעזור.

פורסם

אחרי 2 נסיונות עם קרמים "טיפוליים", לא היה שווה את הכסף.

קרם של DOVE לעור עזר לי יותר מכל קרם אחר.

ולמרות זאת באמת כדאי שתלך לראות רופא עור.

פורסם

תודה על התגובות. העניין שזה חוזר בכל חורף וזה לא משהו חד פעמי. זו בטח סוג של רגישות.

צריך באמת לפקוד את רופא העור.

פורסם

המלצה אחת פשוטה.

לחבוש כפפות,

שמור על הידיים בכפפות על הזמן (אפילו לישון עם כפפות).

לא לשטוף את הידיים יותר מדי, או בחומרי סבון חזקים מדי (דופק את הPH של העור).

בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שמתי לב שאף אחד לא כתב לך את זה, אז אני אכתוב: כדאי שתתייעץ עם רופא עור :p

וברצינות: ההמלצה של כפפות היא באמת טובה. חוץ מזה, היום בעבודה יצא לי להיתקל בקרם ידיים שמיוצר באופן בלעדי עבור בי"ח סורוקה. הקרם הזה מועשר בגליצרין והוא מותיר על הידיים תחושה נהדרת וריח משגע. אשתדל מחר לצלמו ולהעלות לכאן את תמונתו.

הוא מגיע במיכל די גדול עם משאבה ואין לי מושג איך אפשר להשיג אותו, אבל אני בהחלט עובד על זה. אם אמצא את הדרך, אשתף אתכם. עד אז, אני חושב שכדאי לנסות קרם אחר שמכיל גליצרין כמו "ענוגה".

ולעזאזל עם היובש הזה שגורם לי לדבר כמו גייז!! :sissies:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ראשיתם גם לי יש רגישות מסויימת וכל חורף העור בידיים מתייבש ונסדק עד חתכים עמוקים ופצעים (במידה ואני לא מטפל בזה מוקדם). הקרם שעוזר לי נקרא EFFECTIVE CARE של ד"ר פישר. זהו קרם גוף SENSITIVE לעור רגיש.

בקבוק לבן גדול עם ראש לחיץ בצבע לבן.

שנית, אישתי סובל מ"מחלה" שנקראת אטופיק דרמטיטיס שנקראת גם אסטמה של העור. זה נראה כמו יובש חמור עם סדקים וכתמים כאלו אבל זה בכלל לא יובש.

כדאי לך לגשת לרפוא בכדי לשלול את האפשרות שזה אכן הסיפור.

פורסם

אטופיק דרמטיטיס זו מחלה מוכרת וידועה, אחייניתי סבלה ממנה בילדות. תכשיר מסויים שכרגע שמו ברח מזכרוני, עזר לה בצורה משמעותית בצמצום התופעה עד העלמותה. אם תרצה אוכל לברר את שמו.

תודה רבה על הטיפ, לגבי הקרם! אני אנסה אותו. בלי קשר לביקור אצל רופא העור.

• תוכן חדש...