Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון מפילים את אתרי ההורדות כמו שמפילים זבובים בזמן שמירה, לכן התחלתי לחפש

אלטרנטיבות וגיליתי את עולם הטורנטים.

עד עכשיו הורדתי מאתרים ש"פתוחים" לכולם, וקצב המהירות בהתחלה היה סביר מאוד, אך עם הזמן המהירות התחילה לצנוח

למרות שאני משאיר את ההורדות הרבה זמן שגם אנשים אחרים יוכלו להוריד.

השאלה היא האם יש למישהו אתר פרטי טוב שהוא ממליץ עליו?

כי לפי מה שהבנתי צריך הזמנות לאתרים האלה,

תודה!

פורסם

עם איזה קליינט אתה משתמש? הבנתי ש-utorrent הכי פופולארי כיום, אבל אישית אני משתמש ב-vuze ומוריד מ-piratebay בדרך כלל. כל קובץ חדש יחסית, עם כמה עשרות seeders לפחות, יורד במהירות מירבית או קרובה למירבית. לקבצים ישנים יותר לוקח יותר זמן. כל זה בלי שום הזמנה לשום אתר.

שים לב שאולי זה לא הטורנטים אשמים, אלא ספק האינטרנט שלך שמגביל לך את מהירות ההורדה בצורה כזו או אחרת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הזמנות לאתרים הסגורים קשה לי להאמין שתקבל מפה, מקבלים פחות מהזמנה בשנה בדרך כלל..

תבדוק אצל אנשים אמיתיים שאתה מכיר, גם אז אני לא מבטיח:roll:

ברוך הבא ל2004:-D

TFSI Power

פורסם

לי יש הזמנות פחות או יותר לכל מקום שאפשר להגיע אליו כישראלי (לא יאמן לכמה מקומות אי אפשר), אבל אני לא מצליח להביא את עצמי ללהזמין ישראלים כי כל פעם שעשיתי את זה אני חטפתי אחרי זה כשהעיפו אותם לכל הרוחות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
הזמנות לאתרים הסגורים קשה לי להאמין שתקבל מפה, מקבלים פחות מהזמנה בשנה בדרך כלל..

תבדוק אצל אנשים אמיתיים שאתה מכיר, גם אז אני לא מבטיח:roll:

ברוך הבא ל2004:-D

אתה טועה , ברוב האתרים שאני משתמש אני POWER USER , וחוץ מ TL , בכל אתה אני מקבל כל חודש מלאי של הזמנות , לדוגמא ב IPT אני מקבל 3 כל חודש , אם אני מחלק את שלושתן אז חודש הבא עוד 3 , אם חילקתי 2 אז אני מקבל חודש הבא רק עוד אחת שתשלים לי ל3.

רוני שלח לי הודעה בפרטי עם המייל שלך.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני גם משתמש ב uTorrent, ובאמת ששמתי לב שכאשר אני מוריד טורנט חדש יחסית אז הוא יורד במהירות גבוהה יחסית.

אז לפי מה שאתם אומרים אין סיכוי להשיג הזמנה לאחד האתרים הטובים.

למרות שאני זוכר שלפני כמה חודשים שאלו אותי אם אני רוצה הזמנה לאתר כזה אבל דחיתי אותה מכיוון שאתרי ההורדות עדיין היו פעילים ולא חשבתי שיסגרו מהר

פורסם

הייתי רשום לטראקרים פרטיים, זה לא ורוד כמו שזה נשמע..

יש חוקים נוקשים וקשה לשמור עליהם ועל רטיו מאוזן עם מהירות ההעלאה המוגבלת בארץ.

הגעתי למסקנה שעדיף לשלם כמה גרושים על שירותים בתשלום (usenet לדוגמא),

מאשר הכאב ראש של להוריד בצורה מבוקרת ולנסות לשמור על רטיו גבוה עם מהירות העלאה עלובה, ולהחזיק אצבעות לפני שנכנסים לאתר שהוא לא נחסם לישראלים.

אני מוריד מtpb עם utorrent כמעט תמיד על המקסימום.

תנסה לשנות את הפורט בהגדרות של התוכנה.

פורסם
אתה טועה , ברוב האתרים שאני משתמש אני POWER USER , וחוץ מ TL , בכל אתה אני מקבל כל חודש מלאי של הזמנות , לדוגמא ב IPT אני מקבל 3 כל חודש , אם אני מחלק את שלושתן אז חודש הבא עוד 3 , אם חילקתי 2 אז אני מקבל חודש הבא רק עוד אחת שתשלים לי ל3.

רוני שלח לי הודעה בפרטי עם המייל שלך.

נכון, אבל כרגע TL הוא האתר הפופולרי בתחום, מה שאומר שיש אלפי סידרים לכל דבר.

לTL מש לא קל לקבל הזמנות אלא אם אתה VIP (שהם ה20$ הכי טובים שהשקעתי בחיים שלי).

TFSI Power

פורסם
נכון, אבל כרגע TL הוא האתר הפופולרי בתחום, מה שאומר שיש אלפי סידרים לכל דבר.

לTL מש לא קל לקבל הזמנות אלא אם אתה VIP (שהם ה20$ הכי טובים שהשקעתי בחיים שלי).

קודם כל , זה מה שאמרתי בערך , לשאר האתרים כמו IPT יש גם אלפי סידרים , ולTL לא מקבלים הזמנות סתם כך , אבל כן מקבלים , בחגים , ואירועים מיוחדים.

לירן , את עשרות השקלים שאתה משלם על USENET בחודש , יכלת לעשות כמוני - לקנות SEEDBOX לחודשיים במחיר של 12 יורו לחודש , ובחודשיים האלו לתת העלאה מטורפת , אני אישית אהבתי ושילמתי חצי שנה על סידבוקס , ובאתר כמו IPT יש לי כמות העלאה של 7 טרה בייט (טרה לא ג'יגה) , בTL (שם יותר קשה) יש לי 500 ג'יגה , ב HD ספייס יש לי 2 טרה בייט ובהביטס יש לי 500 ג'יגה.והיו לי עוד אתרים ששם גם הייתה כמות יפה שאני לא משתמש בהם ממש כבר.

יותר אני לא משלם ואני כבר יותר משנה מוריד בלי לעשות חשבון להעלאה

פורסם
אם אתה מאלה שמוכנים להשכיר seedbox, דבר איתי ונראה מה אפשר לארגן לך.

מה זה בדיוק SEEDBOX?

הייתי רשום לטראקרים פרטיים, זה לא ורוד כמו שזה נשמע..

יש חוקים נוקשים וקשה לשמור עליהם ועל רטיו מאוזן עם מהירות ההעלאה המוגבלת בארץ.

הגעתי למסקנה שעדיף לשלם כמה גרושים על שירותים בתשלום (usenet לדוגמא),

מאשר הכאב ראש של להוריד בצורה מבוקרת ולנסות לשמור על רטיו גבוה עם מהירות העלאה עלובה, ולהחזיק אצבעות לפני שנכנסים לאתר שהוא לא נחסם לישראלים.

אני מוריד מtpb עם utorrent כמעט תמיד על המקסימום.

תנסה לשנות את הפורט בהגדרות של התוכנה.

ומה זה USENET?

ומה ההבדל בניהם?

תודה!

פורסם

אולי מישהו מתותחי ה tornet יעלה לפה מדריך קצר לאיך מורידים מאתרים פתוחים ואיך משנים את ההגדרות בתוכנה על מנת לקבל מהירות מקס', לכל "מוגבלי" ההורדות שבינינו.:wink:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

יוסי ,

תוריד קליינט UTORRENT , בעקרון למשתמש המתחיל הוא בא מוגדר מראש , רק תסתכל בצד ימין למטה שאין עיגול אדום או משולש כתום , אלא עיגול עם V ירוק , אם יש אתה מסודר , אם אין תצטרך להכנס ולהגדיר פורטים פתוחים

בנוסף , הכנס ל PREFERENCES

ואז ל BANDWITDH ותגביל טיפה את ההעלאה שלך , ומקסימום אנשים שיכולים להוריד ממך (הממשק קל אם אתה מבין אנגלית לא תסתבך יותר מידי)

משם חיפוש קטן של the pirate bay , כניסה לאתר , חיפוש הקובץ המבוקש - ולחיצה על ההורדה שלו

לא מסובך בכלל , זה היה ההסבר המזורז.

פורסם
מה זה בדיוק SEEDBOX?

ומה זה USENET?

ומה ההבדל בניהם?

תודה!

SEEDBOX - אתה משלם תשלום חודשי ומקבל שרת יידועי לטורנטים בחו"ל

יש לך ממשק משתמש , אתה מוריד מאתר את קובץ הטורנט למחשב , ודרך הממשק מפעיל אותו בשרת , בעצם בשרת יש לך את הקליינט של הטורנט וכשאתה מוריד את הטורנט למחשב שלך נשמר עליו PASSKEY שבעצם משייך את הטורנט לחשבון שלך ואז כשהטורנט יורד בשרת זה נחשב על החשבון שלך , יש מהירות שונות ויותר נפח אחסון והמחיר בהתאם , למה זה טוב? תאר לך שיוצא מחר GTA חדש למחשב , ומעלים אותו לאתר - תוך מספר דקות כבר יהיו למשחק הזה אלפי מורידים , חלקם מורידים במהירות מהירות וחלקם לא , וחלקם גם עם שרתים , אתה נניח מוריד עם עוד 3 אנשים שיש להם שרת ואתם מורידים במהירות גדולה יותר מאחרים מאותו משתמש אחד שיש לו את הקובץ , אתם מסיימים להוריד מהר יותר מאחרים ואז כל מי שמוריד בעצם מעלה את הקובץ גם מכם.

לדוגמא בסידבוקס שהיה לי היה מוירד על 12 מגה לשניה , ומעלה על מגה לשניה בערך , ככה אתה בונה רטיו גבוה במהירות קצרה.

USENET - כאב ראש גדול יותר לדעתי, ותשלום חודשי קבוע , אני לא משתמש יש פה כמה משתמשים מקווה שיפרטו לך.

• תוכן חדש...