Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את הסצינה הזו מקרוב, מעל ל10 שנים, בגדול טורנטים זה נחמד והכל ויש אפילו דרכים שבהם לא באמת תצטרך להעלות קבצים מהקו הביתי ולשמר את הרטיו שלך יום ביומו, לדוג' בTL אלו הן הסטסטיסטיקות עבור account של חבר מקפריסין :) :

Ratio: 7.282 UL: 2.38 TB DL: 335.31 GB Buffer: 2.06 TB DL Slots: Unlimited

זה ע"י שימוש בSEEDBOX במשך כמה ימים..

באופן אישי אני מזמן וויתרתי על הקטע של טורנטים ועברתי לnewgroups, אני משלם כל חודש כמה דולרים, מוריד במקסימום קו תכנים מסויימים בHTTPS ואני לא שובר את הראש על כמה אני צריך לשמור על הרטיו לדוג.

הספקית ניוזגרופ שלי היא astraweb אם זה מעניין אותך.

אבי.

פורסם

מה שיפה בseedbox מבחינתי זה כל עניין הhit and run.

ברוב המקומות אתה חייב להשאר seeder עד שהגעת ל1:1 או שעברו 72 שעות. אם אתה סתם מוריד למחשב זה מאד מעצבן. הורדת האוס, ראית ובא לך למחוק? חייב לחכות עד שלא יהיה hit and run.

בקופסה אני פשוט מוריד למחשב ומוחק מתי שבא לי, ופעם בשבוע שבועיים מנקה את כל הטורנטים הישנים.

ואני מתייחס לכסף שאני משלם על הקופסה כתחליף למה שהייתי משלם על כבלים/יס אם היה. מה גם שזה נורא כיף להיות PU ברוב המקומות וelite/master באתרים שאני באמת אוהב.

אגב..

TL - UL: 15 TB DL: 7 TB

IPT - Uploaded:2.8 TB Downloaded:73 GB

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני חושב שהבנתי בגדול למה אתם מתכוונים, אבל הסיכוי שלי להגיע לאחד הפרטיים הא כנראה שואף ל-0

אז אני אמשיך עם בינתיים עם ה"חינמיים" למיניהם.

תודה,

רועי.

פורסם

יש לי מישתמש בTL אבל עדין בתקופה האחרונה אני מוריד בעיקר מTPB. כימעט כל מה שאני מוריד משם זה על מהירות מקסימלית וזה חוסך לי את ההעלאה שאני אצטרך להעלות בTL אז אני מעדיף להוריד משם.

להשיג הזמנה לTL בזמן האחרון זה ממש קל, הם פותחים את ההרשמה כל כמה זמן ככה שרק תשאר מעודכן ותשיג לעצמך הזמנה בקצרה.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אני עדיין חושב שבשביל המשתמש הממוצע לא צריך את כל כאב הראש הזה ובטח שלא צריך לשלם כלום. גם לא הזמנות לאתרים פרטיים.

כמו שנאמר כאן - עבור מרבית האנשים בסה"כ צריך תוכנת קליינט נורמלית וזהו. כמעט כל דבר אפשר למצוא ב-piratebay בלי מאמץ. עם מהירות ההורדה כיום, גם טורנטים עם כמה עשרות סידרים בלבד יורדים במהירות מירבית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נסה את torrentday -אתר הטורנט הפרטי הגדול ביותר. הכי הרבה סידרים פר טורנט.

בעבר היה טראקר פתוח כיום סגור. קל מאוד לקבל אליו הזמנה - תרומה של 12 דולר לאתר ויש לך שם משתמש. :wink:

מנסיוני, אין הבדל בינו לTL לדוגמה בכל הקשור למהירויות, לכמות או לאקסקלוסיביות התכנים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני כמובן לא משתמש בזה, אבל שמעתי שתוכנת bitlord היא מאוד שימושית, שתוכנת bittorent היא גם לא רעה, ושבאתר ISOHUNT יש הפניות לדי הרבה קבצים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...