Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לקויל-וולוו 121

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוולוו 121 שרכשתי לאחרונה,הקויל שבק חיים.הדיסטרבוטור רגיל עם קבל ופלטינה.בחנות החלפים אמר לי המוכר שצריך קויל מיוחד ולא הרגיל.האם צודק?והאם אפשר להחליף להצתה אלקטרונית לוולוו 121 ?ומה צריך,אם אפשר, להחליף/ ולהוסיף ?

שאלה נוספת,יש אפשרות לשים לקרבורטור פילטר פתוח ע"מ להוסיף יותר אוויר לתערובת?כמו בתמונה?או דומה?

הרכב משנת 1969 מנוע 2000 סמ"ק.

121 (3).jpg

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

שלום

אני לא חושב שאתה צריך כוהל רזיסטור!

האם יש נגד במערכת ההצתה? אם יש צריך כוהל רזיסטורי אם אין נגד אין צורך בכוהל רזיסטורי.

כמו כן כמו שנאמר נדיר מאוד שכוהל שובק חיים.

איך הגעתה למסקנה שהכובה הלך?

אל כול פנים יש לי גם כוהל וגם פלטינות וכבל במידה ותצטרך צור איתי קשר בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום.

יש סוגים שונים של כוהלים.

גם בכוהל רזיסטור יש סוגים שונים שמיועדים להצתה עם פלטינות כמובן עם נגד ולהצתות אלקטרוניות כאשר יש הבדלים בינהם בערכים ובצריכת הזרם.

אתה צריך כוהל רגיל שצורך 3.5A עד 3.8A מקסימום.

לגבי הכוהל שלך, שהוא כנראה בוש, לא בטוח שהוא לא תקין. תבדוק היטב!

בהצלחה,

קובי קליין.

פורסם

הכוהל בוולו 120 מתחבר לסוויץ באמצעות כבל מכני, הכבל הזה מדומם את המנוע אם אני זוכר נכון.

אפשר כמובן לשים כוהל רגיל אבל אם יש לך סוויץ מקורי אז צריך לעשות קומבינה עם החשמל גם, קח בחשבון, אולי מצד שני כבר עשו אצלך את זה.

תיקון קטן לגבי הפילטר הפתוח, הוא לא נותן יותר אויר לתערובת, הוא מאפשר כניסת אויר גדולה יותר שאיתה יש לתאם את הדיזה הראשית ובכך לקבל תערובת דלק\אויר גדולה יותר. היחס צריך להשאר זהה, אם לא תגדיל את הדיזות אתה עלול לקבל מנוע שיעבוד עני, מה שעלול להוביל בסופו של דבר לשריפת שסתומי הפליטה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
שלום

אני לא חושב שאתה צריך כוהל רזיסטור!

האם יש נגד במערכת ההצתה? אם יש צריך כוהל רזיסטורי אם אין נגד אין צורך בכוהל רזיסטורי.

כמו כן כמו שנאמר נדיר מאוד שכוהל שובק חיים.

איך הגעתה למסקנה שהכובה הלך?

אל כול פנים יש לי גם כוהל וגם פלטינות וכבל במידה ותצטרך צור איתי קשר בפרטי.

בברכה בני ל.

היי בני,היה סדק על היציאה לכבל הדיסטרבוטור והיה ריח שרוף.אחרי שהוצאתי את הקויל ופירקתי אותו ,הוא נראה שרוף, שחור, ומסריח.

צביקה הר-נוי

14119

פורסם
בוולוו 121 שרכשתי לאחרונה,הקויל שבק חיים.הדיסטרבוטור רגיל עם קבל ופלטינה.בחנות החלפים אמר לי המוכר שצריך קויל מיוחד ולא הרגיל.האם צודק?והאם אפשר להחליף להצתה אלקטרונית לוולוו 121 ?ומה צריך,אם אפשר, להחליף/ ולהוסיף ?

שאלה נוספת,יש אפשרות לשים לקרבורטור פילטר פתוח ע"מ להוסיף יותר אוויר לתערובת?כמו בתמונה?או דומה?

הרכב משנת 1969 מנוע 2000 סמ"ק.

Hi, I got one, original from Amazon ready for sale

D

פורסם
Hi, I got one, original from Amazon ready for sale

D[/QUOTHi,I a

Hi,I am interested.contact me 050-5308007 Zvika

צביקה הר-נוי

14119

פורסם
צביקה, שים PerTronix Ignitor

וקויל

ולא יהיו לך יותר בעיות הצתה.

http://www.vintageperformance.com/retrorockets/volvo-pe.htm

הביצועים יעלו כולל עבדותו התקינה של המנוע.

היי קובי,ברוך הבא.לא שמענו ממך,,,,,!

צביקה הר-נוי

14119

• תוכן חדש...