Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אתמול מגבים מקורים למאזדה 3 שלי של בוש

הם לא מרעישים ,וחדשים מהקופסה אבל משום מה שהיום ירד גשם בפעולה של הימין לשמאל הם לא מנקים טוב את הגשם

אבל משמאל לימין הם מנקים מעולה

ניסיתי לראות אולי לא מופעל דיי לחץ על המגב אבל הכל בסדר מהבחינה הזו

ואני ממש מדבר בקטע שהמגבים הסינים ב 20 שקל ניקו בצורה טובה יותר

אני אלך בכל זאת יום ראשון לקחת חדשים או את הכסף שלי אבל רציתי בינתיים לדעת אם יש משהו שיוכל לשפר את הנקיון כי יש ל היום נסיעה דיי ארוכה ובמצב כזה אני לא ממש אוכל לנסוע

ושאלה אחרונה חשובה

כל רכבי המאזדה 3 על כל שנותיהן משתמשים באותם מגבים נכון?

פורסם

יכול להיות שהם לא חדשים והגומי יבש.

מה מחירם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קח צמר גפן עם אלכוהול רפואי ונקה את הגומי. רוב הסיכויים שמדובר על לכלוך שהם אספו בניגוב הראשון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ושאלה אחרונה חשובה

כל רכבי המאזדה 3 על כל שנותיהן משתמשים באותם מגבים נכון?

לא, בדגם הבסיסי האקטיב המגבים הם בעלי מסגרת מתכת ואילו בקומפורט הם ללא מסגרת.

ביררתי פעם לגבי מחיר המקוריים במוסך מורשה והמחיר הוא אסטרונומי, משהו כמו 100 ש""ח פלוס לאחד.

פורסם

מישהו באמת יכול לדווח שמגבים כאלה יקרים מחזיקים למספר שנים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש מצבים שדווקא החליפי עושה את העבודה יותר טוב ממקורי ואף נשמר לאורך יותר שנים , במוסך שאני עובד אנחנו משתמשים למאזדה 3 במגבים חליפיים כמובן אנחנו מיידעים את הלקוח אבל הם עושים את העבודה טובה מאוד , לגבי טווח השנים לגבי אותו מגב תלוי בזמן השימוש של המגב ובמקום שבוא נמצא הרכב לדוגמה עם הרכב כל הזמן יושב בשמש ואתה נמצא בדרום אז המגבים ייתיבשו יותר מהר וטווח החיים שלהם יהיה יותר קטן

פורסם

כבעל רנו מגאן 2010 שנה אחרי שרכשתי את הרכב נידפקו המגבים... כניראה בגלל היותי גר בנגב. כל מגב לחוד עולה 160 אצל רנו, הלכתי לחנות חלקי חילוף זוג מגבים מהסוג החדש עולה 80 שח... אז אפילו אם אצטרך להחליף כול שנה את החילופיים עדיין משתלם. שורה תחתונה לא לקנות בסוכנות!

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...