Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי 206 XS לאחר בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 206 XS 110 כ"ס תכלת, גיר ידני, יד 3, 160K ק"מ

אז ככה, עשיתי בדיקה היום לרכב והעלתי את הבדיקה, אני ירשום מה המכונאי אמר לי עפ"י הסעיפים בבדיקה.

X 1- רטיבות שמן נורמלית יחסית לשנה לא קריטי בכלל, טיימינג להחליף לפי יצרן, לעשות שטיפה למערכת קירור, רצוי כל שנתיים.

X 2- אין מה להסביר חופש במשלושים.

X 3- בולמי זעזועים חלשים גם אין מה להסביר.

X 4- האוטו עבר תאונה (למרות שהמוכר לא ידע על כך - כך הוא טוען) ויש כיפוף קטן בשאסי המכונאי אומר לא רציני אך יש לקחת זאת במחיר, והוחלף מכסה מנוע.

X 5- כמו 4

X 6- אסור לו לפרק את הבלמים הוא אומר שצריך להסתכל בעין.

X 7- חופש בידית הילוכים ובקלאצ' (המוכר אמר לי את זה לפני הבדיקה שהגיר יצטרך החלפה אחרי 160K זה נורמלי אבל ההחלפה היא לא דחופה במיידי יש לו עוד קצת).

לפני הבדיקה המוכר דרש 21K שקל על הרכב, ולאחר הבדיקה הסכים לרדת ל-17K

אני צריך פה עזרה אם שווה לקנות או להמקח עוד קצת או להתרחק מהרכב הזה...

תודה לעוזרים :)

בדיקת רכב 001.jpg

פורסם

משולשים זה עסק יקר ב-XS. אבל זה חוץ מהעובדה שהרכב אכל פצצה רצינית.

עבור הלאה, הרכב לא שווה התעסקות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עדיין מדובר ב-206 עם פגיעת שאסי... חפש אחרת. גם ככה המחירון שלהם הוא רק המלצה ותוכל להוריד במחיר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

לגבי כל רכב, המחירון הוא רק המלצה, המלצה שלפעמים כדי לקבל אם הרכב שווה את זה (לא במקרה הזה כמובן). זה נכון לגם ל206 ובטח לxs.

ולגבי הרכב הזה, באמת כדי שתמשיך הלאה. לי מפריע "אי הידיעה" של המוכר על תאונה שהרכב עבר. זה ה"ממצא" שהכי מטריד כאן: מוכר לא ישר.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

משום מה יש לי תחושה שגם אין כריות אויר ברכב. אין מצב שהרכב עבר תאונה חזיתית ולא קיבל "טוטאל-לוס" רק תיקון כריות אויר עולה יותר מ50% ערך הרכב.

לא פלא שהוא אצל סוחר קומבינה של חברות ביטוח סוחרים ואובדן להלכה.

מיקי

• תוכן חדש...