Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

אני בעלים של מאזדה 6 שנת 07 מצויינת ושמורה ביותר, אני מעוניין להחליף להונדה אקורד 08 הצורה החדשה ,

,ההפרש בין 07 לאקורד 08 היא 30 אלף ש"ח במקרה הטוב {ליסינג } אחרת בכלל אין מה לדבר.

אתמול תפסתי את הראש ונפל לי האסימון הוספה של 30 אלף ש"ח ,בשביל להתקדם בשנה אחת ,נכון שאין מה להשוות בין מאזדה 6 לבין אקורד הצורה החדשה ,אבל 30 אלף ש"ח זה כבד .

ולכן השאלה למה כדאי להחליף ?

אני לא מעוניין ברכב גרמני ,נסיון מר בעבר.

ולא מעוניין ברכב מעל נפח מנוע 2000

שנת 08 /09 אולי אקורד הצורה הישנה ?

טיוטה אוונטיס יושבת לי בתקציב אבל מפנים היא משעממת מוות ,ולא נראה לי שניתן להתקין מסך קדמי מקדימה במקום הבילט אין

מסך קדמי בשביל מצלמת רוורס ,ולשבור את האפור במפנים .

סובארו B4 , יש כל כך הרבה דגמים לא מבין בזה .

פורד מונדיאו ,נפח מנוע 2300

ומאזדה 6 הצורה החדשה אני לא מעוניין אני רוצה שינוי .

מה אתם הייתם קונים ?

תודה לכל העוזרים

פורסם

חוץ מהלוק החיצוני המעט אגרסיבי של האקורד היא ממש לא מספקת את הסחורה (לא מבחינת אבזור ולא מבחינת התנהגות).

מבין כל מה שציינת הייתי מתלבט חזק בין המונדיאו (שתאכל הרבה דלק אבל תהיה מאוד מהנה לנהיגה) לבין האוונסיס (נראת פשוט זוועה אבל דיי מאובזרת ועם ביצועים מכובדים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האקורד באמת מאוד מאוד יקרה .מאידך המונדאו זולה מאוד האוונטיס גם בהישג יד ,אבל אתה אומר מאובזרת בפנים היא כל כך אפורה אני מפחד מזה.

פורסם

אין כאן מה אנו אומרים - הכייף הוא שלך , והכסף שלך .

הרכבים מהגודל הנ"ל די דומים באחזקה ועלות דלק .

הרכבים הללו נמצאים היום למכירה בד"כ בכל חברות הליסינג , ואח"כ , אם אתה רוצה פרטי , חפש בשוק הפרטי .

גש לשם התעניין - סע ברכבים הללו , כולל המאזדה 6 החדשה (היא די שונה מהקודמת ) וקבל החלטה , כל אחד מתחבר לדברים אחרים .

אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

השבוע נסעתי כמה ימים על מונידאו 2009 (מנוע 2.3), והתאהבתי ברכב, התנהגות כביש ללא רבב.

*צריכת דלק סביבות 10 קילומטר לליטר, בנסיעה משולבת.

ענת

אוויס

חברים שלום

אני בעלים של מאזדה 6 שנת 07 מצויינת ושמורה ביותר, אני מעוניין להחליף להונדה אקורד 08 הצורה החדשה ,

,ההפרש בין 07 לאקורד 08 היא 30 אלף ש"ח במקרה הטוב {ליסינג } אחרת בכלל אין מה לדבר.

אתמול תפסתי את הראש ונפל לי האסימון הוספה של 30 אלף ש"ח ,בשביל להתקדם בשנה אחת ,נכון שאין מה להשוות בין מאזדה 6 לבין אקורד הצורה החדשה ,אבל 30 אלף ש"ח זה כבד .

ולכן השאלה למה כדאי להחליף ?

אני לא מעוניין ברכב גרמני ,נסיון מר בעבר.

ולא מעוניין ברכב מעל נפח מנוע 2000

שנת 08 /09 אולי אקורד הצורה הישנה ?

טיוטה אוונטיס יושבת לי בתקציב אבל מפנים היא משעממת מוות ,ולא נראה לי שניתן להתקין מסך קדמי מקדימה במקום הבילט אין

מסך קדמי בשביל מצלמת רוורס ,ולשבור את האפור במפנים .

סובארו B4 , יש כל כך הרבה דגמים לא מבין בזה .

פורד מונדיאו ,נפח מנוע 2300

ומאזדה 6 הצורה החדשה אני לא מעוניין אני רוצה שינוי .

מה אתם הייתם קונים ?

תודה לכל העוזרים

פורסם
**בירידות לים המלח

כנראה שלא רק שם, לחבר יש מונדאו מנוע 2.3 וזה ממש לא מה שמספרים הרכב צורך לפי המחשב כ-1/10-1/9.5, מעט יותר ממאזדה 3 /פורד פוקוס.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

בבדיקה למונדאו 2.3 כחודשיים עם רגל כבדה על הגז צריכה של 1/7 עד 1/8 . לא נוסתה בנסיעה חסכונית.

חשבת על טויוטה קאמרי 2007 ? נראה לי הפרש דומה להונדה אך תמורה גבוהה יותר. אני יודע שמנוע 2.4 זה לא 2.0 אבל היא לא זללנית גדולה כמו המונדאו. מיליוני אמריקאים לא יכולים להיות כל כך מפגרים..

פורסם

זו אח תהסיבות שלא בודקים צריכה אמיתית דרך המחשב רכב כי הוא אופטימי בטירוף.

צריכת דלק בודקים בין תדלוק לתדלוק ואני מבטיח לך שהיא תהיה נמוכה ממה שהמחשב מציין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מחשב הדרך הראה צריכה של 11.2

לי יצא 9.7 קילומטר לליטר (אופי הנסיעה היה נורמלי ורגוע..).

ענת

אוויס

כנראה שלא רק שם, לחבר יש מונדאו מנוע 2.3 וזה ממש לא מה שמספרים הרכב צורך לפי המחשב כ-1/10-1/9.5, מעט יותר ממאזדה 3 /פורד פוקוס.
  • תוכן חדש...