Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ממש לא משנה מי הנדס את העניין.

כבר יצא לי להגיד "תודה" לסטיבן מאנטז :roll:.

ממש לא הכל נקבע בנתונים יבשים.

מאנשים ששמעו את הסדרה יש תגובות מאוד מאוד חיוביות. זה לא חשוב כרגע כי היתי שם אותו על טוויטרים או מידים בכל אופן.

למיד באס וסאב יש פתרונות טובים יותר בהרבה.

פורסם
זה ממש לא משנה מי הנדס את העניין.

כבר יצא לי להגיד "תודה" לסטיבן מאנטז :roll:.

ממש לא הכל נקבע בנתונים יבשים.

מאנשים ששמעו את הסדרה יש תגובות מאוד מאוד חיוביות. זה לא חשוב כרגע כי היתי שם אותו על טוויטרים או מידים בכל אופן.

למיד באס וסאב יש פתרונות טובים יותר בהרבה.

על איכות סאונד אני לא מתווכח כול אחד וטעמו,אם אתה טוען שמגברי ארק אודיו מסידרת KAR החדשה

לא איכותיים לדעתך אני מכבד זאת ,אבל בעניין התכנון זה כבר סיפור אחר ,מדובר באחד המגברים הוורסיטליים

ביותר שיש ,שמסוגל לעבוד ב-2 אום בגישור ,מסוגל לעבוד 6 ערוצים גם במערכת 5.1 גיינים נפרדים לכול ערוץ ועוד.

זה בהחלט מגבר שמתוכנן ברמה גבוהה.

פורסם
USHOPS.CO.IL השתמשתי בעבר בשביל הP99 שלי.

סליחה שאני מתעלק על השרשור אבל כמה עלה השירות שלהם ? והאם שילמת מס קניה או מכס בארץ ?

תודה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

קינג אתה צודק !

אין לי וויכוח אם דבריך האחרונים.

לגבי יושופס, יש להם נציג בפורום וסך הכל הם נחמדים.

כל המיסים כדין לפי הקבלה שלך, כל מה שמשתמע מכך...

• תוכן חדש...