Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פאביה עם רדיו סווינג ואני מעוניין להוסיף למערכת חיבור usb וגם בלוטות'

(מספיק לי שיהיה אפשר לשמוע תשיחה דרך הרמקולים ואם יהיה אפשר לענות לשיחה דרך המערכת זה יהיה ממש נחמד )

מצאתי מכשיר שנקרא 111-VQ של carpod לא מתאפשר לי להוסיף לינק

אין לי כלכך מושג אם זה מתאים או לא כי השם סווינג לא מופיע אבל rcd300 כן והבנתי שהם דיי דומים

בנוסף אני מעוניין להוסיף זוג רמקולים אחוריים אבל לא מצאתי fader במערכת ואני לא מעוניין שארבעה רמקולים יעבדו מחיבור של שתיים יש מה לעשות ?

תודה :)

פורסם

אופציית ה-FADER מתווספת אוטומטית לאחר חיבור רמקולים אחוריים.

לגבי המכשיר שהצגת - נראה כמו מכשיר שמתחבר דרך יציאת CD CHANGER - היה לי פעם כזה של חברה אחרת על רדיו-דיסק של אודי וזה עבד נהדר.

אבל! SWING הוא לא RCD300 הוא יותר דומה ל-RCD310 ולא מצויין שמה שהוא תומך בו.

כמו כן יש כמה דגמים של ה-CARPOD111 - הסיומות שונות - VS. VQ וכו' - אז זה יכול להגמר במפח נפש.

אני הייתי שולח הודעה לחברה ומבקש פירוט - אם תקנה ויהיה לך ניסיון סביר אני הבא בתור אחריך.

פורסם

ה-SWING הוא בדיוק RCD310, עם שינויים קלים במערך הכפתורים וכמובן התאורה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחרי בדיקה עם המוכר המכשיר לא נתמך ע"י המערכת

יש איזה מכשיר אחר שיכול לבצע זאת או איזה פתרון?

איזה מכשיר כזה (רק לא באותו המחיר):

alexsander.co.il/product.aspx?p_id=11190

• תוכן חדש...