Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושה את הכבל לאיכותי יותר?

אני צריך להחליף ברכב שלי את הכבל RCA וחשבתי במקום להחליף אותו בעוד אחד פשוט(כי כבר יש לי אחד נוסף) אז אני אכין אחד בעצמי. אני יודע שלקונקטורים יש תפקיד חשוב, אז הבאתי קונקטורים איכותיים(מאוד).

עכשיו בעיניין החוטים, רב גידי נכון? האם יש כדאיות לכבל כמה שיותר עבה? מה בעניין המינוס? איך הוא צריך להיות?

פורסם

מה??

מה רב גידי?!

כבל RCA זה כבל קואקס פשוט ורגיל.

תמצא לך אחד שנראה לך טוב ובהצלחה.

זה תלוי בגודל של הפלאג שלך יש RG58, RG59, RG6

לפי גודל הפלאג גודל הכבל.

איזה פלאג יש לך? תוסיף לינק.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

תשמע,

כבל שנולד בשכונה יוקרתית, למד 12 שנות לימוד מלאות, עשה בגרות ואחרי זה שירת ביחידה קרבית מובחרת, תוך כדי עשה תואר ולבסוף פתח מרפאה פרטית. סוף הדרך של כבל!

בגדול מה שהופך כבל RCA לכבל איכותי הם הדברים הבאים:

1. סיכוך טוב -> הגנה טובה נגד ספיחת רעשים היות וכבל RCA מתפקד כמו אנטנה והוא סופח לתוכו קרינה אלקטרומגנטית שגם עובדת בטווח תדרים שמיע לאודיו וזה מתורגם כרעש במערכת שלך.

2. התנגדות נמוכה\מוליכות גבוהה -> ככל שהתנגדות הכבל תהיה נמוכה יותר כך הסיגנל שיעבור דרכו בעצם יהיה חזק יותר.

3. איכות הרכבה גבוהה -> מחברים שלא מתפרקים אחרי שני נסיונות, מחברים שנתפסים היטב על כניסות הRCA במגבר או בHU או בפרוססור, הלחמות עם כמות מינימלית של בדיל (מעלה התנגדות) ואם אפשר אז לחיצות במקום הלחמות.

4. בידוד מגן טוב - ככל שהחומר המבודד של הכבלים יותר טוב כך גם הסיכוי שבמהלך ההתקנה הכבל יפגע יותר נמוך.

בפועל - אם אתה שם כבל RCA ואין לך רעשים כמו רעשי אלטרנטור או רעשים ממחשבי דרך - הכבל טוב!

הסיכוי שתשמע הבדל שמיע בין כבל אחד למשנהו הוא אפסי למעט אולי הבדל קטן (מזערי ביותר) בעוצמה הודות להבדלים בתהנגדות בין כבל אחד לשני.

כל השאר - וודו, אל תקשיב לאף אחד עם סיפורי הקריספיות והקראנצ'יות שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או קי, הבנתי.

כרגע יש לי כבל בעייתי שגורם לכל מיני רעשים מעצבנים אז זו הסיבה שאני מחליף.

אני מתכוון להשתמש בכבל של KLOTZ MY206 בגדול הוא כבל של מיקרופון אבל הוא נראה לי אחלה בשביל RCA גם.

לפי מה שתיארת הכבל שלי צריך לעשות את העבודה יופי, כמו כן גם הפלאגים(פינים\כניסות\איך שקוראים לזה) שהבאתי יחסית איכותיים.

לפי מה שהבנתי מדבריך לא משנה אם אני אשתמש בכבל רב גידי עבה או דק אני לא אבחין בשינוי, נכון? אלא אם כן ההתנגדות שונה.באסה שאיבדתי את הפלוק שלי.

תודה לך ממש עזרת.

עריכה:

חיפשתי קצת באינטרנט על הכבל ורשום שיש לו קיבולת נמוכה, משהו כמו 60 פיקו פראד למטר.

אני מבין שבכל כבל גידי נמצא קיבול טפיל בין הגידים, אבל איך זה משפיע על איכות האות?

פורסם

כטכנאי אודיו וידאו של אולפני טלויזיה ממליץ לך להשתמש בכבל אודיו של

WESTERN WIRE

אם תוכל למצוא אותו אתה תהיה מבסוט.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני אבדוק, אני פשוט לא קונה את הרכיבים אלא אני יותר מקבל אותם כ freebies מחבר אז אני שותק ואומר תודה.

בכל זאת אני אבדוק אם הוא יכול להשיג שווה לנסות:-o .

תודה על ההמלצה.

• תוכן חדש...