Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ב"חבר" ולא הולך על יונדאי כי ה-I10 פשוט קטנה לי מדי וגם אם היתה מספיק גדולה, הפרש המחירים לעומת האיביזה לדעתי נמוך מדי והאיביזה היא "יותר אוטו" ולא צפוייה להיות שתיינית גדולה בצורה משמעותית.

ה-I20 פשוט יקרה מדי. מחיריה מעל 90K.

פורסם
אני ב"חבר" ולא הולך על יונדאי כי ה-I10 פשוט קטנה לי מדי וגם אם היתה מספיק גדולה, הפרש המחירים לעומת האיביזה לדעתי נמוך מדי והאיביזה היא "יותר אוטו" ולא צפוייה להיות שתיינית גדולה בצורה משמעותית.

ה-I20 פשוט יקרה מדי. מחיריה מעל 90K.

גם לאחר הנחת חבר היא מעל 90K?? שוד לאור יום..

קיצר נראה לי אתה כבר די סגור על האיביזה.. תתחדש :)

פורסם

לא נראה לי שיש היום איזשהו יבואן שלא יתן הנחה כלשהי על דגמים שהוא מוכר. גם צ'מפיון יתנו כנראה הנחה על דגמים אחרים של האיביזה אבל גם אם אקבל הנחה על דגם יקר יותר, זה יהיה לי עדיין יקר יותר מהתקציב ולכן אין מבחינתי ענין בזה.

אני הסתכלתי מראש ברגע שחשבתי ללכת על רכב חדש על מספר מצומצם של דגמים באזור המחיר של 70K - איביזה, פאביה, ניסן מיקרה, רנו קליאו והחלטתי כנראה לבחור מביניהם. כששמעתי שהפולו נמכרת גם כן במחיר מוזל, החלטתי לבדוק, אבל כנראה שאין הצדקה מבחינתי להתאמץ ולעלות עבורה בתקציב. ברור שגם מעליה לא.

מבחינת ההתאמה לצרכים שלי, הנסיון שלי עם כלי רכב והמחשבה על ענייני סחירות עתידית בין היתר נראה שהאיביזה היא הטובה ביותר מכל כלי הרכב שהזכרתי.

פורסם
לא נראה לי שיש היום איזשהו יבואן שלא יתן הנחה כלשהי על דגמים שהוא מוכר. גם צ'מפיון יתנו כנראה הנחה על דגמים אחרים של האיביזה אבל גם אם אקבל הנחה על דגם יקר יותר, זה יהיה לי עדיין יקר יותר מהתקציב ולכן אין מבחינתי ענין בזה.

אני הסתכלתי מראש ברגע שחשבתי ללכת על רכב חדש על מספר מצומצם של דגמים באזור המחיר של 70K - איביזה, פאביה, ניסן מיקרה, רנו קליאו והחלטתי כנראה לבחור מביניהם. כששמעתי שהפולו נמכרת גם כן במחיר מוזל, החלטתי לבדוק, אבל כנראה שאין הצדקה מבחינתי להתאמץ ולעלות עבורה בתקציב. ברור שגם מעליה לא.

מבחינת ההתאמה לצרכים שלי, הנסיון שלי עם כלי רכב והמחשבה על ענייני סחירות עתידית בין היתר נראה שהאיביזה היא הטובה ביותר מכל כלי הרכב שהזכרתי.

אחלה, תודה. בהצלחה עם הרכישה ונשמח לעדכונים :)

פורסם

שלום אריאל,

ראיתי את התגובות הרבות שהצטברו בנוגע לתגובתי.

מספר חידודים:

1. אני חושב שמדובר ברכב מצוין ואנחנו נותנים בפליקס שירות מלא לבעלי כל רכבי היבואן לרבות סיאט.

2. בכל זאת, קיימים כמה הבדלים בין המותגים:

- הפולו והאיביזה מיוצרות שתיהן בספרד, אך אינן מיוצרות באותו מפעל בספרד

- איכות הפלסיקה אכן גבוהה יותר בפולו

- לפולו ולאיביזה שילדות שונות, לפולו שילדה חדשה ומחוזקת בעוד לאיביזה השילדה של הפולו מהדגם הקודם

- קיימים הבדלים נוספים, רובם זניחים

לא משנה באיזה רכב תבחר - 2 הבחירות מצוינות!

פורסם

אני רוצה לחזק את דבריו של פליקס.

נהגתי באיביזה, נהגתי בפביה ונהגתי בפולו. אין לי ספק שמבחינת איכות תא הנוסעים הפולו מרשימה הרבה יותר. בוודאי הרבה יותר מהאיביזה, שבאופן אישי מאוד אכזבה אותי בהיבט הזה. תא נוסעים פשוט פשוט פשוט ולא מאוד איכותי, פלסטיקה פשוטה וככל הנראה גם לא עמידה במיוחד.

אין לי סוכנות למכירה של פולקסווגן ואני עדיין חושב ששווה להוסיף עוד 10 אלף ש"ח ולקחת פולו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אריאל שלום,

- המותג סיאט משפר את מעמדו לעומת "השם" שבנה לעצמו במרוצת השנים, יחד עם זאת, כשתיגש למכור את הרכב בעוד מספר שנים, פערי המחיר שתקבל על הרכבים יהיו משמעותיים וכל סוחרי הרכב מודעים כיום למחירי הסיאט איביזה החדשה ולכן ידעו באיזה מחיר לרכוש אותה.

כמו שאתם צחקתם לי בפרצוף שבאתי לעשות טרייד-אין על האודי שלי וקיבלתי בערך 40% פחות מהמחירון על רכב שהיה במצב נדיר עם נתונים של יד נמוכה מאוד וק"מ נמוך מהממוצע?

אם זה ככה, אז תיזהר מלקנות סיאט. או אודי. או שלא תתעסק עם מותגי צ'מפיון בכלל והכל יהיה יותר טוב. :evil:

• תוכן חדש...