Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות שקטות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שנושא בידוד רעשים עלה מספר פעמים בפורום אבל הדיונים היו יותר בהקשר של חומרי בידוד.

שאלתי היא לגבי מכוניות שקטות ובמיוחד לגבי בידוד רעש חיצוני שמגיע מחיכוך הצמיגים על הכביש במהירויות ( בעיקר בכביש 6).

האם זה נכון שמכוניות היברידיות יותר מבודדות ולא רק בגלל שהמנוע רועש פחות? האם נכון שחתך הצמיג ככל שהוא רחב יותר הרעש יותר חלש?

תודה

דב

פורסם

אתה צריך לפתוח את השרשיר הזה בפורום אודיו בכלל.

שם הנושא הזה הוא חלק מהתשתיות לבניית מערכת סאונד.

תיקח בחשבון שככל שאתה תנהג על צמיגים רכים יותר ככה גם רעש הכביש יפחת באחוז מסויים אבל גם נסיעה על כביש עם אספלט איכותי מן הסתם תעשה את ההבדל הגדול יותר כאן.

את הדלתות, תא המטען, רצפת וגג הרכב אפשר לבודד עם חומרים כמו דינאמאט אקסטרים או סקונד סקין דאמפליפייר פרו

ברצפות ובגגות אפשר להוסיף חומרים כמו אקסרטים ליינר

בתי גלגלים אפשר לבודד בעזרת שקיות ניילון ממולאות בקצת צמר סלעים ופשוט דוחסים אותן בין בתי הגלגל לבין ריפודי בתי הגלגל.

יש חומרים בצורת תרסיס שמרססים במקומות שבהם לא ניתן להגיע עם יריעות בידוד כמו גחון הרכב או פינות קשות להגעה.

מה שאתה צריך להבין זה שזה גם מוסיף משקל לרכב וזה גם יקר.

אם אתה קונה רכב שבידוד הרעשים בו הוא לא ברמה שלה ציפית, אתה יכול בהחלט להוסיף חומרי בידוד לפח הרכב כפי שנאמר מעלה.

אתה יכול להריץ חיפוש בפורום אודיו על סקירת חומרים שנעשתה ע"י מנהל הפורום, איתמר.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במכוניות פאר ישנו בידוד אקוסטי מעולה, במהירויות גבוהות מאוד, כמעט ולא נשמע רעש המנוע, או רעש הצמיגים, גם לא על כביש משובש.

חפש מרצדס S-CLASS עם חבילת אבזור הכוללת מנגנון בידוד "ואקום", ותופתע לטובה.

יש מרצדס S400 היברידית.

אם תציין תקציב ודרישות נוספות מעבר לבידוד אקוסטי - אפשר יהיה להציע אפילו מכוניות יקרות יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לא הבנתי את השאלה.

אתה מחפש לקנות רכב שקט? אתה רוצה לעשות את הרכב שכבר יש לך לשקט יותר?

אני מחפש רכב שקט (יחסית לקורולה הרועשת שלי) חדש עד 150K.

דב

פורסם

במכוניות פאר מעבר לבידוד טוב יש גם מכשיר לביטול רעשים שמשדר גל קול שמבטל את רעשי השלדה - יש את זה באאודי A8 למשל כבר מהדגמים של תחילת שנות ה2000. התאבכות הורסת בגלי קול.

תלוי איזו קורולה יש לך - דווקא הדגמים שבין 03 ל07 הם ההכי שקטים.

אבל - אם יש לך תקציב של 150K ואתה אוהב את הקורולה, אוונסיס תהיה מאוד מומלצת לך.

מנסיון עם אוונסיס 06 - הרכב מאוד שקט ומטופל היטב, אני עשיתי בידוד שלוש שכבות בכל דלת (דופן חיצונית, דופן פנימית והדיפון) והרכב פשוט תענוג.

תנסה רכבים אירופאים כמו קונצרן VAG או פורד למשל, בתחום הזה הם עדיין מובילים על המתחרים היפניים והקוריאניים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דב

זה תקציב יפה שנותן לך הרבה אופציות טובות שיענו על הדרישה שלך.

אופציה אחת זה הגולף mk6, שהנסיעה בה שקטה ונעימה מאוד.רק שכאן הגרסה המאובזרת ביותר לא נכנסת בתקציב שלך,אם לא מפריע לך לקבל קצת פחות אבזור,אתה עדיין מקבל כאן רכב טוב ואיכותי.

עוד אופציה זה הפוקוס החדשה, שאני יכול להעיד שהנסיעה בה שקטה ונעימה מאוד גם כן.

כאן הגרסה החזקה והמאובזרת ביותר דווקא כן נכנסת בתקציב שלך,ואפילו תשאיר לך עודף לא רע בכלל.

על הc4 החדשה שמעתי ביקורות טובות,גם מקריאת ביקורות זה נשמע לי (וגם נראה) כמו רכב מצוין.

אבל לי אישית אין שום נסיון איתה.

יש כמובן את האופציות היפניות שאיתן אין לי כ״כ היכרות.

V5

פורסם

עוד לא נסעתי ברכב שקט יותר מאשר המאליבו 3.5 שברשותי.

קח נסיעת מבחן עליה, אני מאמין שעם החלפת הדגם בקרוב המחיר מחירון שUMI דורשים הוא כהמלצה בלבד.

פורסם

תודה לכל המשיבים - האם כללית ניתן לומר שרכב בעל צמיגים רחבים למשל 215 שקט יותר מאשר רכב בעל צמיגים צרים יותר למשל 195?

הרעש שמציק לי במיוחד הוא רעש הצמיגים בכביש מהיר למשל כביש 6 ( כזכור אני נוהג בקורולה 2006 עם צמיגים 195).

פורסם
תודה לכל המשיבים - האם כללית ניתן לומר שרכב בעל צמיגים רחבים למשל 215 שקט יותר מאשר רכב בעל צמיגים צרים יותר למשל 195?

הרעש שמציק לי במיוחד הוא רעש הצמיגים בכביש מהיר למשל כביש 6 ( כזכור אני נוהג בקורולה 2006 עם צמיגים 195).

צמיגים רחבים יותר מנסיון שלי (ואם האזניים שלי תקינות) יוצרים יותר רעש. אבל מידת הצמיג תשפר הרבה פחות לעומת מבנה הצמיג והחומרים המשולבים בסוליית הצמיג. יש צמיגים שהם שקטים יותר באופן ברור כגון גודייר מדגמים מסויימים הפונים יותר לנוחות מאשר לניהוג.

כביש 6 בעייתי בפני עצמו בשל סוג האספלט והכי גרוע זה בכביש בטון. פעם עצרתי בצד עם רכב בעל צמיגים רחבים במיוחד פשוט כי חשבתי שמשהו לא תקין והסתבר שזה רק הרעש המוגזם שנוצר מהחיכוך עם כביש הבטון.

אם אתה אוהב טויוטה, אז אכן האוונסיס שקטה למדי והחדשה בטח עוד יותר, כך גם B4 וכך גם VW.

פורסם

הפוקוס החדשה מבודדת באופן מעולה רעשי כביש, גם לפי כל הביקורות וגם מנסיון אישי קצר (קיבלתי אותה רק אתמול).

היא ברמה אחת מעל הממוצע בגזרת המחירים שציינת.

תוכל לקנות את הטיטניום 2 ליטר ויישאר לך עודף מ-150K.

חסכונית, מאובזרת בטירוף, איכותית מאד ומפנקת. לדעתי תמורה מעולה לכסף.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

דב

שלום,

רנו פלואנס ZE החשמלית..לא ייאמן כמה שקטה הנסיעה!!

אגב מגיעים עם צמיגי גודייר אפישינט גריפ השקטים :lol:

ירון-צמיגי גודייר

פורסם
הפוקוס החדשה מבודדת באופן מעולה רעשי כביש, גם לפי כל הביקורות וגם מנסיון אישי קצר (קיבלתי אותה רק אתמול).

היא ברמה אחת מעל הממוצע בגזרת המחירים שציינת.

תוכל לקנות את הטיטניום 2 ליטר ויישאר לך עודף מ-150K.

חסכונית, מאובזרת בטירוף, איכותית מאד ומפנקת. לדעתי תמורה מעולה לכסף.

הכל טוב ויפה ברכב הזה למעט הקלסטרופוביה הנוראית שנוצרת לך אחרי שאתה מתיישב באחד משני המושבים הקדמיים - אין מקום לרווח את הרגליים וזה פשוט הורס לרכב הזה הנוחות וחבל, מושבים נוחים בטירוף לרכב משפחתי אבל אם אתה לא יכול לתת ל"הום בוייז" :-D לנשום - מה זה שווה?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...