Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי טויוטה קורולה 2008 רובוטית עם 113K ק"מ שקניתי מלפני שבוע וחצי ויצא לי בסופש לנסוע לים המלח וחזרה צפונה, נסעתי דרך כביש 6 הלוך וחזור ורוב הדרך הייתה במהירות ממוצעת של 110-130 קמ"ש בסופו של דבר יצא לי 540 ק"מ שבהם האוטו אכל 43 ליטר שבחישוב מהיר זה יוצא אחד ל 12.5 מה שנראה לי קצת הרבה בהיתחשב בזה שהדרך הייתה ברובה מישורית ולא אימצתי את הרכב כלל למרות שאני מאמין שאם הייתי שומר על מהירות ממוצעת של 100 קמש האכילה הייתה משתפרת פלאים.

נראה לכם תקין בכללי? חוץ מזה אני חושד בפילטר אוויר סתום שאת אני יפתח ויבדוק השבוע.

פורסם

אחד התחומים (הבודדים לטעמי) שהטויוטה הרובוטית מצטיינת בהם הוא התצרוכת.

אפשר להגיע לתצרוכת טובה יותר (1:14, 1:16) עם הרגלי נהיגה חסכוניים יותר (90 קמ"ש, נסיעות ארוכות, האצות מתונות, לחץ אויר תקין וכו')

לא נשמע ש 12.5 במהירויות כמו שתארת מעיד על איזושהי תקלה.

צריכת דלק מודדים לאורך זמן, גם אחרי שתלמד קצת את הרכב.

לחץ אויר בצמיגים בודקים כל חודשיים שלושה (וכמובן עם קבלת רכב, כשהצמיג קר!)

גם נהוג לטפל ברכב משומש שקונים, אם לא ידועה לך היסטוריית טיפולים מסודרת (דגש על שמן מנוע+מסנן, מסנן אויר כפי שציינת ולא פחות חשוב - מסנן דלק!)

פורסם

יש לי רובוטית גם 2008 עם 90K על המד ,הרכב נוסע קבוע על 6 כל יום צפון מרכז בנסיעה שלווה של 120 קמ"ש

תגיע בקלות ל1 ל14 ק"מ .

תנסה לנהוג איתה במהירות אחידה ותהייה מופתע מהצריכה .

בהצלחה

פורסם
יש לי רובוטית גם 2008 עם 90K על המד ,הרכב נוסע קבוע על 6 כל יום צפון מרכז בנסיעה שלווה של 120 קמ"ש

תגיע בקלות ל1 ל14 ק"מ .

תנסה לנהוג איתה במהירות אחידה ותהייה מופתע מהצריכה .

בהצלחה

אכן קשה לי להאמין ש 12.5 קמ לליטר זו הצריכה הממוצעת של הרכב בבינעירוני אני באמת ינסה עוד קצת ללמוד את הרכב ועוד כמה מיכלים ואחזור עם תשובות.

פורסם

כמו שהסבירו לך, נסיעה במהירויות גבוהות היא לא מהירות חסכונית, באף רכב. מרבית הרכבים יציגו צריכת דלק אופטימלית בין 80 ל 110 קמ"ש, לאחר מכן צריכת הדלק מזנקת.

קיבלת תצרוכת דלק מצויינת לפי תיאור הנסיעה שלך, שבניגוד לדעתך לא הייתה לא רגועה ולא חסכונית. סע לשלום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מקבל את התיקון!

פעם בשבועיים, ולפני נסיעה ארוכה, כשהצמיג קר!

+בדיקה חזותית יומית.

אלא שכנראה לפחות 75% מהנהגים לא מבצעים בדיקת לחץ אויר גם פעם בשנה (וגם לא יבצעו לצערנו).

• תוכן חדש...