Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אתמול קיבלתי את הרכב שלי חדש מהחברה ....

מדובר ב סקודה פאביה ספורט ידנית 1.4 ירוק גג לבן 2012

רק עכשו שמתי לב שברשיון רכב רשום שיש לי 4 כריות אוויר (למרות שאבזור ספורט יש 6 ?) ו הכי חשוב רשום ברשיון "רמת גימור AMBIENTE ולא SPORT

זה הגיוני ?

פורסם
בשעה טובה אתמול קיבלתי את הרכב שלי חדש מהחברה ....

מדובר ב סקודה פאביה ספורט ידנית 1.4 ירוק גג לבן 2012

רק עכשו שמתי לב שברשיון רכב רשום שיש לי 4 כריות אוויר (למרות שאבזור ספורט יש 6 ?) ו הכי חשוב רשום ברשיון "רמת גימור AMBIENTE ולא SPORT

זה הגיוני ?

מחיפוש קצר בגוגל הבנתי שSport ו Ambiente הם שתי דגמים שונים לחלוטין, אז זה לא הגיוני.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

פנה לשירות של צ׳מפיון ובקש שיתקנו את הטעות. זה לא קריטי, אבל יכול לגרום לך לבעיות ביום המכירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קפוץ על המציאה! הרווחת ביטוח בזול לכל החיים.

ובנימה יותר רצינית- טפל בזה בהקדם, כי במקרה של תאונה חלילה או גניבה לחברת הביטוח יהיה אחלה קייס בשביל לחמוק מאחריות.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...