Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר כמה חודשים בדילמה גדולה עם הבורה, הגיר מחליק בין שלישי לרביעי ונותן "קיק" ברוורס - לא משהו חדש.

הייתי אצל רון והוא אמר שהכי כדאי גיר מייבוא, אולם עד עכשיו הייתי בטוח מקריאה בפורום שלעשות שיפוץ וקולר זה הפתרון.

אם אלך על גיר מייבוא - איך אני יכול לדעת שאקבל גיר במצב טוב ולא חצי משומש אחרי שיפוץ? ולמי בכלל מומלץ לפנות בעיניין?

במידה ואלך על שיפוץ גיר- היכן הכי כדאי לשפץ (הומלץ פה על אדמונד מחולון)? כמה +/- אמור לעלות הנזק במקרה הקיצוני?

נגיד וסידרתי את הבעיה - מה הלאה? איך מונעים את הסיפור? כדאי להחליף שמן גיר כל 30K ק"מ (למרות שהיצרן אומר "לכל החיים")?

משתוקק להגיע כבר להחלטה!! :twisted:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

זו בהחלט שאלה קשה!!

אני אישית נוטה יותר לכיוון של לשפץ ולשים קולר. בגלל שאז אתה יודע שהגיר עבר שיפוץ כללי ויש לך ראש שקט לעוד הרבה זמן.

בגיר מיבוא אתה לא ממש יכול לדעת מה מצבו וכמה ק"מ הוא עשה!

ואם לשפץ אז אני ממליץ על מוסך רון! אני שיפצתי אצלו {היה לי גולף 2001}, הבנאדם מקצועי מאד ואמין מאד!! ואפי' קיבלתי רכב חלופי.... ומאז אפי' עברתי גם לטפל אצלו כל טיפול למרות שאני מחיפה.

• ספונסר פורום
פורסם

באזור המרכז אני מכיר שני בעלי מקצוע טובים לנושא הגירים האוטומטיים. יש את סופר-גיר שיושבים בתל-אביב ואת ספי מגירים אוטומטיים סגולה שיושב בפתח-תקווה. שניהם יוכלו לשפץ את הגיר האוטומטי של הרכב שלך וכמובן גם לעזור לך למצוא גיר אוטומטי אחר, מפירוק או מייבוא.

פורסם

גם אני הייתי הולך לשיפוץ.

הבעיה בייבוא/ פירוק היא שלעולם לא תדע עם הגיר יום יומיים או חודשיים לפני התקלה הבאה.

אחרי שיפוץ יש לך ראש שקט, בעניין ההמלצה אני מצטרף להמלצה של עזרה גם אייל מסופר גיר וגם ספי מגירים אוטומטיים מאוד מקצועניים ויפתרו לך כל בעיה שקשורה לגיר.

פורסם

אוקיי, לבחור 1 מ-2 זה יותר קשה מלבחור 1 מ-10. מה עם אדמונד? ולמי הכי מומלץ להגיע?

חשוב לי מאוד שירות טוב - כלומר לסוע לספי בפ"ת ובסוף להתייעץ עם אחד העובדים לא מקובל.

אשמח לשמוע חוות דעת מניסיון אישי, כמו כן מעניין אותי כמה ימים לוקח בד"כ לשפץ גיר אוטומטי?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אז פשוט תרים טלפון ותקבע עם ספי.

זה מה שאני עשיתי. ממליץ עליו בכל פה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לפי דעתי אל תייבא גיר משומש בחיים מח"ול.

יכולים לשלוח לך גיר שחוק לגמרי, ואולי גם לא תקין.

הכי טוב לשפץ את הגיר הנוכחי שלך, ולהיות בראש שקט.

וגם ישלך אחריות אחר כך על השיפוץ.

• ספונסר פורום
פורסם
ומה זה גירים 2000, אוף קשה להחליט!

שאלו יהיו הבעיות שלנו :-D

תרים לשניים-שלוש מהמקומות שהומלצו כאן טלפון, תראה מה טווח המחירים שנותנים לך וכמה זמן מעריכים שתיקח העבודה. אחר כך יהיה לך קל יותר להחליט.

• תוכן חדש...