Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עומד לפני הרכבת המערכת באיביזה החדשה שלי. בחרתי כמעט את כל האלמנטים למעט הסאב שאני עדיין מתלבט לגביו. אני צריך סאב שיתפוס כמה שפחות מקום אבל גם יתן עומק ועוצמה לבאס. עשיתי חיפוש בפורום והייתי די סגור על הsa8 או e8. אבל עכשיו ראיתי שיש דגמים שהם קטנים יותר (6.5 אינץ׳) שיכולים בקלות להכנס למקומם של הרמקולים האחוריים בדלתות. השאלה היא האם המקום הזה הוא טוב לסאב מבחינת מיקום, נפח התיבה (דלת) והאם הסאבים הקטנים האלה באמת יכולים לתת מענה לצליל עמוק וחזק?

ראיתי את הסאב הזה : kicker cvt 6.5

http://www.woofersetc.com/p-8543-cvt65-4-kicker-65-4-ohm-shallow-mount-comp-vt-series-2010-model-subwoofer.aspx

תודה

פורסם

אין מה להשוות הסאב 8 יתן לך תוצאה טובה יותר משמעותית

הסאב קיקר הנ"ל דורש נפח תיבה שלא משתלם לייצר בדלתות

אם כבר 6.5 אז ללא תיבה שיעבוד בנפח הדלת כמו ה-Earthquake SWS-6.5

הייתי ממליץ בכול זאת על סאב 8 כול שהוא.

אגב SA-8 יכול לבוא בתיבה עם פורט בנפח של 15 ליטר שזה ממש קטן

או בתיבה של 9 ליטר אטומה פיצפונת.

פורסם

כן, התכוונתי שיעבוד בנפח של הדלת. פשוט חשבתי שאם אפשר לנצל את המקום של הדלתות האחוריות, גם ככה אני לא משתמש ברמקולים האחוריים של האוטו.

• תוכן חדש...