Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחרונה כשאני מעביר הילוכים, בעיקר בשלושת ההילוכים הראשונים אני מרגיש את הגלגלי שיניים ואם אני מעביר ממש לאט גם אפשר ממש לשמוע חיכוך עם הגלגל שיניים. זה קורה במיוחד כשמשלבים להילוך ראשון בעמידה, וכשמנסים לשלב לראשון במהירות זחילה זה ממש קשה ומרגיש ממש לא נעים, האמת שזה לא כזה רציני בנסיעה רגילה אבל זה בטוח מעיד על בעיה.

האוטו: דייהטסו שרייד 1992 כמובן ידנית

הקל"צ לא מחליק ולחוץ עד הסוף

שמן גיר הוחלף לפני כ10000 ק"מ

למשהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה???

פורסם

קלאץ' מחליק זה טורים עולים והרכב לא זז בהתאם,

פשוט יש חוסר חיכוך בין 2 הדיסקיות.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

יונתן הי,

אילו חלק מהאפשרויות:

• תושבות תושבות מנוע בלויות שיוצרות זווית מנוע / גיר לא אידיאלית מול מוטות הסחב דחף של העברת ההילוכים
  • אוקולונים / מפרקי כדור שחוקים במוטות הסחב דחף
  • קלץ' לא מפריד מספיק / מכוון נמוך
  • נזילת שמן גיר
  • שמן גיר בצמיגות לא נכונה

אלעד

פורסם

תודה אלעד.

תושבות מנוע פגומות, לא נראה לי, האוטו לא רועד ואין מכות בהעברות הילוכים.

בקשר לשמן גיר יכול להיות שהוא לא מתאים, איך אני יודע מה הסמיכות הנכונה?

קלאצ' לא משתלב כמו שצריך, גם יכול להיות, אתה יודע איך אני מכוון את הכבל קלאצ'?

• תוכן חדש...