Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פונטו ספייס שנת 2001-2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שבדקתי את אזור הדרום ממלאי הפיאטים למכירה ELX אוטומטיות דיי נשבר לי כי כולם פשוט מוזנחות.

ראיתי אוטו עם פחות מ 100,000 קילומטר שהמנוע רועד כאילו הוא עובד על 3 צילינדרים. בכל מקרה הלכתי לטייל קצת במיגרשים בסביבה ונכנסתי לקל-אוטו . הציעו לי פנדה אוטומטית 2007 עם 100,000 ואחריות לשנה ב 26,000 שקל נשמע לי הצעה ממש הוגנת מה אתם חושבים ?

פורסם

מסכים לגמריי וגם חלש משמעותית אבל לפחות אני מקבל רכב משנתון גבוה יחסית עם אחריות שנה ולא תלוי בחאפרים במטפלים במכוניות שלהם כמו ה *** שלי. או שאפשר להגיד שפשוט לא מטפלים בהם.

שום פיאט באזור הדרום אוטומטית לא מצדיקה את המחיר שלה.

היום ראיתי אחת עם פחות מ 100,00 קילומטר ( כולה צבועה כאילו תקנו את כולה ממכות פח), מנוע רועד כאילו אחד הצילינדרים לא נכנס לעבודה. והוא רוצה 13,500 אז הלכתי על בטוח הוספתי קצת כסף, לקחתי הלוואה קטנה ופנדה אני חושב שספק אותי .

• תוכן חדש...