Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת יבוא רכב למומחים !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם ניתן לייבא רכב אספנות דגם ספורט עם קשת התהפכות פנימית?

תודה לעונים !

נתן

אם זה לא מקורי מהחברה אין סיכוי! חייב שזה יהיה ברשיונות שלו שככה הוא הוצא מהחברה.

פורסם

מביחנת השחרור מהמכס לא אמור להיות בעיות לשחרר את הרכב אם יש רשיון יבוא מסודר ממשרד התחבורה. אבל בזיהוי הרכב בעמדה 1 או במכון הרישוי עלול להיות בעיה. מקסימום תפרק את הקשת מהרכב רוב הקשתות ניתנות לפרוק.

טל

פורסם

לפרק את הקשת לפני יבוא וא בארץ?

איך אני יכול לדעת או לפי מה אם הקשת מקורית?האם יש משהו ברישיון רכב שמצביעה על כך?

לפי מה אני מוציא רישיון יבוא לרכב כזה?

תודה

נתן

פורסם
מביחנת השחרור מהמכס לא אמור להיות בעיות לשחרר את הרכב אם יש רשיון יבוא מסודר ממשרד התחבורה. אבל בזיהוי הרכב בעמדה 1 או במכון הרישוי עלול להיות בעיה. מקסימום תפרק את הקשת מהרכב רוב הקשתות ניתנות לפרוק.

טל

לדעתי אתה טועה כי השמאי שבא לבדוק לך את הרכב וישים לב שמרכב הרכב שונה ניראה לי הוא ירשום את זה והרכב יעצר לו במכס.

יותר מיזה אפילו עם מספר המנוע יהיה שונה הרכב יעצר ולא יכניסו אותו לארץ.

פורסם
לדעתי אתה טועה כי השמאי שבא לבדוק לך את הרכב וישים לב שמרכב הרכב שונה ניראה לי הוא ירשום את זה והרכב יעצר לו במכס.

יותר מיזה אפילו עם מספר המנוע יהיה שונה הרכב יעצר ולא יכניסו אותו לארץ.

אתה מדבר מניסיון או שאתה משער???

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

עידן

אני לא טועה את שמאי המכס זה ממש לא מעניין וגם לא את אנשי המכס כל עוד זה חלק מהרכב ולא חלק חילוף בניפרד מהרכב, זה מחובר עם ברגים לריצפה בדרך כלל. שמאי כשמו כן הוא בא להעריך את ערך הרכב לצורכי מכס ומיסוי(לטוב ולרע)

גם מיספר שילדה לא תמיד בודקים כי חלק מהרכבים מגעים ללא מיספר שילדה רק עם מספר מנוע ואותם שולחים להטבעת מספר לאחר זיהוי הרכב בעמדה מספר 1 או במכון הרישוי.

הכל מניסיון ולא מהשארות.

טל

פורסם

אתם שואלים את השאלות הלא נכונות ... השאלה שצריכה להישאל היא האם קשת ההתהפכות מהווה שינוי במבנה הרכב (עפ"י תקנה 380 לתקנות התעבורה) - אם כן חל איסור לייבא רכב ביבוא אישי שבוצע בו שינוי מבנה. לצורך העניין שינוי מבנה היא הגדרה רחבה הכוללת שינוי במידות הרכב, הספק המנוע או בכלל שינוי למנוע אחר וכמובן משקל הרכב.

שאלה נוספת: האם קשת ההתהפכות באה במקום מושב אחורי ברכב ? אם כן, שוב בעיה.

פורסם

לי אישית לנסוע ברכב כזה בכביש ציבורי בישראל זאת הזמנה מכל בוחן רכב או שוטר תנועה עירני במיוחד לעצור ולהגיש דוח על שינוי מבנה

ואח"כ לך תוכיח שזה יצא ככה מקורי מהמפעל...

בלי כל קשר לאם אפשר לייבא או לא

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...