Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הכל התחיל מ-כשנסעתי ברכב ונדלקה תאורה בתקרה למעלה מקדימה ומאחורה.

הגעתי ליעד, כיביתי את הסביץ ולוח שעונים + תאורה בתקרה+תאורה בצג הודעות מהמהמים לסירוגין, ורדיו נכבה ונדלק לבד

חייב להגיד תחושה של חלליות בשמיים :)

יצאתי מהרכב מנסה ללחוץ על שלט על מנת לסגור את הרכב - לא מגיב

התופעה המשיכה עד שהוצאתי מינוס והמצבר והחזרתי - התופעה נעלמה- סגרתי את הרכב .

זה קרה בבוקר לאחר לילה דשום במיוחד - אולי זה קשור !

בנסיעה הבא זה חזר אך עם פחות קריטי - התאורה המהמה והפסיקה - הרכב כן נסגר והכל בסדר

מישהו מכיר את התופעה? אולי איזה פלג שמחובר למחשב - נכנס בו מיים - איזה?

תודה מראש לעונים ומתיחסים

המשך יום טוב

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם

אצלי באוטו גם היו בעיות חשמל מוזרות מאוד (אי אפשר לפעמים להדליק את האורות בתא נוסעים ועוד כמה...)

בקיצור התגלה שהמצבר היה חלש.

תשים לב אם ההנעה אצלך כבדה בבוקר (כשהאוטו קר)

פורסם

יותר מסביר שמדובר בתקלה של וסת מערכת הטעינה. יש לבדוק בדחיפות. עלול להגרם נזק למערכות החשמל של הרכב ולמערכות האלקטרוניות. יש לחבר וולטמטר לקטבי המצבר עת התופעה מתרחשת. לא מן הנמנע שיהיו קפיצות ל 16 וולט ויותר. אם כך, חמור.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נכון להיום כבר כמה ימים התופע לא חזרה

אולי משום שהיו עכשיו ימים של שמש והחשש שלי היה אולי מיים חדרו לאיזה מערכת וכרגע זה פשוט היתייבש וזה לא קורה

מישהו מכיר איזה פלג ואיפו להתחיל לחפש?

מצבר ומערכת הטעינה תקינים!

אין חוטים רופפים!

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

פורסם

בדוק אם חודרים מים לקופסאות הנתיכים (בד"כ אחד מתחת להגה ואחד בתא המנוע ), בכל זאת ממליץ בחום לגשת לחשמלאי רכב מורשה לקבלת חוו"ד מקצועית , עם מערכות חשמליות ברכב לא מתעסקים !

פורסם

הקיצור אני יכול להגיד בוודאות שזה קשור לגשם!

היום כשהיה גשם התקלה חזרה

כאמור תוך כדי נסיעה - נדלקות מנורות בתקרה - ודולקות קבוע - , קדימה ואחורה - תחושה כאילו שהדלת פתוחה - אך דלת (לא משנה איזה) אכן סגורה ואני תוך כדי תנועה.

זה לא פיוסים - אז תשלללו מראש!

אולי זה מיים שחודרים לאחד המפסקים של אחת הדלתות?

כי כשאני עוצר - מכבה SWITCH , פותח דלת אז הרכב מתחיל להדליק לכבות רדיו, תאורה ברכה נכבת נדלקת, וגם אומר כאילו שכחתי מפתח בתוך ה- SWITSH , ומופיעה הודעה "KEY REMINDER", עם רדיו נדלק ונכבה כאמור.

מכירים

זה נראה לי קשור למפסק של דלת

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

פורסם

שמח לבשר

הקיצור - ספרי מגעים על מפסק של הדלת נהג - פתר את הבעיה

אה אה אה :)

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.