Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב גבירותיי ורבותיי

חג אורים שמח!

אני אשמח לייעוץ לקנייה נכונה ובטוחה.

במשך 3 חודשיים אני מתעניין ברכישת רכב מסוכנות ליסינג.

אינני מתעניין בפרטי עקב שאין לי את רוב האמצעים..

לכן נרשמתי לאתר ואני חדש,

אני אשמח מאוד לקבל את חוות דעתכם בנושא: רכישת רכב.

רקע:

טוב אז אני עופיר בן 27 סטודנט רוב נסיעותיי הן באזור המרכז - גוש דן.

בעל הרכב הוא אני בלבד.. לכן רק אני נוהג ברכב.

שאלות:

1. אני מתעניין ברכישת רכב קופקטי חסכוני, קל לאחזקה.. ובמיוחד נוח!

2. סכום התקציב שעומד לרשותי הוא: בין - 50,000 עד - 60,000 שקלים.

3. אני מתעניין ברכבי ליסינג פרטי בלבד! (לא השכרה כי אינני יודע באמת את הרקע שלהם). כמובן שאפשר להגיד

אותו הדבר על ליסינג.

4. מודלי הרכב אשר ברצוני לרכוש הם: 2009 - 2007

5. אומנם זה לא ממש רלוונטי. אני מתעניין ברכבים פחות מ - 80,000 ק"מ.

חוות דעת / המלצות!

מחר (22.12) אני נוסע למס' מגרשי ליסינג בכדי לראות שני רכבים..

1. דייהטסו סיריון

מודל - 2008

קילומטר: 75,000.

אוטומט, ליסינג פרטי.

מחיר : 50,000 שקלים.

קראתי מס' טוקבקים ברשת בנוסף ל''אתר''.

מדובר על רכב קומפקטי, חמוד, חסכוני מאוד הם באחזקה והם בצריכת הדלק.

בעיקרון אני הזמנתי את הרכב ממגרש אחר בארץ והרכב הגיע..

שוחחתי עם מס' אנשים שאלתי אותם ''מה אתם אומרים על האוטו הזה''

במס' מילים ''רכב מעולה אתה לא צריך יותר מזה, אינך נשוי, אתה לומד האחזקה שלו בסדר וכו'''.

אני הת'אמת ממש לא התרשמתי מהרכב בעיקר מהאבזור הדליל שיש בפנים.. קראתי גם שהוא מאוד לא

בטיחותי ושלל דברים.. אתם בטח מבינים יותר טוב ממני.

2. האפשרות השנייה

קיה סיד

מודל - 2008

קילומטר 65,000

אוטומט, ליסינג פרטי.

מחיר: 55,000 שקלים

פה מדובר ברכב שהראש שלי מתעקש ללכת לרכוש אותו.. אוטו לפי דעתי מאוד מרשים.

אין ממש מה להוסיף אני לחלוטין לא מבין בדבר בעולם הרכב, ואיך השוק שלו מתנהל.

וגם פה שוחחתי עם מס' אנשים שאלתי אותם ''סיריון / סיד'' הם אנו בלי לחשוב בכלל תקנה את הסיריון

המוניטין של חברת ''קיה'' בעבר ואולי גם בהווה עדיין מעט מגושם.. (הת'אמת מעולם לא הבנתי למה, כנראה

בגלל שמעולם לא נהגתי בחברת מתוצרת קיה).

בקיצר הם אמרו לא לקנות את הרכב פירטו שכל ראשון וחמישי אני יהיה בתחנות דלק בגלל צריכת הדלק

הגבוהה וכן הלאה.

3. רכב נוסף שאני מאוד מתעניין בו הוא:

סוזוקי סוופיט - 2009 - 2007

הסיכוי פה הוא מזערי לחלוטין ב''למצוא'' את הרכב בתקציב של 60,000 שקלים.

אז מה דעתכם..

רבותיי אינני יודע כבר מה לעשות, שמתי את עצמי במצב של בלבול מוחלט במשך מס' חודשיים.

אשמח לקבל את חוות דעתכם ולהסיק את מסקנותיי.

תודה רבה,

חג שמח.

פורסם

תשמע, נוחות טובה לא תמצא לא בקיה ולא ביונדאי.

לצריכך אכן הסיריון יותר מתאימה שכן היא סופר מיני קטנה אך מרווחת יחסית ואילו הקיה היא משפחתית קומפקטית.

אבל בסעיף התמורה למחיר הקיה נותנת יותר בהפרש מחיר שהוא לא משמעותי. ועוד אבל, הקיה גם תצרוך יותר דלק, תהיה יקרה יותר לביטוח ובאגרת הרישוי ואם אתה גר בעיר אז יהיה קשה יותר למצוא חניה.

אני לא הייתי ננעל על ליסינג פרטי בלבד, המגרשים מתמחרים את הרכבים האלה במחיר גבוהה יותר ויש רכבים מליסינג תפועלי שנשמרו היטב והם במצב טוב.

אם יש אפשרות לגיר ידני אז הייתי בודק את הפיאט גרנדה פונטו, היא תהיה נוחה ומציעה תא נוסעים עדיף בהרבה על שממות הפלסטיק של הסיריון.

בקצת מעל 60, איזור ה-65 יש את היונדאי I20 שמלבד עיצוב קצת פושר היא מכונית טובה, מרווחת, ביצועים ממוצעים ואיבזור סביר.

סוויפט מ-2007 ב-65 אלף שקלים אפשר למצוא אבל היא נהינת מביקוש ער יחסית שגם שומר על המחיר גבוהה וגם מקשה על מציאת רכב.

אופציות נוספות הן פולקסוואגן פולו ממודל 2008, סקודה פביה מאותו מודל וגם פיג'ו 207, גם היא מ-2008.

אני ממליץ לך לא להגביל את עצמך למגרשי הליסינג והיבואנים, גם בשוק הפרטי יש מציאות, במיוחד בשנתון 2008. בתוספת קטנה או בויתר על שנה תצא עם רכב מאובזר יותק ברוב הפעמים וגם שמור או עם קילומטראז' נמוך יותר.

בהצלחה.

פורסם

שלום אופיר (שם יפה :-D ),

לדעתי סטודנט שנוסע בעיקר בתוך העיר ובעיקר לבד לא צריך יותר מדייהטסו סיריון. היא חסכונית יותר בדלק מהסוויפט או מהקיה ולסטודנט שנוסע כל יום באוטו ללימודים וחזרה זה יכול להיות מאוד משמעותי. הסיריון באמת לא מאוד מאובזרת אבל דווקא מבחינת בטיחות הי די סבירה, נדמה לי שיש לה ארבעה כוכבים במבחני הריסוק.

יונדאי i20 יהיה לך קשה מאוד למצוא במסגרת התקציב הזאת, במיוחד לאור העובדה שאתה מחפש רק רכבים מליסינג. פיאט פונטו יהיה אפשרי למצוא ואפילו תישאר עם עודף, אבל רובן ידניות ואני לא בטוח שזה יתאים לך.

פורסם

לצריכך אכן הסיריון יותר מתאימה שכן היא סופר מיני קטנה אך מרווחת יחסית ואילו הקיה היא משפחתית קומפקטית.

אבל בסעיף התמורה למחיר הקיה נותנת יותר בהפרש מחיר שהוא לא משמעותי. ועוד אבל, הקיה גם תצרוך יותר דלק, תהיה יקרה יותר לביטוח ובאגרת הרישוי ואם אתה גר בעיר אז יהיה קשה יותר למצוא חניה.

אני לא הייתי ננעל על ליסינג פרטי בלבד, המגרשים מתמחרים את הרכבים האלה במחיר גבוהה יותר ויש רכבים מליסינג תפועלי שנשמרו היטב והם במצב טוב.

אם יש אפשרות לגיר ידני אז הייתי בודק את הפיאט גרנדה פונטו, היא תהיה נוחה ומציעה תא נוסעים עדיף בהרבה על שממות הפלסטיק של הסיריון.

בקצת מעל 60, איזור ה-65 יש את היונדאי I20 שמלבד עיצוב קצת פושר היא מכונית טובה, מרווחת, ביצועים ממוצעים ואיבזור סביר.

סוויפט מ-2007 ב-65 אלף שקלים אפשר למצוא אבל היא נהינת מביקוש ער יחסית שגם שומר על המחיר גבוהה וגם מקשה על מציאת רכב.

אופציות נוספות הן פולקסוואגן פולו ממודל 2008, סקודה פביה מאותו מודל וגם פיג'ו 207, גם היא מ-2008.

אני ממליץ לך לא להגביל את עצמך למגרשי הליסינג והיבואנים, גם בשוק הפרטי יש מציאות, במיוחד בשנתון 2008. בתוספת קטנה או בויתר על שנה תצא עם רכב מאובזר יותק ברוב הפעמים וגם שמור או עם קילומטראז' נמוך יותר.

בהצלחה.

בהצלחה.

שלום

תודה רבה לך על תמיכתך Mike

נכון אתה צודק שזה להיות מעט יותר ריאלי בנוגע לסיריון.. מה אני צריך עכשיו רכב יקר לאחזקה (ביטוחים צריכת דלק, טיפולים ועוד).

ברכבים שצינתה מדובר ברכבי מותג, בעלי מוניטין רב בקרב הישראליים..

מי לא היה רוצה שיהיה לו פולקסווגן!!

1. פולקסווגן מדובר ברכב גרמני יקר מאוד לאחזקה.. אולם צריכת הדלק שלו סבירה והוא בהחלט אלטרנטיבה

יותר מוצלחת מאשר איכות החומרים והביצועים של סיריון.. אין מה להשוות

אבל שוב הרכב יקר מאוד לאחזקה, יש אותו לידיד קרוב שלי.. כאשר אני משוחח אתו בנושא טיפולים זה

שומו-שמיים!

2. סקודה פאביה רכב צ'כי יקר גם מאוד לאחזקה אבל כאשר נהג רוצה איכות הוא ישלם בעבור זה.

צריכת דלק אחת מאוד מאוד גבוהה לכן אני פוסל אותה למרות שהרכב פשוט (עשר).

3. פיג'ו 207 רכב בסדר קראתי לא מעט טוקבק ים רובם פשוט שליליים בנוגע לרכב הזה

רק צרות צ'וטט שם.. לכן אני תוהה מהי חוות דעתך על הרכב הזה. ? איזו המלצה אתה יכול לתת לי.

4. פיאט מבחינתי נשארו פיאט, נהגתי על הרכב (של חבר) ממש לא אהבתי את הנוחות שלו והביצועים של הרכב.

למרות שלא ניתן איפה לעשות אתו ביצועים, כאילו איזה כבישים יש לנו פה במדינה!

קראתי אמש ברשת על כך שחברת דייהטסו מפסיקה את השיווק שלה בארצנו.

שאלתי: אם רכשתי את דייהטסו סיריון 2008 ובמועד - 2013 מפסיקים את השיווק..

האם תהיה נפילה קשה מאוד לבעלי דייהטסו סיריון ובכלל דייהטסו בישראל..

אם אכן כך, להערכתך בכמה אחוזים מדובר. ?

התאמת אני עדיין חושב על קיה סיד 2008. צינתה שמודבר ברכב קומפקטי ואם ואני יחליט לרכוש אותו ההוצאות

יהיו יותר גבוהות. החל מאחזקה, ועד לצריכת הדלק.

Mike האם מדובר בהוצאות מאוד גבוהות מאשר אחזקת הסיריון. ?

אם כן תוכל לציין באיזה הפרשים,

תודה רבה.

מהי המלצתך בנוגע לליסינג תפעולי, ישנם כ"כ מגרשים והייתי ברובם..

על איזה חברת ליסינג אתה הכי ממליץ..

הנהלה

מתנצל על הדאבל

בבקשה לא לנעול

תודה רבה.

פורסם

מה עם רכב מיני?

זה מתאים לתקציב שלך וככה תוכל לקנות יד ראשונה ולא מליסינג

אמרת גם שהנסיעות שלך בעיקרון בגוש דן אז רכב מיני זה סבבה גם מבחינת הנסיעה וגם מבחינת חניה - אם אתה בת"א.

לגבי זה שלקיה יש מוניטין מגושם זה נכון אולי לשנתונים הישנים כי מלפני 5 שנים בערך הם עשו שינוי והם כבר לא הקיה של פעם.

תראה אפילו שיש המון כתבות על זה שקיה הם מקום שלישי - רביעי במכירות.

בקיצור זה ממש לא מה שהיה פעם.

תעדכן אותנו אם מתאים לך הכיוון של רכב מיני ואז כבר השרשור יהיה בכיוון אחר

פורסם

היי עפרי,

ליסינג ממוני/פרטי, הוא רכישת רכב חדש - תשלום ראשון עד 50 אחוז משווי הרכב (לבחירתך) והיתרה בתשלומים, עשרות תשלומים ליתר דיוק.

וזו אופציה טובה אם אין כרגע ברשותך את כל שווי הרכב.

כלי רכב מליסינג או השכרה יש בעיקר משנתון 2008, ובתקציב שלך תוכל למצוא דייהטסו סיריון (רכב חסכוני ומרווח שנראה רע לטעמי),

יונדאי גטס בסביבות 40K (אמין, זול ולא הכי חסכוני בדלק), ומאזדה 2, (רכב צעיר, חסכוני וחוויתי לכל הדעות), במידה ותוכל להרחיב את התקציב בעוד 10K.

וכן, כמו שMAYOR כתב, בתקציב שלך אתה גם יכול לרכוש רכב "חדש מהניילונים" כמו פז'ו 107, קיה פיקטנו, שברולט ספארק

(אמנם תמלא דלק פעם ב.. אבל תשכח מביצועים) :-D .

סופ"ש טוב,

ענת מאוויס

מה עם רכב מיני?

זה מתאים לתקציב שלך וככה תוכל לקנות יד ראשונה ולא מליסינג

אמרת גם שהנסיעות שלך בעיקרון בגוש דן אז רכב מיני זה סבבה גם מבחינת הנסיעה וגם מבחינת חניה - אם אתה בת"א.

פורסם

גם אני כמו mayor, חושב שהכיוון של רכבי המיני הוא אידיאלי לצרכיך. לנסיעה עירונית של נוסע אחד, מקסימום 2 הן תהיינה הכי חסכונית וזולות לאחזקה ובנוסף תקבל אחריות ל-3 שנים.

את האלטו לדוגמה ניתן לקנות היום כיד ראשונה, 0 ק"מ מחברת ליסינג (אלבר למשל) בקצת פחות מ-65 אלף שקלים.

יונדאי I10, יישרה קו עם המתחרות ל-70 אלף שקלים ולמעשה היא האלטו והפיקנטו הן האופציות האוטומטיות היחידות.

אם גם ידני זה אפשרות אז יש את הפיג'ו 107 והפיאט פנדה הותיקה ב-60 אלף שקלים וגם השברולט ספארק שהיא מעט יקרה יותר.

ב-70 אלף שקלים יש כבר סופר מיני ידניות כמו האיביזה והרנו קליאו וב-72 אלף שקלים את הסקודה פביה.

בנוגע לכל הסטיגמות על רכב צרפתי/גרמני/יפני אני חושב שזה קצת שייך לעבר. לא נראה לי שיש פערים גדולים בתחזוקה והכל מאוד תלוי באקזמפלר המסויים שאתה רוכש. צורך בהחלפת סט צמיגים או תשלום אגרת רישוי יכול להפוך פולו שתרכוש אחרי אלה ליותר משתלמת מסיריון עם עבר של ליסינג שתגיע עם צמיגים סיניים זולים ובדיוק חודש לפני הטסט. בנוסף סקר שוק לפני שאתה רוכש פוליסת ביטוח, מחליף צמיגים או מבצע טיפול תקופתי הוא הכרחי ויכול לחסוך לך הרבה כסף.

לגבי הסיד, זה נראה לי מיותר. אם אתה לא עומד בפני הקמת משפחה וזקוק למרווח שלה או למנוע חזק יותר לנסיעות ארוכות אני לא רואה צורך לרכישה של רכב כזה גדול לאדם יחיד. ההבדלים בצריכת הדלק לעומת רכב מיני או סופר מיני ידנית יכולים להגיע ליותר מ-50%.

מנסיון של אחזקת יונדאי I30 שהיא האחות התאומה של הסיד אבל מטופלת ברשת המוסכים של כלמוביל (יכול להיות שהמחירים בקיה אחרים), טיפול 40 אלף קילומטרים עם החלפת רפידות בלם קדמיות עלה כמעט 1700 שקלים, אגרת הרישוי עלתה 1400 שקלים, זוג צמיגים מבית טוב (קונטיננטל במקרה הזה, 185/65R15) יעלו 800 שקלים, ביטוח עם נהגים חדשים וצעירים דרך שלמה ביטוח (שלמה SIXT) במסגרת מבצע להסתדרות המורים עלה 4900 שקלים. צריכת הדלק המשולבת ברכב שלי היא בין 12 ל-12.5 אך נסיעה שהיא עירונית בעיקרה תעלה את צריכת הדלק.

פורסם

שלום שוב

בפי שצוין בדיון ב – 22.12 הלכתי לראות את הדגם הבא

1. דייהטסו סיריון

שנה 2008

ק"מ: 75,000

בשיחה אם סוכן המכירות פורט שהרכב במצב טוב.

אז הגעתי הרכב נראה מצוין לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן.

חיובי

הרכב הרגיש בסדר גמור לא רועש מדי יחסית נוח

בקרת יציבות בפניות מעולה בקיצור הרכב נסע מעולה.

שלילי

1. איכות החומרים מאוד זולה, לא גרם לי להגיד ואוו

2. מזגן מאוד חלש כמובן בגלל המנוע לא כזה חזק

3. האצה מ – 0 ל – 100 ב = 13.8 שניות

4. מחיר ליסינג תפעולי 50,000 שקלים.

בסיומה של נסיעת המבחן צפיתי בדו"ח הבדיקה

הייתי לגמרי מאוכזב הרכב נפגע לפני מס' חודשיים בחלקו האחורי בצורה חזיתית מאוד.

גם חלקו הפנימי נפגע.

אמרתי תודה רבה

ולהתראות.

אינני מוכן לרכוש רכב שעבר פגיעה חזיתית

בנוסף לפגיעה הרכב עם 80,000 ק"מ והם בתגובה לא מוכנים להוזיל את המחיר.

ב – 23.12 קיבלתי הצעה מחברת ליסינג

השארתי פרטים בכדי לרכוש רכב קומפקטי

בקיצור יצרו עימי קשר

ההצעה הכי אטרקטיבית היא בנוגע לדייהטסו סיריון 2008

ק"מ יחסית נמוך

הצעת מחיר 61,000 שקלים.

סוכנות זו הציעה בנוסף רכב מתוצרת טיוטה קורולה

דגם 2008 sun (תיבה רובוטית).

מדובר ברכב אטרקטיבי מאוד

במחיר סביר של 61,000 שקלים.

נכון אתם צודקים שלא כדאי להתעסק בכלל אם הדגם הזה.

השם הרע שלו הולך לפניו. אבל אני סקרן מה דעתכם. ?

האם כדאי לקחת את הרכב בתור אופציה נוספת.

תודה

1. Mayor

מה אם רכב מיני

בהחלט כן!

ההשקעה שאני מוכן להשקיע היא עד – 60,000 שקלים.

כן אני מודע לכך שבארצנו אין בדיוק מבחר רב של רכבי ליסינג במסגרת זו.

לכן חשבתי אולי כדאי לרכוש ''רכב משפחתי'' נכון אתם ניסיתם להסביר לי שלא נחוץ לי כרגע

אוטו מרווח אם אחזקה שוטפת ובמיוחד שמדובר בנוסע אחד בלבד (אני).

למשל דוגמא: טיוטה קורולה רכב משפחתי ממוצע

שנתון 2008 רובוטי, עבור סכום השקעה של 60,000 שקלים הנהג מקבל תמורה לא רעה בכלל

(נכון מדובר בתשלומי ביטוח, טסט, טיפולים, צריכת דלק, ועוד) רבה יותר מאשר רכב קומפקטי

קטן. אבל באמת כמה יקר זה יכול להיות 1,000 שקל יותר בשנה.

2. Mike808

פירסמתה הצעות הרבה יותר אטרקטיביות כגון קיה סיד

מה שאתה מציע ''אם אופיר מעוניין ברכב טוב ששירת אותו בצורה סבירה

הוא צריך לתת תוספת השקעה של עוד 10,000 שקלים.

סה"כ 70,000 שקלים ומה אז נגיד ורכשתי את הקיה סיד אוטומט / או רנו קליאו III

זה לא נגמר בזה יש את נושא ההשקעה הצדדית, (ביטוח, אגרת רישוי, טסט, תשלום דלק

פריסת תשלומים, ריבית) אם רוב התוספות הללו אני מגיע ללא בעיה לסכומי סגירה של 80 – 90

אלף שקלים.

לכן mike תוספת השקעה לא באה בחשבון

תודה.

סכום התקציב שעומד לרשותי הוא בין - 50,000 עד - 60,000 שקלים.

מה שנשאר יהיה באחזקת הרכב.

בנימה אישית

אני בן אדם שלפעמים מתקשה לקבל החלטות לכן לוקח לי כ"כ הרבה זמן לרכוש רכב.

1. אני מתעניין ברכישת רכב קומפקטי חסכוני, קל לאחזקה. ובמיוחד נוח!

2. מודלי הרכב אשר ברצוני לרכוש הם: 2009 – 2007

3. אין אני מעוניין לרכוש רכב מהשוק הפרטי . מתעניין בתחום הליסינג התפעולי

4. בעל הרכב הוא אני בלבד, אני מחפש רכב ששירת אותי לתקופה לפחות ל – 3 שנים.

אני מאוד מודה לגולשי הפורום

שמנסים לכוון לייעוץ קנייה נכונה

אשמח לקבל הצעות נוספות

שבוע טוב

תודה רבה.

פורסם

כל "היתרונות" של הקורולה הרובוטית וגם של הקיה סיד נניח על סופר מיני הם לא רלוונטיים מבחינתך כי אין לך צורך באקסטרה מרחב פנימי, אקסטרה כוח ואקסטרה הוצאות כי אתה לא משתמש בכל אלה והם לא תורמים כמעט בכלום לנוחות הרכב למשתמש (אתה באופן ספיציפי).

לא ענית לגבי ההתאמה של גיר ידני אבל ספיציפית סוזוקי אלטו אתה מעלה על הכביש ב-60 אלף שקלים עם תדלוק ואגרת רישוי ולא כולל ביטוח כמובן. בנוגע למתחרות אני לא בקיא אבל כאן ספיציפית זה הסיפור.

מדובר ברכב עם אחריות כך שענייני אחזקה מעבר לטיפולים שוטפים לא אמורים לעניין אותך כרגע, צריכת הדלק חסכונית, הביטוח זול וגם אגרת הרישוי זולה ביחס לסופר מיני או משפחתית.

היתרונות הם בראש חיסכון בעלויות תפעול וגם מציאת חניה תהיה עניין קל מהרגיל.

החסרונות כמובן מגיעים בויתר על בידוד רעשים מעולה, נוחות טובה, מרווח פנימי ונינוחות בשיוטים. בכדי לחסוך יש להתכונן לויתורים.

חג שמח ושבוע טוב.

פורסם

רוב מכוניות הליסינג עברו התעללות, לא ממליץ, אתה תשלם על

תיקונים יותר ממה שחסכת בקניה, תחפש מכונית שמורה מפרטי,

לא צריך להנעל על דגם מסויים וגם אין הבדלים גדולים בצריכת

הדלק כמו שכותבים כאן, כמובן שכדאי במחיר הזה לקנות מכונית

מיני חדשה.

פורסם

ערב טוב

בהחלט הצעתם הצעות אטרקטיביות שאני לקחתי באופן אישי.

רובכם מציעים בתקציב של 60,000 שקלים הכי משתלם זה לרכוש רכב חדש מהיבואן.

רכבים כגון:

1. קיה פיקנטו – 1.0 ליטר, ידני

מחיר: 61,000 שקלים

2. סוזוקי אלטו – 1.0 ליטר, ידני

מחיר 59,000 שקלים

בסדר מדובר פה ברכבי מיני מאוד זולים לאחזקה.

אבל רכבים אלו לא גורמים לי חשק לרכוש אותם. קיבלתי נסיעות מבחן על הדגמים שציינתי.

האלטו מרגישה מאוד מצועצעת בקושי נוסע שלא לדבר על הרעש.

והקיה לא התלהבתי במיוחד.

אתם מעידים על כך שהכי כדאי עבורי לרכוש רכב חדש, למה בגלל הוצאות האחזקה ברור!

נגיד ואני משלם ליבואן 61,000 שקלים על אחד מהדגמים, מרגע שרכשתי את הרכב הערך שלו צונח בין – 5,000 ל – 10,000 שקלים.

לא רק זה מפריע לי, גם המנוע, והרכב עצמו מאוד קטנים עבורי.

רפול

תאמין לי שאני ממש לא רוצה להתעסק עם חברות הליסינג.

אני מזמן הייתי הולך על ''רכב פרטי'', אבל המצב אינו מאפשר זאת.

כרגע התקציב שעומד לרשותי הוא בסביבות ה – 30,000 שקלים.

אין באפשרותי לרכוש רכב שמתאים לצרכיי בסכום זה בשוק הפרטי.

כרגע המצב האידיאלי ביותר הוא לקנות רכב דרך ליסינג תפעולי.

במצב הליסינג מתאפשר להשיג את הרכב בצורה יותר קלה במקום לקחת הלוואה מהבנק בכדי לקנות רכב בשוק הפרטי.

האידיאל בליסינג שאני נותן בתור מקדמה 20,000 שקלים ואת השאר לתשלומים במסגרת ה – 700 עד – 1,000 שקלים כל חודש.

כמובן שנושא הריבית הכי חשוב במצב הזה.

פלוס הלקוח מקבל אחריות ל – 12 עד – 24 חודשיים תלוי בחברת הליסינג.

ונקווה לטוב שלא יהיו בעיות.

אם יש לך / לכם אפשרות יותר טובה

אני אשמח לשמוע תודה רבה.

רציתי להתייעץ עמכם בדבר נוסף.

בנוגע לחברת ''קרסו טרייד אין – רנו, ניסאן, וכן הלאה''.

הם מציעים באתרם רכב רנו מגאן. מודלי 2008 ומעלה אוטומט.

הטבות הקנייה ל''רנו מגאן'':

- ביטוח מתנה

- אחריות יבואן 3 שנים

- תכניות מימון אטרקטיביות

- מחיר החל מ – 64,000 שקלים.

אפשר להתמקח איתם.

- מה דעתכם. ?

אני אסע השבוע לחברת קל – אוטו.

יביט ברכבים שלהם, נראה מה יש להם במסגרת התקציב שלי.

אתעניין תחילה בדייהטסו סיריון, ונעבור הוא ליודנאי אקסט 1,400 סמ"ק

תודה רבה על הייעוץ.

חג אורים שמח,

שבוע טוב.

הנהלה

לא יודע אם יש דאבל, אם כן אני מתנצל.

בבקשה לא לנעול

תודה רבה

פורסם

לאופיר

אם אתה מתחייב לתשלומים ופורס אותם לתקופה ארוכה, ההבדל בהחזר

החודשי אם תיקח עוד 10000 שקל הוא קטן מאד, אני מציע לך לבדוק

את הרנו קליאו חדשה במבצע ב 70000 שקל, לפי דעתי קנייה מצויינת,

אתה יכול להשיג מימון לא פחות טוב מחברות הליסינג דרך הסוכנות,

אני בזמנו לקחתי הלואה לצורך קניית רכב בבנק ירושליים בתנאים שהיו

הכי טובים בשוק.

פורסם

אני לא מבין את הרצון העז הזה לרכב משפחתי שאין לך צורך בו. למה לך רנו מגאן??

אתה צריך את הרכב הכי חדש והכי קטן שיתאים לתקציב.

אני חושב שהתיאורים פה בפורום עושים עוול לאלטו, נכון תא הנוסעים פשוט, הרכב רועד בעמידה והוא לא נוח במיוחד. אבל הוא לא כזה רע, אין שום קושי להשתלב בקצב התנועה ולדעתי היתרונות שאתה לא מתייחס אליהם כמו אחריות, צריכת דלק נמוכה ומציאת חניה קלה ביותר הם יותר משמעותיים עבורך מהחסרונות. כיום אחרי כניסת המתחרות החדשות כשהמחיר אצל היבואן דיי גמיש היא אחלה בחירה לצרכים שלך.

פורסם

לילה טוב

תודה רבה Mike, ו''רפול''.

לקחתי את הייעוץ בחוכמה.

מחר אני יצור קשר עם הסוכנויות להתייעצות'' בדגמים: רנו קליאו III ידני, ו''שברולט ספארק''.

בנוגע לרכב סוזוקי אלטו, הרכב חמוד וזהו נכון שהוא קל לאחזקה והוא בנוי עליי כמו כפפה.

אבל הרכב ממש לא הרשים אותי.

כאשר נהגתי באלטו וואי איזה סבל הרכב הזה היה, בהתחלה הרגיש נוח ואז ממש היה על - הפנים.

טוב התייעצות אחרונה בסיכום ''אשמח לייעוץ לקנייה נכונה''.

היום בערב אבא שלי היה בגני - התערוכה בתל-אביב בהתייעצות לרכישת רכב לבנו (אני) בחברת ''אלבר, מבצע סוף השנה עד 40% הנחה''.

בקיצור הוא חייג אליי (לא יכולתי להגיע המון סידורים) ייעצו לו באלבר את הדגמים הבאים:

1. יודנאי אקסנט

שנה 2008

ק"מ 70,000

רקע: עברה תאונה היה צורך להחליף את הדלת.

מחיר: 58,000 שקלים.

2. יונדאי אקסנט

שנה 2010

יד - 1 ליסינג (לא השכרה)

ק"מ 60,000

רקע: רכב חדש לגמרי. פגיעות / שריטות / צבע. מתחייבים גם בבדיקה.

מחיר: 54,000 שקלים.

אני יכול להתמקח איתם. הרכב מאוד מוצא חן בעיניי.

סגנון עיצובו משתווה במובן מסוים לקומפקטי קטן.

וגם לא מדובר במנוע כזה גדול הסיריון 1,300 סמ"ק.

יונדאי אקסנט נפח מנוע 1,400 סמ"ק.

מחר אני הולך להביט ברכב + לקבל נסיעת מבחן.

אשמח לשמוע יתרונות / וחסרונות ברכב יונדאי אקסנט

קראתי קצת שהרכב זולל דלק, אבל לא כזה נורא.

תודה רבה!

רפול

צוטטה על אפשרויות מימון ברכישת רכב חדש למשל ''מקרסו - יבואנית רנו''

מה אתה בת 'כלס יכול לספר לי על האפשרויות הללו.

כי בת 'כלס החברות הללו לא שמות את רוב הקלפים לפניי הלקוח, העיקר שהם מרוויחים על חשבונו של הצרכן.

Mike

אתה מצ'וטט על עוול ברכב הזה, ולפי דעתי האישית הרכב הזה ממש לא מתאים לי כאשר נהגתי ברכב, ניסיתי

באמת שניסיתי להשתלב ברכב.

הרכב עצמו מרגיש ממש לא נעים לכן אני מוריד אותו מהנושא

המלצתה בחום רב על רכב האלטו. אבל למה לי לשלם סכום 66,000 ש"ח (הכול כלול)

ולגלות שתוך שנה - שנתיים תהיה לו ירידת ערך מאוד חדה. ושוחחתי עם מומחים רבים בתחום.

''אמרו תשמור את הכסף למשהו מעט יותר איכותי''

כרגע אופציות הרכישה לרכב הם:

ליסינג תפעולי

1. דייהטסו סיריון

2. יונדאי אקסנט

רכב חדש מהיבואן

3. רנו קליאו 3, 1.2 ידנית

4. שברולט ספארק

נראה מה אני הולך לעשות, אני יגיד לכם האמת. אני כבר כ"כ מבולבל שאיבדתי לגמרי את הצפון.

מקווה שאני ירכוש רכב עוד החודש הייתי סבלני במשך 3 חודשיים.

אני אקרא את תגובתכם ויגיב בהתאם.

בכל זאת ברגע שאני ירכוש רכב / או עדיין יהיה בהתלבטות אני יודע באיזה פורום להתייעץ.

ייתכן ויהיו לי שאלות נוספות, אני יעדכן אתכם בנוגע ליונדאי אקסנט אם ואני יחליט לרכוש אותה / מאחד הרכבים

ברשימה.

תודה רבה לכם

לילה טוב.

פורסם

האקסנט נוחה כמו ישיבה על קפיץ, זולה מבפנים ולא חסכונית בעליל.

יש לך משיכה מוזרה למשפחתיות ולאו דווקא למצטיינות.

אני חושב שמיני ידני זה הכיוון שאתה צריך לקחת אבל הבחירה היא שלך כמובן, אני סיימתי עם נסיונות שכנוע.

בהצלחה ותתחדש במה שתבחר.

• תוכן חדש...