Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה חושב יותר מדי.

שלושה חודשים ועוד לא ננעלת על 2-3 סוגי רכבים?

רכבי מיני לא מתאימים לכל אחד ויש המון שקנו ומכרו כי התאכזבו.

רכבי סופר מיני הם האופציה שאתה צריך להינעל עליה. צריכת הדלק תהיה מעט יותר גבוה מרכבי המיני אך אתה לא תסבול ברכב.

רכבים משפחתיים מיותרים לחלוטין (לוגית) בשבילך.

כל רכב שלא תקנה חדש או משומש ב- 60 אלף יספוג ירידת ערך של 10-15 אחוז במחירון בשנה. 6-9 אלף שקל.

למה לא לקנות סופר מיני ב30,000 שיש לך ולסיים את הסיפור?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

שלום שוב.

amir

אני מתעניין ברכבים ממודלים - 2008 ומעלה.

סיירתי מעט באתר yad 2 חיפשתי תחילה רכב פרטי / וליסינג בתקציב שעומד לרשותי בסך 30,000 שקלים.

מצאתי מעט מאוד רכבים בתקציב זה החיסרון בכך זה הק"מ המאוד גבוהה שלהם.

לכן אני פסלתי את האופציה הזאת.

סכום התקציב שעומד לרשותי הוא בין - 50,000 עד - 60,000 שקלים. זאת ההשקעה שאני מוכן להשקיע ברכב מודרני ''במובן מסוים''.

בימים האחרונים הייתי ב''לא מעט מגרשים'' כגון: טרייד מוביל, ואלבר.

החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהיות פשוט יותר ממוקד (עכשיו אני קולט את זה משהו אני!)

צפיתי באתר של טרייד מוביל לגבי סוזוקי סוויפט והתפעלתי מהסכום הכ"כ אטרקטיבי החל מ - 53,000 שקלים.

כאשר הגעתי לקנות, ההצעות אשר קיבלתי על הרכב הנ"ל היו מאוד גבוהות (כלומר ק"מ מרקיע שחקים).

ואז החלטתי להיות ממוקד.

כרגע מה שאני מחפש זה רכב קומפקטי בלבד, משפחתיות הגיע לקיצו. לא מתעניין בזה יותר.

תגידו האם ידוע לכם אם יהיה בקרוב מבצע לבעלי כרטיסי'' חבר. ?

כרגע אני יודע שיש הטבות לבעלי חבר בחברת ''מיצובישי''. אני לא מעוניין.

סיימתי אם רכבי יונדאי i30, קיה, טויוטה ועוד משפחתיות בחוץ. קומפקטי / מיני בפנים סופית!!!

מחפש עכשיו במרץ את הדגמים: דייהטסו סיריון, ו''סוזוקי סוופיט''.

בנוסף אני נמצא עכשיו בהתלבטות מה אתם אומרים כדאי להוסיף עוד 10,000 שקלים ולקנות רכב חדש.

שלחתי פניות לרכבים: רנו קליאו III וסיאטאמביזיה, קיה פיקנטו.

אז מה אתם מציעים. ?

משפחתיות החלטתי לשמוע בעצתכם סיימתי עם זה.

אשמח לייעוץ נוסף.

תודה רבה,

שבת שלום.

פורסם

אם הכיוון הוא מיני אז אני ממליץ על סיור באתר יד2, יש המון אנשים שהתלהבו והזמינו רכבים ופתאום גילו שהילוכים זה לא בשבילם והם לא מסתדרים עם הגודל של הרכבים הקטנים ומכל דגם מוצעים כבר כמה למכירה, כמעט חדשים אבל במחירים נוחים יותר בסוכנות שיותר קרובים לתקציב שלך. ספארק משומשת פרטית למשל מתומחרת בין 55 ל-60 אלף שקלים ויש לא מעט ממנה, אלטו שהיא הכי וותיקה וממנה יש הכי הרבה בלוחות המשומשות ויונדאי I10 שלמרות הורדת המחיר רק לאחרונה יש מעט משומשות בפחות מ-60 אלף שקלים.

פורסם

אחה"צ טובים

אני חושב שמצאתי את הרכב שאני רוצה לרכוש / אשמח לקבל את חוות דעתכם והמלצות לדגם הבא.

טוב אז מדובר ברכב הבא..

1. פולקסווגן פולו, הצורה החדשה.

2. מודל 2007.

3. הרכב נסע (ק"מ 50,000)

4. יד ראשונה (פרטית).

בסדר צפיתי ברכב שוחחתי עם הגברת (אישה מבוגרת) הרכב הינו רכב חדש (יד ראשונה).

לפי שיחה איתה הרכב צריך לעבור טיפולים בתקופה האחרונה ובנוסף קיימת (בדיקת מכון רישוי - טסט בעוד מס'

חודשיים).

הרכב נראה מעולה! יש קצת בטמבונים קדימה ואחורה מעט שיפשופים אבל לא רציני.

הרכב לא היה מעורב בתאונות בעבר.

אני מאוד התרשמתי מדובר ברכב מיני קומפקטי מנוע 1,600 סמ"ק רכב חזק אני יכול להיות איתו לפחות ל - 3

שנים.

נכון מדובר ברכב גרמני אשר עלויות הטיפולים מאוד יקרים וכו' וכו' אבל בשביל איכות אמיתית משלמים.

5. מחיר ביקוש: במסגרת ה - 60,000 ש"ח.

אני מניח שאוכל לרדת איתה במחיר, היא חייבת לרדת במחיר מדובר ברכב שעוד חודשיים - שלושה נגמר

הטסט + תוספת טיפולים ועוד.

טוב אז מה דעתכם. ?

אם וכאשר אני מצליח לרדת איתה במחיר התשלום יתנהל בצורה הבאה.

אני לקוח בנק דיסקונט בכוונתי לתת לה את הסכום שאותו היא תבקש היא קיבלה.

אני בתמורה לוקח הלוואה מהבנק בסך 20,000 שככה אמצעי התשלום יתנהל בצורה יותר טובה.

היכן הכי כדאי לקחת הלוואה מהבנק בסכום הנ"ל. ?

בנוסף אני אשמח לקבל כתובות של מכוני רישוי לבדיקת הרכב גם פרטי וגם ליסינג.

באזור המרכז - גוש דן.

אשמח לכתובות של מכוני רישוי בערים: רמת-גן, תל-אביב, גבעתיים, רעננה, כפר-סבא.

תודה רבה ואני אשמח לייעוץ והמלצות כנ"ל לגבי ההלוואה מהבנק בהקדם!

תודה רבה,

שבוע טוב.

• תוכן חדש...