Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית סיאט לאון FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד שלי מחפש את הרכב הנ"ל: עכשיו אני רוצה לדעת אם יש לרכב הזה תקלות מסוימות שחוזרות על עצמם למשל הגיר 6 הילוכים DSG זה הגיר שהוא רוצה לקנות.

אמרו לי שהDSG6 עובד עם שמן כלומר גיר רטוב שמורכב גם בGTI ובגיר 7 הילוכים הוא מרבה להתקלקל ואין עליו הרבה שבחים.

אני אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב הזה למי שיש או למי שמכיר מישהו שיש לו כזה רכב השנים שבהם מדובר הם 2008-2009.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי רכב כזה, אבל מכיוון שהוא אצלי פחות מחודש אינני יכול עדיין להגיד דבר מבחינת אמינוח..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלי על הכביש מאוק' 08, מהצורה הישנה.

זה לא רכב חסכוני בדלק אבל גם לא מיועד להיות - משלוש התידלוקים שעשיתי עד עכשיו הגעתי לבין 1-11 ל1-9, בעיקר בתוך העיר, ואני רגוע כי איני מכיר את הרכב מספיק טוב.

לגביי נוחות, רכב ספורטיבי יחסית נוקשה, ממליץ לעשות סיבוב על אחד להבין אם בכלל מתחברים לכל הנושא.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

תצרוכת הדלק שהצגתה היא מצויינת לשימוש עירוני ועוד במיוחד ברכב טורבו חזק.

נכון שיחסית הרכב הזה קשיח אבל עדיין סביר לחלוטין לשימוש יום יומי.

הרכב נחשב לאמין , גם ה DSG.

גדולת הלאון הוא רווגניות השימוש .

גם 5 דלתות גם חזק ומהיר ועדיין מישפחתי "זול לאחזקה" באופן יחסי כמובן!

LIOR RR

• חברי המעגל הראשון
פורסם
דור - לפעמים ההבדל הוא בצמיגים. כדאי לנסות, אם אתה מחליף, לשנות סוג.

דורון :wink:

הצמיגים חדשים, T1R.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

תגידו מה הייתם לוקחים למשל בתקציב של עד 95K סובארו אימפרזה טורבו שנת 2006 או סיאט לאון FR שנת 2009 ?

תודה לעוזרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסובארו הרבה יותר הארד-קור, גם להתנהלות יום-יומית, וגם הרבה יותר יקרה לאחזקה מבירורים שאני עשיתי (ועוד לא דיברנו שזה רכב שגילו פי שתיים לפחות).

ולמיטב ידיעתי המחירון של fr 09 הרבה יותר גבוה מ95k.

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...