Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת מה אתם הייתים לוקחים ובכללי איזה רכב לוקח מבחינת אמינות כוח תמורה למחיר ועוד..

רציתי לקבל השווה בין הונדה אקורד 2400 שנת 2011

לבין וולוו S60 הצורה החדשה 2000T שנת 2011

תודה לכל העוזרים

פורסם

לדעתי, מבלי לנהוג באחת מאלה, הוולוו באופן חד משמעי.

היא יפיפה, ללא ספק יותר מושקעת ואיכותית מבפנים ואומרים שהשבדים מקצוענים בכל

הקשור לארגונומיקה, נוחות מושבים ובטיחות.

ההונדה...ובכן, הונדה. ללא ספק אמינה בטירוף, אולי אפילו יותר מהוולוו אבל...הונדה.

הלב אומר וולוו והשכל...ובכן, וולוו :)

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

קודם כל, אני מקנא בך על כך שיש לך לבטים בין 2 הרכבים האלה :)

ולעניין, נהגתי רק בוולוו השכרה כזאת ונהניתי בטירוף.

מנוע חזק ומגיב מהר מאד, גיל מעולה, איכות נסיעה נפלאה ונוחות מדהימה.

קשה לי להאמין שהייתי נהנה כך על האקורד.

בהצלחה בקניה ותהנה

פורסם

יצא לי לנהוג הרבה על שני הרכבים (מנוע 200 כ"ס בוולבו).

מושבים - וולבו לוקחת (של ההונדה מצויין, אבל של הוולבו מדהים!!)

מרווח מאחור-וולבו

בגאז' - אקורד בגדול

מבחינת איכות הנסיעה שתי המכוניות דיי קרובות וטובות מאוד. לאקורד יש צמיגים רחבים ונמוכים יותר אז ההרגשה טיפה יותר נוקשה אבל גם הוולבו לא רכה כמו וולבו של פעם.

מנוע- ברור שהוולבו.

גיר - הפאוורשיפט עובד מעולה, אבל פה ושם מרגישים שזה לא אוטומט רגיל, הגיר של האקורד הוא פשוט חמאה.

אני יותר אוהב את העיצוב הפנימי של ההונדה, אבל תא הנוסעים של הS60 הוא ללא ספק המקום האיכותי יותר והמועדף עליי.

הנדסת האנוש של הוולבו הרבה יותר קלה להסתגלות.

איבזור, בהונדה תקבל יותר בפחות כסף.

בנהיגת כיף, ההגה של הוולבו יהיה יותר מערב ויחד עם המומנט מהטורבו הרכב בהחלט יתן חוויה נהדרת. להונדה יש טיפטרוניק מוצלח יותר (שליטה מההגה) ואני חייב לומר שלמנועי וי-טק יש קסם משל עצמם.

צריכת הדלק, בנהיגה יומיומית רגועה יכול שהוולבו תהיה מעט עדיפה, אבל רק יכול להיות.

בנתיים הוולבו מובילה, ועכשיו מגיע שלב ה"אבל", לאורך השנים סביר מאוד להניח שההונדה תשמור על ערכה טוב יותר, תעשה פחות בעיות ותעלה פחות לתחזק.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי של איזה רכבים הוולוו מתחרה יעני אני מדבר BMW סדרה 3 320I?, מרצדס C קלאס C180 , יש לה עוד מתחרות?

פורסם
מישהו יכול להסביר לי של איזה רכבים הוולוו מתחרה יעני אני מדבר BMW סדרה 3 320I?, מרצדס C קלאס C180 , יש לה עוד מתחרות?

AUDI A4 , ביואיק לה קרוס וכן הרכבים שהזכרת.

פורסם

תלוי מה אתה צריך מבחינת כוח אין ספק שהוולוו תיקח בלי ויכוח על זה, אך מבחינת אמינות וערך בשוק אין לשום וולוו ערך כמו של הונדה אתה תוכל למכור אותה בסכום גבוה משל הוולוו עוד כמה שנים.

פורסם

היי חברה אבא שלי קנה בסוף אתה S60 החדשה אוטו מפחיד בכוחו!!

ממש מטוס איזה איכות נסיעה והככל ממש מרוצים ממנו

• תוכן חדש...