Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדם תמים ניגש לתחנת הדלק על מנת לתדלק את הקטנוע שלו. הוא שלף את המשאבה, מילא דלק ונסע שמח וטוב לב לדרכו. בהמשך הדרך המנוע קירטע עד שלבסוף שבק חיים. במוסך הגיעו למסקנה שסולר שנכנס למערכת הדלק והמנוע הוא הסיבה לכך. הנזק ועלות התיקון התסכמו ב 1,500 שקלים. להפתעתו של הרוכב, למרות שהקבלה הראתה בפירוש שהוא חויב על מילוי בנזין 95, במשאבה שממנה הוא תדלק יצא סולר במקום בנזין 95. לאחר מספר התקשרויות עם חברת פז, זו האחרונה החליטה לבוא לקראתו והעניקה לו שוברים לשני מאפים וקפה. ככה הוא יכול לפנק את חברה שלו באיזה קפה וקרואסונים איכותיים על חשבון פז. אז מה אם הם עלו לו "רק" 1,500 ש"ח?

\http://cars.walla.co.il/?w=/4711/1884656

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אולי מדובר בניסיון לסחוט תיקון מנוע על חשבון החברה? מה מנע ממנו להוסיף למיכל סולר מבקבוק? למה נהגים נוספים לא התלוננו?



פורסם

אם אני לא טועה סולר במנוע בנזין לא יגרום לנזק, לעמות זאת תדלוק בנזין במנוע סולר יגרום לנזק בלתי הפיך למשאבת סולר ועוד חלקים שונים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...