Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע האיביזה 1400 שבמבצע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שיחה עם נציג סיאט אני משתף אותכם בתובנות:

1. כל הרכבים יגיעו עם צמיגים במידה 185.60.15.(הם קיבלו מייל על כך)

2. שאמרתי לו על השמועות לגבי 120 רכבים שמגיעים עם משענת יד הוא צחק מהעניין הזה.

שאלה למי שקיבל את הרכב:

תוכלו לציין איזה חברה ואיזה דגם הצמיגים ?

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גלגל 15 פלדה לא ממש יתרון על 14 ?

אני התקשרו שהאוטו הגיע (בטעות שלחו לי הזמנה של הדגם הבסיסי במקום הספורט :evil: )

רשום שמה משענת ו גלגל 15" לא רשום דבר על מושב לי נהג ....

פורסם

תוכלו לציין איזה חברה ואיזה דגם הצמיגים ?

נראה כמו Bridgestone B250 :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דברתי עם הסוכן, בעניין הצמיגים כן כולם מגיעים כרגע עם מידע של 15" וצד הנוסע לא הנהג יש אפשרות לכיוון הכיסא, למעלה למטה לא זוכר בדיוק מה. (לא הולך לשבת שם מצטער).

בעניין המשענת הסוכן אמר לי שלא ידוע לו שום דבר על זה...

בדקתי בספר של המידות צמיגים לפי חוק (לא פיזית אלה חבר) אמר לי שהמידע המקסימאלית שאפשר לעלות לרכב הזה הוא:

215\45\16

215\40\17!!!!!!

אני כרגע לא מאמין עד שאני יראה את זה מול העניים שלי...

האם מישהו יודע יותר פרטים אם זה באמת נכון אני ישמח לדעת.

ועוד דבר מי שרוצה גאנט מקורי של סיאט (4 סוגים לבחירה) בתוספת של 2000 שקל, ומי שרוצה 16 תוספת של 5000.

מקס.

פורסם
ועוד דבר מי שרוצה גאנט מקורי של סיאט (4 סוגים לבחירה) בתוספת של 2000 שקל, ומי שרוצה 16 תוספת של 5000.

מאיפה המידע הזה? דיברתי עם הסוכנים ואמרו לי שאין אפשרות להרכיב גאנט מקורי..

מי שמתקין הוא פרטי? אם כן מאיפה הוא מביא גאנטים מקוריים?

פורסם

מסכים עם שומאכר השכונה חוגגת בסיאט, החל מנציגי המכירות עד לזה שאין רכב מבחן וכלה בזה שהם לא חוזרים ללקוחות. תנסו להתקשר למספר שבגב דף הנתונים של איביזה ותקבלו מוזיקה ו...ניתוק! העדפתי להוסיף 4K ולקבל שירות אחר בסקודה. מה שמדהים זה שזה אותו יבואן.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
זה רק תמוה מבחינתי, או שזה נשמע כמו שוק ולא כמו יבואן מה שהולך פה עם הרכבים? מזמינים רכב, אף אחד לא יודע עם מה הוא מגיע, יש משענת יד או אין צמיגים 14 או 15, כיוונון גובה למושב הנוסע, מה זה השטויות האלה?! הזמנת רכב, אתה אמור לדעת בדיוק מה יש בו (והכוונה היא כמובן שהנציגים שמכרו את הרכבים אמורים להגיד ללקוחות, הרי זה מה שרשום בחוזה, לא?). אז פתאום מצ'פרים רכבים מסוימים, ואחרים לא? לא מבין את צורת ההתנהלות הזאת. מישהו מוכן להסביר לי, או שזה מקובל והכל טוב ויפה?

קחו לדוגמא בהתאם לתגובה של פותח השרשור, מישהו אחר שהזמין את אותו הרכב, יתבאס כי הוא לא יקבל משענת יד, צמיגים 15" ועוד תוספות שלא יהיו אצלו? :roll:

הרוב יקבלו בדיוק את מה שהם הזמינו ויהיו כנראה עוד 120 שיקבלו בנוסף למה שהובטח להם גם תוספות בונוס. גם זה לא בסדר?! העיקר כל היום לזרוק בוץ גם כשמקבלים מעבר למה שהובטח. אתם יהודים טובים. מזכיר את המערכון של הגשש שהשקיע בבנק וקיבל יותר אז הוא חושב שעבדו עליו. וואו, כמה אנשים יזכו גם לתופסת של משענת יד. טרגדיה. באמת.

פורסם

f2, גם בשקודה אתה יכול להתקל בימים בהם בשירות מונמנם (בלשון המעטה).

מניסיוני ומניסיונם של חברים - היחס של סיאט בהרצליה - מתחת לכל ביקורת. גישה מזלזלת ומגעילה (בניגוד לסניף בראשון, שם היחס נעים וחביב משמעותית).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם הוילון האחורי מגיע עם הרכב כצ'ופר?או שזה תוספת ?

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

תיקון...

חזרתי מהסוכנות ראיתי את הגאנטים לא משהו מיוחד יש מבחר גדול, הבעיה שזה לא מקורי... 2000 שקל גאנט רגיל שאפשר להשיג בכל חנות.

בעניין ההתקנה, בוחר גאנט וכשאתה מקבל את האוטו אתה מקבל אותו עם הגאנט החדש... או מה שמגיע עם האוטו באורגינל בחירה שלך.

דבר חשוב לדעת: יש לכם אפשרות לשמור את הצמיגים הפשוטים שמגיעים עם הרכב...

סתומרת בעיסקת ה2000 שקל אתה מקבל 4 צמיגים + גאנט + 4 צמיגים + טסות... מדובר על הגודל 15"

מקס.

פורסם

אני בספק אם ב-2000 ש"ח אתה מקבל גם 4 ג'אנטים וגם 4 צמיגים.

פורסם

הדבר הראשון שאני אשנה ברכב זה להעיף את הטאסות המכוערות האלה..

אם אכן הצמיגים מידה 15", מה הפרוצדורה להגדלת הג'אנט למידה 17"\16"?

פורסם

כשהייתי בסוכנות כבר הוצאתי את הכרטיס אשראי לבצע את העסקה אחרי שהבנתי שזה לא מקורי ביטלתי.

ולפני הביטול אמרתי לסוכן תשים לי את הצמיגים עם הגאנטים בבגאז,כשאני יבוא לקחת את האוטו, לא ניראה לי שהסוכן הבין אותי לא נכון וחשב שאני רוצה לקבל את האותו על בלוקים..

לפי החוק מותר לשנות את הרכב סיאט איביזה 1.4 5 דלתות, מידה מקסימאלית היא 215\40\17...

מקס.

פורסם
כשהייתי בסוכנות כבר הוצאתי את הכרטיס אשראי לבצע את העסקה אחרי שהבנתי שזה לא מקורי ביטלתי.

ולפני הביטול אמרתי לסוכן תשים לי את הצמיגים עם הגאנטים בבגאז,כשאני יבוא לקחת את האוטו, לא ניראה לי שהסוכן הבין אותי לא נכון וחשב שאני רוצה לקבל את האותו על בלוקים..

לפי החוק מותר לשנות את הרכב סיאט איביזה 1.4 5 דלתות, מידה מקסימאלית היא 215\40\17...

מקס.

האם אפשר פשוט להתקין את הג'אנט מידה 17" על הצמיג 15", או שצריך לקנות צמיגים חדשים והוציא אישורים ממשרד הרישוי?

• תוכן חדש...