Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אורות ערפל קדמיים מסנוורים בטירוף גם הם, במיוחד כאשר אתה עולה בעלייה ובסוף העלייה יש מישור אליו נוסעות מכוניות או כאשר יש שקעים בכביש, אחוריים דווקא הרבה פחות. זה פשוט שורף את העיניים. אני מקווה שלא תיסע יותר עם פנסי ערפל כשלא לצורך.

כאשר אני רואה רכב עם פנסי ערפל, אני משתדל לעבור לנתיב אחר כדי שהוא לא יסנוור אותי.

1. קרא שוב את מה שכתבתי, בחיים לא נסעתי עם אורות ערפל דולקים שלא לצורך.

2. היגיון פשוט שלי, אורות הערפל הקדמיים מאירים את החלק שבין הפגוש לתחילת עלומת האור של אורות הדרך.

לפי היגיון זה, אין שום סיכוי שבעולם שהם יסנוורו אותך (גם אם אתה מלפני, מצדדי, מאחורי או מאיפה שרק תרצה).

אולי אני טועה, אני מאוד ישמח להבין איך אור שמכוון נמוך יותר יסנוור לפני אור שמכוון גבוהה יותר.

פורסם

למה באמת אין פשוט סימון סטנדרטי לבלימת חירום? היה מציל כבר אלפי חיים או עשרות אלפים בכל העולם יכול להיות ...

פורסם

מוזר מה שאתם אומרים על אורות הערפל, הם מכוונים להאיר את 10 המטרים הראשונים לפני האוטו, לא יותר. ברכבים שבהם זה מותקן אפטר מרקט - אולי באמת יש בעיה, אבל ברכבים שבהם זה מובנה - לא אמור לסנוור.

אני אישית משתמש בהם רק אם אני באיזה שביל\סמטה חשוכים - ע"מ להימנע מבורות, מסמרים, סודנים ישנים. או כשאני לבד בכביש חשוך, אבל זה רק בגלל העובדה שיש חוק נגד זה ולא בא לי לתת למדינה עוד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אורות ערפל מכוונים למטה, אבל כאשר החרטום של הרכב עולה ביחד לרכב לפנים זה מסנוור כי מדובר על מנורות חזקות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זה בגלל שאת נהגת. אם נהג היה מדליק משולש אזהרה היינו מתייחסים לאיתות ביותר כבוד.

יש אותך במצחיק?

ומשולש אזהרה לא מדליקים, מציבים אותו מאחורי הרכב במקום הנראה לעין של משתמשי הדרך,

בזמן שרכב נעצר בדרך כלל בשל תקלה על השול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מוזר מה שאתם אומרים על אורות הערפל, הם מכוונים להאיר את 10 המטרים הראשונים לפני האוטו, לא יותר. ברכבים שבהם זה מותקן אפטר מרקט - אולי באמת יש בעיה, אבל ברכבים שבהם זה מובנה - לא אמור לסנוור.

אני אישית משתמש בהם רק אם אני באיזה שביל\סמטה חשוכים - ע"מ להימנע מבורות, מסמרים, סודנים ישנים. או כשאני לבד בכביש חשוך, אבל זה רק בגלל העובדה שיש חוק נגד זה ולא בא לי לתת למדינה עוד.

נו 10 מטר קדימה זה מספיק בשביל לסנוור את הרכבים לפניך שנמצאים במרחק זה. אם הפחד שלך הוא מלקבל דו"ח לא נראה לי שלא תקבל אותו אם תטען שאתה לבד בכביש, היות ואסור להדליק אותם בכל מקרה מבחינת החוק, כאשר הראות טובה.

פורסם

גם אני מדליק אורות מצוקה בבלימות פתע. עד עכשיו הייתי בטוח זו המצאה שלי.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
1. קרא שוב את מה שכתבתי, בחיים לא נסעתי עם אורות ערפל דולקים שלא לצורך.

2. היגיון פשוט שלי, אורות הערפל הקדמיים מאירים את החלק שבין הפגוש לתחילת עלומת האור של אורות הדרך.

לפי היגיון זה, אין שום סיכוי שבעולם שהם יסנוורו אותך (גם אם אתה מלפני, מצדדי, מאחורי או מאיפה שרק תרצה).

אולי אני טועה, אני מאוד ישמח להבין איך אור שמכוון נמוך יותר יסנוור לפני אור שמכוון גבוהה יותר.

ההגיון אומר שאתה צודק.

בשטח אתה טועה. אורות ערפל מסנוורים.

יצא לי לנסוע בטיולי מועדון אלפא לא אחת עם חבר שמדליק אותם באופן קבוע, גם ביום שמש בהיר. הם מסנוורים.

אחרי שהערנו לו הוא הפסיק.

פורסם

אצלי ברכב הכפתור שמפעיל אורות חירום ממוקם טיפה רחוק מההגה ולכן זה מסוכן להתעסק בזה בזמן בלימת חירום מכיוון שהדבר יפגע ביכולת שלי לבצע בלימת חירום בצורה הטובה.

פורסם

לא כל סכנה מחייבת בלימת חירום. פקק או עומס תנועה הגורם האטה משמעותית, מכשול כגון פסי האטה בכביש ראשי וכד' אינם מצבי חירום ויש זמן ללחוץ על כפתור תאורת החירום כדי להזהיר את המגיעים מאחוריך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא כל סכנה מחייבת בלימת חירום. פקק או עומס תנועה הגורם האטה משמעותית, מכשול כגון פסי האטה בכביש ראשי וכד' אינם מצבי חירום ויש זמן ללחוץ על כפתור תאורת החירום כדי להזהיר את המגיעים מאחוריך.

אם אין בלימת חירום סביר להניח שגם לא צריך להזהיר.

פורסם

דומני שכתבתי על כך בשלב יותר מוקדם של השרשור: בגרמניה, למשל, כל רכב שמצטרף לפקק תנועה מפעיל את מהבהבי החרום על מנת להזהיר את הבאים אחריו שעליהם להאט באופן חד או לעצור. זאת בנסוף לשלטים המזהירים מפני הפקק המוצבים מספר קילומטרים לפני העצירה. את המנהג סיגלתי לעצמי גם בארץ.

ובתנאים אחרים - אני נוהג להפעיל את המהבהבים כאשר אני עובר את פסי ההאטה שבכניסה הדרומית לעכו (שני פסים בכל אחד מצידי מסילת הברזל) - על מנת להזהיר את הבאים מאחורי שלמרות שמדובר בכביש בין עירוני יש להאט בו עד כמעט עצירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פה משתמשים די הרבה באורות המצוקה, כאשר נהג מונית רוצה לעצור לנוסע ברחוב מספר מ׳ לפני הוא כבר יפעיל איתותי מצוקה, אותו דבר יקרה כדי להתריע על סכנה או מכשול כלשהוא בכביש או רוכבי אופניים וכדומה.

כשאני נוסע עם החברים שלי אנחנו גם מתריעים על כל הדברים האלה ובנוסף משתמשים באורות מצוקה כדי להתריע על מצלמות מהירות ושוטרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...