Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

googel maps בישראל

נהגת שודים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

במהלך ביקור באיזור הצפון הבחנתי ברכב של אתר האינטרנט GOOGEL

אשר מסייר בצפון הארץ ומצלם את הכבישים והסביבה מהקרקע בעזרת הרכב שמצורף בתמונות.

לדברי מתפעלת הרכב היא יוצאת לסיור ברחבות העיר ונוהגת בכל כביש אשר יש דרך גישה אליו.

ברגע שיש מספיק מידע במחשב ויש צורך להעבירו, היא עוצרת בחניה מסודרת ופורקת את המידע מהמחשב

המותקן בתוך הרכב ומגבה אותו.

לא הספקתי לשאול אבל מענין מה מדינת ישראל עושה בנידון באיזורים של מתקנים רגישים.

ל'

1.JPG

2.JPG

3.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדינת ישראל היא לא היחידה שיש לה מתקנים רגישים ובטח לא זאת שהמציאה את העניין.

כמו בכל מדינה, לגוגל יש הזכמים מול המדינה לגבי מה מותר ומה אסור לצלם. עניין של מיקוח.

אגב, חסיון המידע לא פועל רק בנושא של מתקנים בטחוניים, אלא גם בנושא צנעת הפרט. לא בטוח שכל אדם ירצה שפניו יופיעו ברבים באינטרנט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המיפוי הזה נעשה רק אחרי שממשלת ישראל אישרה לגוגל לבצע אותו.

לגבי מתקנים רגישים, לגוגל לא תהייה אליהם גישה בדיוק כמו שאת ואני לא יכולים להגיע אל הש.ג. שלהם ולפנות לשומר בזו הלשון: "אהלן מלך, אני ממש ממהר אז תפתח לי את השער כי יש לי לחץ זמן".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסור לצלם מתקנים רגישים גם מבחוץ. אפילו את הש.ג

גוגל לא קיבלו אישור לכך ולכן היא לא תיסע שם או לחליפין אסור להם להעלות את התמונה.

לגבי הכותרת, מדובר על GOOGLE ולא GOOGEL

סוף סוף מיפוי בישראל. המיפוי הלוויני של ישראל בגוגל הוא מלפני עשור בערך, וברזולוציה מאוד גרועה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק תיקון קטן - לא מדובר במיפוי אלא ב-street view - צילום של רחובות העיר אשר ממופה על המפות ומאפשר לך לקבל מושגים כיצד נראה אתר שמעניין אותך. מצאתי את המערכת שימושית ביותר כאשר הכנתי כמה נסיעות (ארה"ב, ספרד, צרפת, שויצריה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...