Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:wave2:ערב טוב לכולם, :-D

חדשה כאן..מתלבטת בקנייה בין גרנדה 1.25 או 1.4 ידנית בשנתונים 2007-2008...

האם באמת יש הבדל גדול בינהם מבחינת צריכת דלק או ביצועים? הנסיעות שלי רובן בינעירוניות.

בכללי, מחפשת רכב לרכישה בתקציב של כ 25000 ש"ח, יודעת שהגטס היא אופציה זולה ובסיסית,

אבל מתיחת הפנים נעשתה רק בשלהי 2006, מה שמקפיץ את המחיר...

מחפשת רכב קטן ,זריז ואמין, בשנתון הכי מתקדם...לא פחות מ-2005, יש חיה כזו, מלבד הגטס שזוללת דלק?:roll:

פורסם

הגרנדה רכב טוב,מרווח,בטיחותי וחסכוני,עדיפות למנוע 1.4,לדעתי ה1.25 פשוט חלש,מנוע דומה יש לי בפנדה וקשה לי להבין איך סופר מיני נוסעת עם כזה מנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם ההתלבטות היא בין גרנדה פונטו לגטס, עליך לקחת בחשבון שהאחרונה היא בעלת דירוג לא מחמיא במבחן ריסוק, בעוד הראשונה נהנית מדירוג של חמישה כוכבים.

מעבר לכך, הרכב הזה נידון בפורום בהרחבה מספר רב של פעמים. אנא בצעי חיפוש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בתקציב הזה בשביל פונטו תצטרכי לרדת לכיוון הספייס.

לנסיעות בינעירוניות עדיף 1.4, יהיה הרבה יותר מהנה ונוח לנהוג על מנוע כזה לעומת ה1.25L.

כעיקרון אין הרבה הבדל בצריכה, זה רק 150CC שזה לא הרבה בכלל.

מעשית, למנוע הגדול יהיה קל יותר להאיץ, משמע סל"ד נמוך, משמע פחות דלק.

פורסם

1.25 מנוע שיושב מצויין על פנדה מתקשה לסחוב את הפונטו הכבדה אפשר לסתדר איתו ביום ביום

אבל הוא לא מיועד לביצועים\עקיפות מהירות וגם בעליות קשות הוא יתאמץ. קחי את הפנדה בתור אופציה אותה המנוע

סוחב בכבוד.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
אם ההתלבטות היא בין גרנדה פונטו לגטס, עליך לקחת בחשבון שהאחרונה היא בעלת דירוג לא מחמיא במבחן ריסוק, בעוד הראשונה נהנית מדירוג של חמישה כוכבים.

הגטס קיבלה 4 כוכבים במבחני הריסוק, זו לא תוצאה רעה.

פורסם

לכאורה אתה מתבלבל עם רכב אחר או רמת הגימור הזולה - GLF.

הרכב זכה בשנת 2003 ב4/5 כוכבים. נכון לשנת 2003 ולמכונית סופר מיני מדובר בתוצאה טובה.

זה כמובן תקף על רמת הגימור הגבוהה לפניי שהיה ESP. במודלים המתקדמים יש גם ESP ככה שאולי היה מקבל 5 כוכבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טוב, כנראה שלא חידדתי את דבריי אז אנסה שוב:

יונדאי גטס ברמת גימור GLF מגיעה עם (נדמה לי) כרית אויר אחת וללא ABS. פיאט גרנדה פונטו, לעומתה, מגיעה גם בגרסת הבסיס עם לפחות 4 כריות אויר, ABS ודירוג של חמישה כוכבים במבחן ריסוק.

מקווה שעכשיו זה יותר מדויק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

25 אלף ש"ח לא יספיקו לגרנדה, אלא לפונטו ספייס. אם הגטס שבה את מתעניינת היא ידנית, זו יכולה להיות דוקא אחלה בחירה בתקציב הזה, וצריכת הדלק שפויה גם לפני מתיחת הפנים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

כפי שציינתי, היתה לי כזאת במשך מספר חודשים. לגבי 4 כריות (2 קדמיות+2 במושב) אני בטוח באופן מוחלט. אני לא זוכר האם היתה גם כרית וילון, לכן השתמשתי במילה "לפחות".

בכל מקרה - 2 כריות אויר או 4 - לפיאט יש ABS. זוהי תוספת שאין להקל ראש בחשיבותה.

פורסם
1.25 מנוע שיושב מצויין על פנדה מתקשה לסחוב את הפונטו הכבדה אפשר לסתדר איתו ביום ביום

אבל הוא לא מיועד לביצועים\עקיפות מהירות וגם בעליות קשות הוא יתאמץ. קחי את הפנדה בתור אופציה אותה המנוע

סוחב בכבוד.

אם אין משפחה זאת יכולה להיות אופציה,למרות שפונטו ELX עם 80 כ"ס ניראית לי עדיפה.

אלעד,

זה הרכב שלך שהשתתף במגזין הגה מול מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...