Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שזה בלתי אפשרי..(1 ל100).

אני רוצה לקנות רכב ב5000 ש"ח(יש מצב שאוסיף קצת לדגם של 86) ככה לתקן את האוטו קליל-עוד איזה 2000 ש"ח.

יש סיכוי למצוא פיאסטה במצב טוב (אחרי 18 שנה על הכביש) שלא תשב כל חודש במוסך והתיקונים שלה יעלו לי יותר מהאוטו.?

כאילו יש מצב שאוכל להשיג פיאסטה מאנשים מבוגרים כי אמרו לי שמצעירים לא ממש כדאי לקנות-האוטו בדרך כלל קרוע ולא שמור(בדרך כלל). ו

האם זה נכון שמצעירים לא מומלץ לקנות(כי בטח רוב בפיאסטות הן של צעירים וכמעט בטוח אצטרך לקנות ממישהו צעיר).

תודה.

פורסם

אין אוטו שנמצא 18 שנה על הכביש ולא יהיה במוסך, גם אם נסעו בו המון וגם אם לא נסעו

בו בכלל. אתה יכול למצוא פיאסטה במצב טוב יחסית לשנת 86, אתה לא תמצא פיאסטה

במצב טוב כמו שנת 98.

נכון שתמיד עדיף לקנות אוטו ממבוגרים מכיוון שהם לא יעשו על אף אחד פוזה, כמו שרוב

הצעירים עושים כאשר הם מקבלים את האוטו הראשון שלהם.

בכל מקרה אני במקומך עם התקציב הזה הייתי שוקל לקנות קטנוע 50 סמ"ק, היה לי אוטו

ב13 אלף שקל שהיה 10 שנים על הכביש והוא היה במצב יחסית טוב מאוד לשנת 94

ועדיין הגעתי איתו מספיק למוסך ב7 חודשים שהיה לי אותו.

רנו קליאו 96 RT

פורסם

אממ יש לי תקציב יותר גדול...

אני יכול גם להרשות לעצמי םיאט אונו S70 שנת 94 ככה ב12 אלף

אבל יש כאלה שאומרים לי שכדאי לי כאוטו ראשון, אוטו בכמה אלפים בודדים (לא יודע למה).

והאם עדיף לי לקנות פיאסטה ב11-12 אלף (ואיזה דגם תוכלו להמליץ לי) או פיאט אוטו s70 1.4 באותו מחיר...

פורסם

תנסה כאן:http://www.cartel.co.il/private/default.asp?Search=1&OrderBy=&AscDesc=&Page=1&iAreaCodeID=0&iCompanyID=68&iModelID=706&fPrice2=&iAuto=&iYear=&iMotor=&iHand=&SearchFor=

בהצלחה.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

פיאסטה MK2 מודל 88 תהיה הרבה יותר אמינה מאונו 92... שים לב במודל 88 יש גיר 5 הילוכים, לכן כדאי ללכת על הדגם הזה - האוטו ממש מגניב! מומלץ!

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

ואללה אחלה אתר, תודה.

אז מה אתם אומרים כדאי לי ללכת על פיאסטה 88-90 מאשר האונו?

מבחינת אמינות, נסיעה וכד'?

יש.הייתה למישהו פיאסטה מאותם השנים שיכול לכוון אותי על השנה שכדאי לקנות.

פורסם

אם קונים רכב בשנה כזאת זה רק פיאסטה או חיפושית! אז פשוט תתחיל לחפש ואל תנוח עד שתמצא פיאסטה מזקנים במצב טוב.. 8) בהצלחה

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם

שלא לדבר על התוספות שהוא עשה לה-חלונות חשמל עם מנגנון אלקטרוני,נעילה מרכזית,ואזעקה.... :oops:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
שלא לדבר על התוספות שהוא עשה לה-חלונות חשמל עם מנגנון אלקטרוני,נעילה מרכזית,ואזעקה.... :oops:

:mm_nah:

הגדולה של הפיאסטה היא בפשטות שלה הוספת ג'אדג'טס מקלקלת את המקור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלא יספרו לך שאחזקת רכב ישן היא יקרה, ודורשת שהיה מתמדת במוסך.

הקפד על קנית רכב טוב, ולא כזה שתצטרך על ההתחלה "להשקיע 2000 ש"ח בתיקונים" כדבריך, וזה אומר לא להתבייש לקנות רכב במחירון מלא, גם אם החבר'ה מסביב יאמרו שאתה "פראייר" , למד לטפל לבד, עם כלים נכונים וספר טיפולים צמוד, וכמובן שתתרחק מאיטלקיות :wink:

זו טבלת הטיפולים ברנו5 שהיה איתי ב4.5 השנים האחרונות ונמכר לא מזמן:

רובם המוחלט של הטיפולים, הם טיפולים שוטפים, חלק קטן מהטיפולים הם תיקוני תקלות. גם לא נעשה נסיון לחסוך בכסף: כשהמצנן היה צריך לעבור טיפול, הוא הוחלף בחדש, ולא עבר ניקוי. כשהיה צריך להחליף אלטרנטור, הוא הוחלף לאלטרנטור משופץ מחו"ל, מהמפעל. בסה"כ דובר על רכב שמאפשר לא להרים מכסה מנוע בין טיפולים שוטפים (יש מחוון גובה שמן בלוח השעונים, כך שאפילו בדיקת שמן לא צריך לעשות, בלי קשר לעובדה שאף פעם לא היה צורך בהוספת שמן, חוץ מהחלפות השמן) , נוסע ביומיום לי-ם, וגורר בסופי שבוע נגרר עם טרקטורון טיולים, כולל המשפחה.

170000 כיוון שסתומים, הח' שמן ומסנן, הח' שמן גיר, הח' מסנן אוויר 110

הח' מסנן דלק, הח' משאבת מים לחדשה. 280

175000 הח' שמן מנוע 35

180000 הח' שמן מנוע, החלפת אלטרנטור לבוש משופץ 735

185000 הח' שמן מנוע 35

190000 הח' רפידות בלם קדמיות, הח' שמן מנוע, בדיקת כל הבלמים 165

195000 הח' שמן מנוע ומסנן, הח' רדיאטור לחדש פלוס נוזל קירור 800

197000 הח' בולמים אחוריים לתוצרת RECORD 350

200410 הח' שמן מנוע ללא מסנן 35

בדקתי בלם שמאלי קדמי, כמעט חדש.

בדקתי בלם שמאלי אחורי, יש עוד 2 מ"מ בשר, צריך לשקול החלפה.

200800 הוחלף מיסב בגלגל אחורי שמאלי 55

202500 הוחלפה רצועת מנוע 6PK א 1710 25

הוחלף מסנן אוויר, נבדק מצבר 20

210000 הוחלף שמן מנוע ופילטר 60

הוחלפו כבלי הצתה 50

הוחלף מכסה מפלג 40

נבדק נוזל בלם, נבדק שמן גיר

212000 הח' נורה ימנית קדמית ראשית 25

214200 הח' ציריה שמאלית למשופצת אצל ********

300 ש"ח במזומן, 23.4.04

כמובן פלוס החלפת שמן גיר. 335

סה"כ 44 אלף ק"מ, ו3155 ש"ח תיקונים וטיפולים.

פורסם

סחתיין , חנן, מחליף שמן כל 5000 ק"מ :)

אני רק מסתייג מ"תתרחק מאיטלקיות", לאבי יש פיאט אונו 60S מודל 1992 מזה 8 שנים, הרכב ספרטני ביותר (אפילו אין מזגן) אבל אמין כמו גוש ברזל יצוק, ב 8 שנים הוא החליף רק רדיאטור וסטרטר, וזה בלי שהרכב מטופל בקפידה כמו הרנו שלך (הוא מאמין בתחזוקת שבר, לצערי).

אחד הדברים הנפלאים באונו הוא שהחלקים שלה זולים בצורה מגוחכת כמעט, פנס ראשי קומפלט של מאגנטי מארלי עלה לנו פחות מ 150 ש"ח, חלקים כמו רדיאטור וסטרטר עולים מאות בודדות...

מה שכן, רמת הייצור לא אחידה, ויש רכבים שמראים אמינות מפוקפקת, במיוחד כאלו עם ההזרקה.

אלו שלא אפילו די מהנים לנהיגה (כל עוד לא חם מדיי...)

ה "תתרחק" אם כך, תופס לגבי הרוכש התפרן יותר לאלפא/לנצ'יה ופחות לפיאטים נפוצים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מה שכן, רמת הייצור לא אחידה, ויש רכבים שמראים אמינות מפוקפקת, במיוחד כאלו עם ההזרקה

אמרת הכול במשפט הזה. אחד לא מבין למה מלכלכים על איטלקיות, ואחד לא מוכן להתקרב אליהן, ושניהם התנסו במכונית מאותו דגם, מאותו פס יצור.

אני מאלה שלא יסכים להתקרב למוצר איטלקי, גם אם הוא יעלה עשירית ממוצר מקביל, לא איטלקי.

אבל בוא לא נמשיך, זה אחד מאותם ויכוחים שיכולים להימשך לעד.

פורסם
ואללה אחלה אתר, תודה.

אז מה אתם אומרים כדאי לי ללכת על פיאסטה 88-90 מאשר האונו?

מבחינת אמינות, נסיעה וכד'?

יש.הייתה למישהו פיאסטה מאותם השנים שיכול לכוון אותי על השנה שכדאי לקנות.

באמצע 89 הדגם שונה (לMK3). המרכב של MK1 ו MK2 זהה, ההבדל בבודי בלבד ובפנים הרכב (דש-בורד "מודרני יותר).

תלך על הדגמים 1 או 2 מנועים 1117cc או 957cc שהם אמינים מאוד ותמצא כאלו עם מזגן אפילו. כמו שראית באתר המחירים לא בשמים, חלקם במצב מצויין מכנית וקוסמטית.

את הMK3 אני לא מכיר, אבל שמעתי שהם סבלו ממס' בעיות בשנים הראשונות שלהם.

בהצלחה.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
מה שכן' date=' רמת הייצור לא אחידה, ויש רכבים שמראים אמינות מפוקפקת, במיוחד כאלו עם ההזרקה[/quote']

אמרת הכול במשפט הזה. אחד לא מבין למה מלכלכים על איטלקיות, ואחד לא מוכן להתקרב אליהן, ושניהם התנסו במכונית מאותו דגם, מאותו פס יצור.

אני מאלה שלא יסכים להתקרב למוצר איטלקי, גם אם הוא יעלה עשירית ממוצר מקביל, לא איטלקי.

אבל בוא לא נמשיך, זה אחד מאותם ויכוחים שיכולים להימשך לעד.

אולי איטלקיה לא תסע לך כל הזמן, אבל כשהיא תסע - אתה תיהנה מכל רגע... :wink:

חנן-ג'יפולוג, הרנו 5 שלך לא היתה במקרה אדומה ??? וה-CJ לבן ??? :shock:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...