Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן חיכיתי לדגם החדש של הג'טה. משכתי בשיניים והנה הוא הגיע....

רק בשביל שאני לא אקח אותו!!!

למען הגילוי הנאות - אני מקבל את הרכב בליסינג וההתלבטות שלי לאורך כל הדרך היתה בין הג'טה לפוקוס סטיישן טיטניום בנפח של 2.0.

למרות ההפרשים במחיר הליסינג (פולקסווגן לא נותנים את אותן הנחות כמו דלק מוטורס לליסינג) בסופו של דבר החלטתי באמת על הג'טה מסיבות כאלו ואחרות.

הכל טוב ויפה עד שהייתי צריך להחליט על צבע לרכב - פה מסתבר שאם אני רוצה משהו אחר חוץ מלבן, המחיר עולה ב- 4,000 ש"ח. במילים אחרות - מחיר מחירון של ג'טה לא בצבע לבן הוא 143 אש"ח.

לא יודע איך זה ברכבים אחרים של צ'מפיון מוטורס (אודי, סקודה, סיאט), אבל חיוב נוסף בגין צבע מטאלי זה משהו שפס מן העולם כבר לפני 10 שנים בערך. לא יודע מאיפה יש להם עוד את החוצפה הזו לדרוש תוספת מחיר על צבע!!! זה לא קיים כבר לא ברכבים של דלק מוטורס (פורד ומאזדה), לא בהונדה וקשה לי להאמין שיש עוד יבואן בארץ שדורש תוספת מחיר על צבע...

לא מספיק שהרכב מגיע עם אבזור שברמות המחיר שלו הוא מינימאלי שמבמינימאלי? למי שלא יודע, הרכב מגיע בלי מערכת בלותות' מובנית, בלי קרוז קונטרול, ללא פנסי ערפל, ובעצם בלי שום goodies כלשהם.

זה כל כך עצבן אותי, שפשוט החלטתי לוותר על הרכב. פשוטו כמשמעו.

פולקסווגן היקרים, הג'טה החדשה הוא בהחלט רכב נחמד אבל זהו. לא יותר מזה!!! לא מאמינים? תקראו קצת ביקורות מקצועיות.

אם אנחנו הצרכנים לא נעמוד על הרגלים האחוריות ונעצור את העושק הזה, הוא ימשך. אז הנה אני מביע את דעתי ולא רק על הנייר אלא במעשים שממש. כולי תקווה שיצטרפו אלי עוד רבים וטובים ששקלו ברצינות לרכוש/לקחת בליסינג את הרכב.

למחות בקול אפשר מפה עד מחר. זה לא מזיז לאף אחד. אבל אם המחאה תתבטא בכסף, אני מבטיח לכולם שהיא תעשה את עבודתה נאמנה.

פוקוס, here I come

פורסם

מסכים איתך לגבי התוספת של הצבע, אם כי אני בטוח שבעזרת יכולת מיקוח בסיסית תוכל להוריד את התוספת הזו.

בלי שום קשר, התמחור של הרכב אכן קצת גבוה והאבזור לא בהתאם. הרכב עצמו בסה"כ דיי טוב אבל התנאים לרכישתו לא ממש מוצלחים.

מבחן על הג'טה

פורסם
מסכים איתך לגבי התוספת של הצבע, אם כי אני בטוח שבעזרת יכולת מיקוח בסיסית תוכל להוריד את התוספת הזו.

בלי שום קשר, התמחור של הרכב אכן קצת גבוה והאבזור לא בהתאם. הרכב עצמו בסה"כ דיי טוב אבל התנאים לרכישתו לא ממש מוצלחים.

מבחן על הג'טה

גם אני חשבתי שזה רק עניין של קצת משחקי כוחות ומסחרת שוק..... הצבתי אולטימטום לחברת הליסינג בנושא, הם ניסו לעשות כל מה שהם יכולים וחזרו אלי ואמרו שאין מה לעשות. פולקסווגן לא מוכנים בשום פנים ואופן לבטל את התוספת. לא רק לא מוכנים לבטל, לא מוכנים אפילו להוריד שקל...

פורסם

האמת שבדר"כ יש הבדל בין צבע מטאלי לרגיל אבל לא של 4000 ש"ח.

ברוב המקרים מדובר בהבדל של 1000-2000 ש"ח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לדעתי מדובר בטריק עלוב להורדת מחיר המחירון של VW .

אולי בכדי למשוך לקוחות לאולם התצוגה ואז לתת הנחה על החשבון.

או לצרכי הגדרת שווי מס נמוך יותר ולאגרת רישוי, בכל אופן כשהזמנתי

גולף לפני חדשיים הופתעתי מהפער הענק ממחיר המחירון למחיר על הכביש.

פער שהיה גדול משמעותית מהמתחרות שלה, בנוסף כל תוספת מתומחרת

במחירים שערורתיים .

פורסם

גם בפיאט דורשים תוספת מחיר בעבור צבע מטאלי וכנל סיטרואן בעבור צבע מסויים. אז אפשר וכדי להימנע ,הגטה החדשה מתומחרת גבוה ומאובזרת מעט יותר מפורד מודל T למי שזה מתאים שיבושם לו. לטעמי לא כל מה שכתוב לו על התחת tsi שווה זהב בטח שכאשר למעט המנוע והגיר הכל דיי בינוני ומצוקמק בשביל להבין על מה אני מדבר תשווה את רשימת האיבזור שמגיעה עם הסי 4 טורבו לזו של הגטה שהרי שתיהן עולות אותו הדבר...

תתחדש ותהנה עם הפוקוס 

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

כל הכבוד!

אני בטוח שלא תצטער. בחרת ברכב טוב יותר והרבה יותר הגיוני מבחינת עלות.

תוספת עבור צבע אכן חלפה מזמן מהעולם, רק בצ׳מפיון עדיין מתעקשים על זה.

ניראה אותך קונה איביזה ב-69900 ככתוב בפרסומות הענק, זה אכן מתאפשר אבל בתנאי שהרכב יהיה או לבן או...לבן!

דרך אגב,גם בג׳טה היוצאת אשר הוצעה לליסינגים היה מבחר של צבעים שכללו לבן,לבן ועוד לבן.אבל שם גם היו מידי פעם כמה שחורות ללא תוספת מחיר!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

קניתי לא מעט מכוניות בחיי ונכון שלא מכל היבואנים אבל תמיד תמיד היתה תוספת על צבע מטאלי. זה לא שמוכרים לך עוגיה ושואלים אם אתה רוצה תוספת של שומשום מלמעלה. יש הבדלים בעלות החומרים ויש יצרנים ויבואנים שמגלמים את זה במחיר ויש כאלה שמציעים את זה כתוספת.

פורסם

אני רק חייב לציין בחו"ל כמעט הרוב המוחלט של המכוניות מגיעות ללא צבע מטאלי וזו אופציה שצריך להוסיף בתשלום.

פורסם

גם אני ירדתי מג'טה מאותם סיבות והזמנתי את C4. הופתעתי לגלות שאין תוספת עבור צבע כל שהו (אולי בגלל שאין צבע לא מטלי)

מה גם שיש 4 ימי מכורות שבהם C4 עולה 133K על הכביש

בברכה netmag.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם , הזמנתי את הג'טה החדשה בליסינג , מחכה לתשובה בענין התוספת לצבע.

לפי מה שרשום במחירון יש תוספת 4000 ש"ח לצבע מטאלי שזה אומר כל הצבעים חוץ מלבן.

אעדכן בהמשך.

• תוכן חדש...