Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סוזוקי ליאנה מודל 2008 GLX. אתמול נדלקה לי נורה בלוח השעונים שלפי הספר רכב מתריעה על בעיה במערכת הפליטה. לקחתי היום בבוקר את האוטו למוסך מורשה של סוזוקי, ולאח בדיקה (שעלתה לי 350 ש"ח), אמרו לי שצריך להחליף את הממיר הקטליטי. המחיר לממיר משופץ: 1600 ש"ח והתקנה עולה 240 ש"ח לא כולל מע"מ.

השאלה שלי: האם כדאי לתקן את זה במוסך מורשה או שעדיף למצוא "חאפר" שבטח יעשה את זה במחיר יותר זול.

תודה מראש לעונים! :-)

פורסם

אני לא רואה שום סיבה להתקין ממיר משופץ ביוקר אצל המורשה. מילא ממיר מקורי וחדש ביוקר - זה הגיוני; אבל ממיר משופץ ביוקר? לא נראה לי הגיוני.

אם אתה רוצה זול, לך למוסך לא מורשה והתקן תחליפי / משומש / משופץ, בזול.

אם אתה רוצה טוב, לך למוסך טוב (לא בהכרח מורשה) והתקן ממיר חדש מתוצרת טובה - מקורי למשל.

דני

פורסם
אני לא רואה שום סיבה להתקין ממיר משופץ ביוקר אצל המורשה. מילא ממיר מקורי וחדש ביוקר - זה הגיוני; אבל ממיר משופץ ביוקר? לא נראה לי הגיוני.

אם אתה רוצה זול, לך למוסך לא מורשה והתקן תחליפי / משומש / משופץ, בזול.

אם אתה רוצה טוב, לך למוסך טוב (לא בהכרח מורשה) והתקן ממיר חדש מתוצרת טובה - מקורי למשל.

דני

קיבלתי הצעה לממיר משופץ אצל מישהו לא מורשה בכפר קסם, במחיר 900 ש"ח כולל עבודה (ללא קבלות). האם זה יהיה באותה רמה של ממיר משופץ אצל מוסך מורשה?

שוב, תודה.

פורסם

זה תלוי רק במתקין ובאיכות עבודתו כמובן.

אף אחד לא יוכל לדעת איך הבחור מתקין שם.

אבל לרוב זה לא עסק ארוך ועניין של שעה שעתיים עבודה, אצלי החליפו ממיר קטליטי לאחר שנכשלתי טסט, אצל מוסך בפתח תקווה שהומלץ כאן ע"י חבר פורום, התקנה טובה זריזה ומהירה ועברתי טסט יום למחרת.

אבל לא היה זול, כ 1200 ש"ח כולל הכל ותיקון חור באגזוז.

Opel Adam S 2017

פורסם

רק לי זה משונה כי יש צורך להחליף ממיר ברכב בן 3? (האם יש לך אחריות ל 3 שנים?)

אם אינך משתמש ברכב שלך כמונית מומלץ כי תוודא מה היא הסיבה לתקלה תוך זמן כל כך קצר, תקלה נסתרת ברכב (חיישנים, טרמוסטט, שמן לא מתאים וכו') תגרום להריסת הממיר המוחלף תוך כ 3 שנים.

פורסם

באמת עכשיו במחשבה שניה, יש לאבא שלי באוטו בן 12 שנים ממיר מקורי...מיצובישי כריזמה...טפו טפו טפו.

אצלך 3 שנים באמת נשמע חשוד.

Opel Adam S 2017

פורסם

הכי חשוב, קראת את הדביק בראש הדף לגבי ממירים?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
הכי חשוב, קראת את הדביק בראש הדף לגבי ממירים?

אכן קראתי והחכמתי... :-)

אתה מכיר אולי מישהו באיזור פ"ת/כפ"ס/ראש העין שמתעסק בתחום הזה?

פורסם
א. בדקת עלות ב- www.aviparts.co.il?

ב. האם זה סביר שממיר קטליטי ידרוש החלפה ברכב משנת 2008? אתה סומך על חוות הדעת של המוסך המורשה?

אגב, אחרי שבמוסך ביצעו את הבדיקה, הנורה כבר לא דולקת יותר.

לא יכול להיות שהבעיה נפתרה, נכון?!? :shock:

פורסם

יכול להיות שפשוט איפסו את המחשב,וזה זמני עד שהיא תופיע שוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...