Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אחרי שהמנוע התחמם ואפילו נכבה מהחום והיה נזילה של מים מאגזוז אמרו לי הלך ראש מנוע . פתחתי את המנוע, והראתי למוסכניק והוא אמר לי שלדעתו רק צריך להחליף אטם ולא צריך לעשות יישור לראש, ואכן קניתי אטם חדש והרכבתי הכל וכעת כשאני מניע את הרכב יש עדיין קצת נזילה של מים מהאגזוז ובמדיד של השמן רואים שיש מים השאלה מה לעשות הלאה האם רק לחזק את הברגים של הראש (אני סגרתי במומנט 84 למרות שלפי אוטו דאטה צריך 67 עשיתי זאת לפי הוראת המוסכניק) או שאין קיצורי דרך ופשוט לפתוח מחדש ולשלוח לישור או שאפשר למרוח דבקי איטום למיניהם ?

פורסם

שלום רב , וברוך בואך לפורום !

ראשית קבל המלצה חמה למשתמש חדש בפורום:

חפש לך ומיד מכונאי אחר, כי עצת המכונאי היתה עצת אחיתופל !

לפרק ראש מנוע באפלאוז ולהחליף אטם ללא בדיקת סדקים, ישור וליטוש ראש מנוע, ליטוש שסתומים והחלפת גומיות שסתומים היא ברכה לבטלה במקרה הטוב, חאפריות לשמה במקרה הרע !

חיזוק גבוה ממומנט המומלץ על ידי היצרן, יגרום לשבירת ברגי הראש, ומעבר המים לצילנדר ימשיך.

ברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה על התשובה וגם על המהירות

מה אתה ממליץ לפרק ולשלוח לבדיקה או לבדוק דרך הפלאגים הבנתי שיש איזה דרך לפרק פלאג ולהכניס מכשיר שבודק שסתומים וכו'

פורסם

שום מכשיר ושום בטיח.

כוונתך לבדיקת ליקייג, אין צורך בה, הרכבת הראש היתה חאפרית, וחובה לשלוח את הראש לבדיקת חרט ומשפץ ראשים, ולבדוק באם מעברי בבלוק לא אכולים בגלל שימוש במי ברז, במערכת הקירור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...