Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיון נחמד כנגד מסנוורים שינמיכו את אורותיהם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בחיים לא נתקלתי בתופעה של הרווס,באמת קיים בארץ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כבר מעלים את נושא האורות, אורות חנייה - אתם יודעים למה הם משמשים? :) לא פעם, יוצא לי לראות, נהג במכונית עם מנוע פועל, ממתין בחנייה. אתם חושבים שאותו בן אדם "הוריד" לאורות חנייה? ממש לא. הוא נשאר עם האורות ה"רגילים" ומסנוור את כל מי שעובר בחנייה. אני מוכן להבטיח לכם שאף פעם, אבל ממש אף פעם, לא ראיתי אדם "המוריד" לאורות חנייה ומתחשב באחרים.

פורסם

למה הם באמת נועדו?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני תמיד משתמש באורות חנייה. בשביל זה הם קיימים

בענין המתג לאורות רוורס, אני מכיר מישהו שבטסט "הכריחו" אותו להתקין את זה.

(בגלל שהיוניט רוורס שלו התקלקל וזה היה או זה או יוניט חדש שעולה יותר כסף מלהתקין כפתור)...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבל באיזה מצב אתה משתמש בהם בחניה? הרי בלילה את נוסע עם אורות דרך,וביום הם לא עוזרים.

פורסם

זה נועד לזיהוי הרכב כשעומד בשוליים.

לי באימפרזה יש כפתור שמדליק את אורות החנייה, כי חייב סווצי' אצלי בשביל אורות.

פורסם

טוב לדעת,חשבתי שפשוט מפעילים את כפתור לאיתות החרום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אבל באיזה מצב אתה משתמש בהם בחניה? הרי בלילה את נוסע עם אורות דרך,וביום הם לא עוזרים.

למשל אם אני מחכה למישהו באיזו חניה בצד הכביש בלילה אני משאיר רק את אורות החנייה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אצלי בסיאט הנוכחית (קופרה) ובסיאט הקודמת (לאון 4) יש/היה במתג של האורות או מושכים אותו פעמיים(משיכה ראשונה של היא של אורות ערפל) אז נדלקים אורות אחוריים מאוד מסנוורים ואלו לא אורות חניה,תקנו אותי אם אני טועה אבל אלו אורות בשביל להאיר ככל הנראה בלילה כשעושים רוורס ולא רואים מספיק טוב.

בכל אופן,כל פעם שמישהו מסנוור אותי סתם לחינם אני ישר מדליק אותם ואותו הנהג המסנוור ישר מוריד את האורות הגבוהים.

אני בכלל בעד להתקין פרוג'קטור מאחורה על מנת לסנוור מישהו שמסנוור אותך סתם לחינם,לא מעניין אותי אפילו מה זה יגרום לו,תאונה או לא,יש כאלה אנשים מעצבנים שמסנוורים אותך במידה ועשית טעות קטנה בכביש(כולנו בני אדם),ככה שלדפוק אור של פרוג'קטור פתאומי לדפקט המסנוור יכול ללמד אותו לקח לכל החיים.

פורסם
אצלי בסיאט הנוכחית (קופרה) ובסיאט הקודמת (לאון 4) יש/היה במתג של האורות או מושכים אותו פעמיים(משיכה ראשונה של היא של אורות ערפל) אז נדלקים אורות אחוריים מאוד מסנוורים ואלו לא אורות חניה,תקנו אותי אם אני טועה אבל אלו אורות בשביל להאיר ככל הנראה בלילה כשעושים רוורס ולא רואים מספיק טוב.

בכל אופן,כל פעם שמישהו מסנוור אותי סתם לחינם אני ישר מדליק אותם ואותו הנהג המסנוור ישר מוריד את האורות הגבוהים.

אני בכלל בעד להתקין פרוג'קטור מאחורה על מנת לסנוור מישהו שמסנוור אותך סתם לחינם,לא מעניין אותי אפילו מה זה יגרום לו,תאונה או לא,יש כאלה אנשים מעצבנים שמסנוורים אותך במידה ועשית טעות קטנה בכביש(כולנו בני אדם),ככה שלדפוק אור של פרוג'קטור פתאומי לדפקט המסנוור יכול ללמד אותו לקח לכל החיים.

אכן יכול להיות לקח לכל החיים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...