Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

למיטב ידיעתי רנו (קרסו) משתמשים בשמן של MAXPLUS 10W40 חצי סינטטי בכדי לתחזק רכב זה.

השאלות הן:

האם זה באמת חצי סינטטי או סינטטי מלא?

האם יש שמן מומלץ יותר שנמצא בתפוצה רחבה בשוק כמו למשל ברשת אוטודיפו?

האם אתם ממליצים על שמן אחר?

אני שוקל אם לקנות לי בקבוק שמן למקרה חירום מהמוסך המורשה או אם זה מיותר לחלוטין ואפשר לקנות שמן אחר - אבל הייתי רוצה חוות דעת של אנשים שמכירים את הרכב הזה היטב, רצוי אנשי מקצוע שמטפלים ברנו.

תודה,

אדי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום,

מוסכי קרסו ממלאים שמן מתוצרת פז, שעומד במפרט היצרן.

עד לפני שנתיים הם היו משתמשים בשמן 10-40W "בטכנולוגיה סינטטית".

בזמן האחרון הם עברו לשמן סינטטי מלא, גם כן מתוצרת "פז".

אם אתה מתכוון להמשיך לטפל ברכב במוסך מורשה, תקנה מהם ליטר שמן מאותו סוג בידיוק שהם ממלאים בטיפולים,

כי ערבוב סוגים שונים של שמנים לא מומלץ, גם אם מדובר באותה הצמיגות.

אם בכוונתך לעזוב מוסכי רשת, תחפש לטיפול הבא (בכמות מספקת לכל הטיפול, לא רק להוספה) שמן ELF , TOTAL או VALVOLINE סינטטי מלא - השמנים האלה לא נמכרים באוטו דיפו, אלא בחנויות חלפים (גם לא בכל החנויות).

באוטו דיפו תמצא אולי שמן מתוצרת LIQUI MOLY גרמניה.

בחנויות חלפים יש גם שמן גרמני נוסף, פחות יקר מ ELF\VALVOLINE מחברת RHEINOL.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה

אני בד"כ למרות הדיעה הרווחת בארץ, כן מעדיף לטפל במוסך מורשה - הטיפול עולה קצת יותר אבל זה שווה לי את השקט הנפשי שאני מטפל במוסך יודע מה הוא עושה.

אלא אם כן יש מוסך מאוד מאוד מומלץ שמתמחה ברכב אבל אני לא רואה צורך בכך.

לפחות לשלוש שנים הקרובות היות והרכב באחריות מלאה - אני אטפל אצל המוסך המורשה אז אכן נראה לי שהרעיון הכי טוב זה פשוט לקנות שמן דרכם למקרה חירום או לתחזוקה שוטפת.

אני פשוט לא יודע מה הצפי לאכילת שמן ברנו מגאן 2 2008

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם הרכב תקין, לא צפויה להיות צריכת שמן בכלל, בשונה מדגם טורבו דיזל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת שברכבים היותר ישנים שלי הייתי רגיל לאכילת שמן של חצי ליטר ל1K קילומטר בערך

ברכבים שיש לי או היו לי משנת 06 ומעלה - אני באמת לא רואה אכילת שמן שאפילו מתקרבת לזה.

נעקוב ונראה מה קורה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...