Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat Sedici - למה לייבא אחת בייבוא אישי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי אולי פעם פיאטים היו כאלה,היום הדבר האחרון שאתה יכול להגיד עליו שהוא מתפרק.

באמת אי אפשר להבחין בסרקזם ? קצת מוזר במיוחד שהוא חוזר בשתי הודעות, לוקח עלי את האשמה כמובן ובכדי להרגיע, אני סבור כמוך שפיאט, על מרבית דגמיה, לא זו בלבד שאינה מתפרקת, אלא שהיא אחת המכוניות היותר משובבות נפש, יותר מהנות, עתירות טעם ואופי. וכן, איכותיות, אמינות וזולות לאחזקה. הצרה היא כנראה שלבד משנינו, לא רבים חושבים כך ובדיוק לכך כיוונתי כשכתבתי על כוחה של הסטיגמה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קבל את התנצלותי.:-P

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי הסדיצ'י אפשר להבין את סמלת. לגבי הבראבו 1.9 דיזל ידני 6 הילוכים - לא. אוטו נהדר.הביאו את הבנזין 1.6 לסגמנט הכי תחרותי ולא את זה שאין להרבה מתחרים והכי נמכר באיטליה ? ב-120 K היה נמכר טוב. יותר טוב מה TSI למיניהם. לדיזל יש את השוק שלו שחושד בסופרצ'רג'ר +טורבו בצ'מפיון.23 ק"מ לליטר בלי מדע טילים.

פורסם

למיטב ידיעתי, הסיבה שסמל"ת לא מביאה את דגמי הדיזל של פיאט ושות' נעוצה במיסוי הירוק, שכידוע אינו מיטיב עם מנועים אלה.

בהינתן גובה המס שמוטל על רכבים כאלה, הם בחיים לא יצליחו למכור אותם כאן במחיר תחרותי שיאפשר להם למכור בכמויות נאותות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לגבי הסדיצ'י אפשר להבין את סמלת. לגבי הבראבו 1.9 דיזל ידני 6 הילוכים - לא. אוטו נהדר.הביאו את הבנזין 1.6 לסגמנט הכי תחרותי ולא את זה שאין להרבה מתחרים והכי נמכר באיטליה ? ב-120 K היה נמכר טוב. יותר טוב מה TSI למיניהם. לדיזל יש את השוק שלו שחושד בסופרצ'רג'ר +טורבו בצ'מפיון.23 ק"מ לליטר בלי מדע טילים.

עם כל הכבוד להספק הגבוה ולמומנט של מנוע הדיזל, מנועי ה TSI שקטים ונעימים יותר, ובנוסף, לפיאט יהיה קשה מאד למכור מכונית כמעט אלמונית בארץ, בטווח המחירים בו היא תתומחר - גבוה יחסית בשל קנס המיסוי על זיהום אוויר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

איתמר כתב:

מעניין אם מדובר בדגם ה 4X4 בגרסת 2 ליטר

קרוב לוודאי שלא .

להלן קישור למפרט הרכב הנ"ל בתקינה הישראלית ממערכת פרטי רישוי של משרד התחבורה תחת היצרן "פיאט/מדייר סוזוקי" :

http://info.mot.gov.il/CAR-TYPE/moreDetails.php?type=rehevprati2&kodDegem=00011&SemelTozar=0402

והערה נוספת - לאלו שטוענים שלא ניתן למכור רכב דיזל במחיר תחרותי למקבילת הבנזין עקב מיסוי מפלה - איך מצליח קרסו

למכור פלואנס טורבו דיזל רובוטית דו-מצמדית ב 120K במחיר זהה ל1.6 אוטומט חלש יותר ? כשרוצים אפשר...

פורסם

הפיאט סידיצ'י הזאת הובאה ע"י סמל"ת ב-2008 והוצגה בתערוכת אוטומוטור יחד עם פיאט 500 ופיאט אידאה (טורבו דיזל 1.3 עם גיר רובוטי), שלושתן עלו על הכביש בבעלות סמל"ת ורק ה-500 המשיכה כיבוא סדרתי.

הסידיצ'י לא כדאית בגלל ה-SX4 המיוצרת באותו מפעל של סוזוקי יחד עם הסידיצ'י ולכן מתומחרת ליבואן של סוזוקי טוב יותר מהפיאט, שניהם חולקים את אותו מנוע 1.6 וגיר אוטומטי 4 הילוכים של סוזוקי (כך שאין בעיית אמינות בפיאט הזאת ...).

לגבי האידאה היא מיוצרת בטורקיה כגרסת סדאן לפונטו במגוון מנועים (כולל 1.4 טורבו בנזים 120 כ"ס ידנית בלבד) אך לא בגרסת 1.6 או 1.4 טורבו אוטומטית או רובוטית ולכן לא היתה כדאיות לייבא.

פורסם

אתה מתכוון לליניאה אולי (אידיאה)?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא אידאה, אלא לינאה.

האידאה זה מיקרו ואן שמבוסס על הפונוטו הקודמת.

800px-Fiat_Idea_front_20071102.jpg

מתחרה בניסאן נוט, רומסטר, C3 פיקאסו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרכב הזה נראה כ"כ חמוד שכמעט בא לי לחבק אותו.

תסביר לי איך הנוט והרומסטר כ"כ מכוערות, ברמה שממש בא להקיא שרואים אותן, והדבר הזה שמשתייך לאותו הסגמנט נראה כזה חביב.

-גם ה C3 פיקאסו נראית טוב, לטעמי.

פורסם
אנשים נכנסו לאוקטביות ופאביות מהדור הקודם עם מעל מיליון ק"מ וכמעט התעלפו מההלם.

אני חושב דווקא שזה מהריח :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא אידאה, אלא לינאה.

האידאה זה מיקרו ואן שמבוסס על הפונוטו הקודמת.

800px-Fiat_Idea_front_20071102.jpg

מתחרה בניסאן נוט, רומסטר, C3 פיקאסו.

אני רוצה כזה! :-D

יש לזה הרבה יותר אישיות מאשר לנוט וזה יותר חמוד מהC3

פורסם

תן לי סיבה למה הלנצ'יה מוזה עדיפה על האידאה.

סך הכל אידאה בתחפושת, כמו לנצ'יה פדרה/פיאט אוליסה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...