Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat Sedici - למה לייבא אחת בייבוא אישי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הזדמן לי לראות סוזוקי SX4 עם סמל של פיאט. תחילה חשבתי שהסמל סתם הודבק בחזית, אך נוכחתי לראות שמדובר בפיאט אורגינל.

להלן תמונה: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Fiat_Sedici_front_20071104.jpg

גיגלתי וגילתי שפיאט סדיקי זה אח תאום לסוזוקי SX4 המוכרת בישראל. נכנסתי לאתר האינטרנט של יבואן פיאט וראיתי שרכב זה אינו מיובא לארץ באופן סדיר, כך שכנראה מישהו ממש חשק ברכב הזה וטרח לייבאו עצמאית.

בהנחה שהרכב אכן לא מייובא ומעולם לא יובא לארץ, אני מנסה להבין מה עבר על האדם שטרח לייבא אותו בעצמו. אם כבר חשקה נפשו ברכב הספציפי הזה (אלוהים יודע למה), הוא יכול היה להסתפק בדגם הזהה של סוזוקי.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או שהוא חובב פיאט נלהב,או שהוא רוצה להיות יחידי בארץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דומני שהסדיצ'י שראית היא בבעלות סמל"ת, הובאה לשם תקינה ועקב תימחור גבוה של היצרן הוחלט שלא להביאה.

פורסם
דומני שהסדיצ'י שראית היא בבעלות סמל"ת, הובאה לשם תקינה ועקב תימחור גבוה של היצרן הוחלט שלא להביאה.

+1

מה גם שידוע שפיאט לא אמינה כמו סוזוקי ולכן אין מה להביא אותה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קודמי עלה כמובן על הנקודה. אי אפשר למכור כאן פיאט כשבאותו כסף, אפילו אותה צורה, אפילו אותם מכללים מכניים, אולי אפילו אותו פס ייצור, אפשר לקנות סוזוקי. שהרי ידוע לכולם שהראשון מתחיל בתהליך ההתפרקות שלו מיד עם עזיבת החנות והשני מחזיק לעד.

פורסם

סטיגמות של אפריל 81 לגבי הפיאט קצת פאסה היום.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב כל כך מכוער... לא משנה אם יהיה עליו סמל של סוזוקי, פיאט או למבורגיני. כיעור בהתגלמותו!

פורסם

פיאט כבודה במקומה מונח, אבל סמל"ת טוב עשתה שלא הביאה את הדגם הזה לארץ, לא היה לו שום סיכוי להצליח בהתחשב באחות התאומה מבית סוזוקי, ושאמינה יותר (על הנייר) מבחינת הלקוחות הפוטנציאלים למרות שלמעשה מדובר על רכב זהה עם סמל שונה.

ולגבי סקודה אי אפשר להשוות לפולקסווגן - אלו אותם מכוניות, אבל להבדיל מפיאט פה רוב האנשים כבר יודעים שסקודה של היום זה לא הזבל של פעם, אני חושב שזה נכנס לתודעה דווקא בזכות המוניות, אנשים נכנסו לאוקטביות ופאביות מהדור הקודם עם מעל מיליון ק"מ וכמעט התעלפו מההלם.

ולגבי פיאט יש שמועות שיש בעיות רציניות עם הפיורינו שהם סיפקו לחברת "בזק" במכרז שהם זכו בו, כולל גירים מתפרקים ובעיות אחרות עד כדי כך שהחליטו להפסיק לקנות פיורינו וחזרו לרומסטר. יש למישהו אימות לשמועה הזאת?

פורסם

בפועל כן, בעיני הישראלי לא ממש.

אתמול נסעתי להחליף מצבר, ועקב זה הייתי צריך לדחות תכנית עם חבר. שהודעתי לו שאני הולך להחליף מצבר הוא תקע לי את השורה- "אתה רואה? אמרתי לך שטעית שקנית פיאט, אתה כל הזמן במוסך"

לא ידעתי אם להתחיל להסביר לו שאין רבע של קשר בין אמינות של הרכב למצבר, או פשוט לתת לו כאפת שטות דרך הטלפון.

פורסם

פיאט עדיין לא יצאת מהגדרה של רכבים קטנים,למשל הכרומה שהייתה גדולה ויקרה ובכלל לא הצליחה פה.

פורסם

מסתבר שלסטיגמות כח משלהן, לפעמים כזה שמתמודד בהצלחה עם כל הגיון, אבל למה דווקא אפריל 81?

פורסם

כי אולי פעם פיאטים היו כאלה,היום הדבר האחרון שאתה יכול להגיד עליו שהוא מתפרק.

פורסם
אולי זאת פשוט SX4 רגילה שהוא קנה קיט עם הסמלים והכתוביות של פיאט להרגיש יחודי.

לא זו לא. כמו שנאמר סמל"ת הביאו בעבר יחידה \ מס' יחידות של סדיצ'י ובסוף החליטו שלא למכור את הרכב תחת מותג פיאט.

מעניין אם מדובר בדגם ה 4X4 בגרסת 2 ליטר (כי אף יבואן שפוי לא יביא את גרסת הטורבו דיזל, חלילה) ולא בגרסת ה 2X4 הנפוצה של הסוזוקי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...