Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך עזרה בבחירת רכב.

התקציב הוא עד 70 אלף שקל

לאחר בדיקות מעמיקות החלטתי ללכת לכיוון של שלושה מכוניות טויוטא יאריס, סיאט איביזה וסקודה פאביה

בנוסף חשוב לי שנתון 2008 ואוטומט

אני רוצה לשמוע חוות דעת על הדגמים האלה ממספר בחינות:

חשוב שהרכב יהיה אמין (אמינות, תקלות, כמות כניסות למוסך)

צריכת דלק נמוכה, אני יודע שזה תלוי הרבה בסגנון הנהיגה אז אני מדבר על נהיגה רגועה

נוחות נסיעה

הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות ללימודים ולעבודה

אם יש המלצות על רכבים נוסעים בקטגוריה שעונים על הצרכים הבסיסיים שלי גם אשמח לשמוע עליהן

פורסם

מבצע חדש בסיאט לפני 3 ימים...

סיאט איביזה 1.4 85 כח סוס ב70 אלף...

מוסך טיפולים = שנתיים רשונות יש אחריות = אין תקלות...

1.4 85 כוח סוס = חסכון בדלק...

אני אתמול סגרתי את העסקה לקחתי לבן...

מקס.

פורסם

סיאט איביזה 1.4 = 70 אלף.

פונטו 1.4 ניראה לי 70 אלף

רנו קליאו 1.2 70 אלף.

קיה פיקנטו 1.0 62 אלף

סוזוקי אלטו 1.0 60 אלף

פיג'ו 107 1.0 60 אלף

שברולט ספארק 1.2 67 אלף

מה שעולה לי בראש עכשיו אל תפוס אותי במילה בקשר לאלף פחות אלף יותר, מדובר על רכבים חדשים מהחברה...

מקס.

פורסם

מתוך כל הרשימה של מקס האיביזה תהיה הכי מתאימה לך,

היא גם חולקת את אותו מנוע וגיר עם הפביאה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מצטרף להמלצה לרכב חדש.

האיביזה הצטרפה השבוע למועדון ה70K, תעשה נסיעת מבחן בה ובפאביה, ותעשה שיקול, רכב משומש 2008 או חדש?

רכב חדש-כמה תכנס כבר למוסך ב3 שנים הבאות למעט טיפולים? וכמובן לעומת רכב משנת 2008...

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם
מצטרף להמלצה לרכב חדש.

האיביזה הצטרפה השבוע למועדון ה70K, תעשה נסיעת מבחן בה ובפאביה, ותעשה שיקול, רכב משומש 2008 או חדש?

רכב חדש-כמה תכנס כבר למוסך ב3 שנים הבאות למעט טיפולים? וכמובן לעומת רכב משנת 2008...

איביזה חדשה ב70 אלף שקל??

3 דלתות? מה האיבזור שמגיע שם?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
איביזה חדשה ב70 אלף שקל??

3 דלתות? מה האיבזור שמגיע שם?

אמנם לזמן מוגבל, אבל איביזה ב70 אלף

פנסי ערפל ובקרת שיוט ב70 אלף זה די מרשים...

אבל זה לא רלוונטי לפותח השרשור, כי הוא רוצה אוטומט (לא שמתי לב שזה חלק מהדרישות).

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

תודה לכולם על התגובות אבל המכוניות החדשות במכיר הזה כולן ידניות

וכמו שאמרתי אוטומוט זה אחד הפרמטרים שעדיין אני לא מוכן לוותר עליהם

ככה שאני כן ילך לכיוון ה2008 באותו מכיר,

אז אם למישהו יש המלצות או דעות אשמח לשמוע

פורסם

גם אני סטודנט, הזמנתי היום פ'יגו 107 רובוטית ב69 כולל הכול, עשיתי נסיעת מבחן עליה והרכב ענה על צרכיי, ממליץ לך לבדוק תעניין, יש להם מבצעים עד ה18 או ה19 לחודש.

פורסם
גם אני סטודנט, הזמנתי היום פ'יגו 107 רובוטית ב69 כולל הכול, עשיתי נסיעת מבחן עליה והרכב ענה על צרכיי, ממליץ לך לבדוק תעניין, יש להם מבצעים עד ה18 או ה19 לחודש.

עדיף i10 אוטומטית ב70 אלף ש"ח, גיר אוטומטי פשוט ואמין, רכב שהוכיח את עצמו בצורה יותר טובה מה107 וגם יותר רכב באותו מחיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...