Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך האוטו? עשית עליו נסיעת מבחן? איך היתרשמת מהגיר?

כן עשיתי כי שרשמתי, הגיר בסדר גמור יש,מהילוך 1 ל2 אולי הוא קצת איטי אבל לי אישית זה לא מפריע, הוא מאוד נוח גם מאחורה, יש לו מזגן טוב, והוא יושב טוב על הכביש, אני אישית נהניתי, ממליץ לך ללכת לעשות נסיעה, אני תיאמתי נסיעה תוך כמה שעות, מנגד ל i10 צריך לחכות שבוע וחצי וגם אז אולי לא יהיה, שלא תחשבו שאני סוכן של פ'יגו או משהו חח :)

פורסם

ה107 3 צילנדר נסעתי עליה (ידנית) נוסעת סבבה קצת רועדת בגלל ה 3 מנוע וגיר טויוטה.

היונדאי 4 צילנדר יותר מרווחת לטעמי יותר אוטו לא נסעתי .

עם הרכב יסע רק נסיעות קצרות לך עם מה שנראה לך עם אתה מוציא אותו לנסיעות ארוכות הייתי הולך על היונדאי

דעתי האישית תמיד עדיף חדש על משומש .

פורסם

מה אתם אומרים על סוזוקי סוויפט? הוא רמה אחת מעל ה107 ואני חושב שמבחינת ניתונים הרבה יותר נוח,

אני ילך גם על רכב יד שנייה ולא חדש בעיקר מבחינת תקציב אז לא רלוונטי כל הנושא של חדש

פורסם

תאמת הכיוון שלי כרגע הוא הסוויפט תוכל לפרט לי את הדעה שלך בנושא, וכמובן חשוב לי לדעת אם נהגת או אם אתה מדבר בתור הנוסע

פורסם
ה107 3 צילנדר נסעתי עליה (ידנית) נוסעת סבבה קצת רועדת בגלל ה 3 מנוע וגיר טויוטה.

היונדאי 4 צילנדר יותר מרווחת לטעמי יותר אוטו לא נסעתי .

עם הרכב יסע רק נסיעות קצרות לך עם מה שנראה לך עם אתה מוציא אותו לנסיעות ארוכות הייתי הולך על היונדאי

דעתי האישית תמיד עדיף חדש על משומש .

נהגתי על הגרסה הידנית, הרכב טוב, אבל חלש.

חוץ מזה, אוטומטי כל הישראלים אוהבים, על הרובוטי (ובעיקר זה של טויוטה) יש הרבה סטיגמות (מוצדקות, באופן חלקי, מתוך ניסיון עם הגיר הרובוטי שלהם), יהיה יותר קל למכור בבוא היום, והשוק של יונדאי יותר טוב מפז'ו...

חוץ מזה שאתה מקבל הרבה יותר אוטו באותו מחיר בערך. 5 מושבים במקום 4, חלונות נורמליים מאחורה (אפילו שהם ידניים) ולא דחיפה, תא מטען גדול יותר, אוטו מרווח יותר וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...