Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעלת C3 ידנית, מנוע 1600

צריכה הדלק שלה עומדת על 1:12-14 תלוי בנסיעות... קצת נסחף הבחור שלך.

בנוגע למחיר- אני יודעת שכשאני מצאתי את שלי היה קשה מאוד למצוא אחת ב מצב טוב למכירה, אבל זה על הידניות, לא יודעת מה לגבי האחרות. רכשתי אותה ב-500 ש"ח מתחת למחירון בערך וגם זה רק כי היו תיקונים. המוכר לא הסכים להתגמש, לי לא היה אכפת כי זו הייתה רכישה טובה- וזה הוכיח את עצמו בשנה + האחרונות.

נוח מאוד, אמין למיטב נסיוני. התיקונים לא זולים, אבל לא היו רבים כאלה- אלה שכן היו רק עניין של בלאי טבעי.

מלבד קצת רגישות של הנורה הראשית, אין בעיות מיוחדות.

פורסם

מצטער על החפירה...

מצאתי c3 שנת 2003 מנוע 1600 טיפטרוניק, הבעיה שיש לו עבר של 180k אלף ק"מ, זה לא סיכון לעתיד להתעסק עם דבר כזה?

פורסם

הממוצע הוא 17,ככה ש180 זה קצת גבוהה מהממוצע,אבל אם רכב טופל בזמן,לא הייתי פוסל. 180 זה לא סוף המנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לך , כבעל C3 שנת 2004 בנפח 1360 ( לא 1300 ולא 1400 ) עם גיר טיפטרוניק , להלן צריכת הדלק :

בנסיעה רגועה הצלחתי להגיע ל 12.5 ק"מ לליטר

בנסיעה רגילה האוטו עושה בכיף 11 ק"מ לליטר

אם הרגל שלך ממש קלה על הגז ... תצליח להגיע גם ל 9-10 ק"מ לליטר

מקווה שעניתי לשאלתך .

נדב

• תוכן חדש...